11
-
#11 A Ledger féle Jokernél túlértékeltebb karakter nem sok van, maga a film is borzasztóan túl van ajnározva. Jó film jó alakításokkal, de szerintem Tim Burton-é jobb, hangulatosabb. Jack Nicholsont pedig az isten is Jokernek teremtette, alapból olyan arca van. :) -
jawarider2 #10 "Kéz mozifilm..." -
Archenemy #9 Tényleg klasszikus az a bohóc :)
Itt egy videó azoknak akik nem ismerik:
https://www.youtube.com/watch?v=zPgjOcdQ0fE
De azért lássuk be, hogy ugyan a Jack Nicholson féle Joker is jó volt, de a Ledger-félét is kár lett volna kihagyni. Szóval attól, hogy egyszer jó volt egy történet, még nem biztos, hogy a másodjára nem lesz még jobb. -
Etinger #8 Értem amit írsz, mondhatni jogos is.. De valahogy ez a film mégis klassz lenne moziban. Annyi a gond, hogy tényleg nagyon sok a gyenge adaptáció.. és a kihagyott ziccer.. de azért reménykedni lehet :) -
#7 Miből gondolod, hogy moziban jobb lenne. A tévéfilm jó minőség volt, semmivel sem gyengébb, mint egy korabeli mozifilm. Tim Curry bohóca nem véletlenül lett klasszikus.
Láttam én már sokkal rosszabb minőségű mozifilmet sokkal később is. Ha csak a CGI-t nézzük, pl. a Múmia visszatér végén a Skorpiókirály rettentő gagyi volt, az 1990-es Az filmvégi szörnyéhez képest pedig minősíthetetlen, pedig az emlékeim szerint stop motion volt, a Múmia visszatér pedig egy majdnem 100M $ költségvetésű szuperprodukció.
Egy kétrészes tévéfilm mióta minisorozat. Sose hívtuk annak az ilyet, mióta világ, a világ, tévéfilm volt. Értem én, hogy az imdb-n most úgy szerepel, de tévéújságban se írták annak soha, szerintem ott se volt mindig így, szerintem 2 másfél órás részre sose használták. -
#6 A könyv igen, 2 részes, de vegyítve meséli a gyermek és felnőttkor szálat. Érdekes lehet mai technológiával, pláne hogy moziba szánják, nem kapasbol. VHS re mint anno..... -
Archenemy #5 Ja ja szerintem is felháborító, hogy erre költik az adófizetők pénzé.... oh wait. -
Ender Wiggin #4 a tévéfilm is jó minőség, jó színészekkel. felesleges projekt ez megint. -
zetortraktor #3 Az nem film volt, hanem minisorozat. És azért, mert annyira jó a sztori és mert sokakat érdekelne, hogy mozis minőségben hogy sikerül megvalósítani? -
slemo #2 A régi film is 2 részes. Minek kell mindenről még egy bőrt lehúzni?
-
#1 A regény is két kötetes.