Két részes mozifilmben dolgozzák fel a Stephen King-féle Az-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
A Ledger féle Jokernél túlértékeltebb karakter nem sok van, maga a film is borzasztóan túl van ajnározva. Jó film jó alakításokkal, de szerintem Tim Burton-é jobb, hangulatosabb. Jack Nicholsont pedig az isten is Jokernek teremtette, alapból olyan arca van. 😊

"Kéz mozifilm..."
Tényleg klasszikus az a bohóc 😊
Itt egy videó azoknak akik nem ismerik:
https://www.youtube.com/watch?v=zPgjOcdQ0fE

De azért lássuk be, hogy ugyan a Jack Nicholson féle Joker is jó volt, de a Ledger-félét is kár lett volna kihagyni. Szóval attól, hogy egyszer jó volt egy történet, még nem biztos, hogy a másodjára nem lesz még jobb.
Értem amit írsz, mondhatni jogos is.. De valahogy ez a film mégis klassz lenne moziban. Annyi a gond, hogy tényleg nagyon sok a gyenge adaptáció.. és a kihagyott ziccer.. de azért reménykedni lehet 😊
Zombee
Mibõl gondolod, hogy moziban jobb lenne. A tévéfilm jó minõség volt, semmivel sem gyengébb, mint egy korabeli mozifilm. Tim Curry bohóca nem véletlenül lett klasszikus.
Láttam én már sokkal rosszabb minõségû mozifilmet sokkal késõbb is. Ha csak a CGI-t nézzük, pl. a Múmia visszatér végén a Skorpiókirály rettentõ gagyi volt, az 1990-es Az filmvégi szörnyéhez képest pedig minõsíthetetlen, pedig az emlékeim szerint stop motion volt, a Múmia visszatér pedig egy majdnem 100M $ költségvetésû szuperprodukció.

Egy kétrészes tévéfilm mióta minisorozat. Sose hívtuk annak az ilyet, mióta világ, a világ, tévéfilm volt. Értem én, hogy az imdb-n most úgy szerepel, de tévéújságban se írták annak soha, szerintem ott se volt mindig így, szerintem 2 másfél órás részre sose használták.

weskerrebort
A könyv igen, 2 részes, de vegyítve meséli a gyermek és felnõttkor szálat. Érdekes lehet mai technológiával, pláne hogy moziba szánják, nem kapasbol. VHS re mint anno.....

Ja ja szerintem is felháborító, hogy erre költik az adófizetõk pénzé.... oh wait.
a tévéfilm is jó minõség, jó színészekkel. felesleges projekt ez megint.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Az nem film volt, hanem minisorozat. És azért, mert annyira jó a sztori és mert sokakat érdekelne, hogy mozis minõségben hogy sikerül megvalósítani?
A régi film is 2 részes. Minek kell mindenrõl még egy bõrt lehúzni?
chase
A regény is két kötetes.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad