62
armikrog49e24.jpg
A Neverhood készítőinek új játéka.
  • Dency
    Én úgy emlékszem bal oldali robotokból a középsőt kell kirakni, aztán rákell lőni a fészekre ugye, ha belemegy a fészekbe akkor jót raktál ki, ha előtte esik le vagy mögötte akkor nem.
  • Maximus4
    Szemben a falon.Ha jól emlékszem a bal oldalit kell kirakni a fészek mellett.
  • totyak
    A robot képének kirakására hol van valami utalása? Őszintén szólva nem bírtam és megnéztem youtube-on, hogy mi a megoldás, miután elszórakoztam egy csomó időt vele.
    A legtöbb feladat megoldható, de néha van, amit egyáltalán nem tudom hogy álljak neki.

Bocs a dupláért.
  • totyak
    Fura dolog történt a játékban, remélem ettől még tovább tudok majd jutni. A harmónika házban voltam, éppen a második kisbabás zenélő feladat jött. Megoldottam, erre a baba nem adott zöld kristályt, hanem ugrott a kép és a figurám bement a bal oldali ajtón. Remélhetőleg azért a kristály ott van nála.
  • Jim Morrison
    nem tudom ti hogy vagyok vele, de engem ez az armikrog "hype" arra késztet, hogy elővegyem a neverhoodot... :)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.04. 18:39:44
  • Dency
    Ez esetben szerintem videóval többre mész mint ide mindig beírni :)
    Pl ő már végigjátszotta.
    Sooomungry
  • totyak
    Bakker, ez volt a gond. Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Gyanítom nem egyszer elakadok még.
  • Dency
    Szerintem még nem kattintottál a polipra. Tekerd ki azt a szobát ahol a kutyával kell bemenni, utána végig mész fennt vagy a polipnál. Kattints rá, aztán edd meg amit dob. Utána vissza lemész , kiköhögi berakod a gépbe, megtudod nyomni a gombot.
  • totyak
    Próbáltam. A gomb alacsonysága miatt sejtettem, hogy azt kéne, de nem akarja megnyomni, csak odaáll elé.
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.10.04. 17:25:08
  • Maximus4
    A kutyával megnyomtad az áramos gombot a piros szobában?
  • totyak
    Totál elakadtam a játékban, pedig még nagyon az elején vagyok. Csak fel le tudok mászkálni azon az indaszerű valamin, de nem tudom mit kell csinálni. Tekerő a helyén, ki tudom forgatni a szobákat, de semmit nem tudok csinálni. Kisbabát megtaláltam, megszereztem tőle, amit kell. Legfelül a masina egyelőre nem indul. A piros szobában Abraham Lincoln-nál sem vágom mi a szitu. Valaki egy cseppnyi segítséget adjon, amin elindulhatnék!
  • Maximus4
    Tegnap végigjátszottam.

Összegezve,közel nem hozta azt a hangulatot,mint az elődje.Sőt!Tényleg nagyon egysíkú a játékmenet.Semmi poén nincs benne mint anno a neverhoodba.Én nem mondanám,hogy nehéz volt,ezzel nem kellett annyit "szenvedni",hogy tovább jussak egy-egy részen.Voltak benne kifejezetten idegesítő részek,mint például a babás játék,vagy a legvégén a már említett zöld pultos rész.Nem lövöm le a poént csak annyit mondanék,a polipos "beszélgetéseknél" mindenki rajzolgasson szorgalmasan:)
    Korántsem hozta azt a játék amit vártam volna tőle.Ezt biztos,hogy nem fogom megvenni és egy jódarabig tuti nem veszem elő újra.Persze ez csak az én véleményem:)
  • MoRT2195
    Ez egy ilyen játék, sose titkolták. Főként a Neverhood rajongók várták a játékot, és azoknak valószínűleg tetszeni fog.
  • Dency
    Nehéz, mint a Neverhood. Ez lesz a veszte a játéknak, frusztráló logikai feladatok.
  • Maximus4
    Nem.Vissza kell menni a kutyával a kis ajtón ahol bejöttél.
  • WhiteStar
    nem tudok onnan továbbjutni, csak a neveket sorolgatja folyton. ez lenne a vége?
  • Maximus4
    Az a kisbabás baromira idegesít,épp most csinálom a harmadikat belőle:(
  • tutituti
    semmi.épp most voltam ott.csak azok neveit sorolja fel akik támogatták kickstarteren.

De utána kicsit uncsi lett nekem.eléggé repetitiv.keresd a kart meg azt a bigyót a zöld trutyis lélegeztetőgépbe és ennyi.kisbabás puzzle és ajtó + kirakó.remélem változik azért
  • WhiteStar
    a planetárium szobában, a hősök szobra után, a kiskutyát felküldtem a padlásra, miután megszerezte a poliptól a cuccost, ahogy jönnék vele vissza, egy névsor vetítés fogad, aminek sosem lesz vége... tudja valaki rá a megoldást?
  • Maximus4
    Még nem vettem meg eredetiben és lehet,hogy ez a baj,de lenne egy kis gondom.Van egy terem ahol középen egy nagy üvegkupola van.Ettől balra van egy pult közepén mindenféle szimbolumokkal és két oldalán egy-egy nyíl.Innen nem tudok tovább menni,illetve ki se tudok jönni a pultból még csak a menübe se.Ez a wirágbolti verzió hibája vagy wtf.?:)
  • Maximus4
    Vezérlőpult -> terület és nyelv
  • totyak
    Köszönöm szépen. Ezt hol tudom megtenni pontosan?
  • BarneyK
    Ez így van, sőt a poén, hogy eredeti, steames verziónál is ez a helyzet. Átállítottam angolra, és rögtön lettek feliratok. Amúgy tényleg nehéz, még az elején is :) jó kis fejtörő, de visszaadja a Neverhood élményt, amit gyerekkoromban átéltem :)
  • MoRT2195
    Én ezt olvastam a gamestaron egy cikkben a kommentek között: "a windows területi beállításainál a formátumot átállítod angolra".
    Ez a menü felirat problémára jó elméletileg.
  • totyak
    Nekem a "csúnya" változat van meg a játékból. Van valami fix rá, hogy a feliratokat vissza lehessen csalni a menübe?
  • tutituti
    én kipróbáltam.hát hál istennek jó nehéz emiatt meg is akadok pár helyen.most a harmonika háznál vagyok ott se előre se hátra.
    de majd csak rájövök.és nagyon vicces teljesen hozza Clayman kalandjait és poénjait egy két helyen.

Remélem megint lesz víznyelő amibe ha beleugrunk vége a játéknak.az frenetikus volt :D
  • Jim Morrison
    kösz a remindert :)
    Valaki próbálta már/játszik vele?
  • BarneyK
    FYI: Kiadták :)
  • Dency
    Nekem a főhős kicsit negatívnak van beállítva színei alapján, lehetett volna szerintem kicsit viccesebb, a szinkron meg elég fura a trailer alapján.
    Remélem azért jó lesz és a neverhood feelinget visszahozza.
  • silbor
    A megjelenés dátuma pedig augusztus 18.
  • Jim Morrison
    Óó jee :3
    Köszi!
  • silbor
    Mától megvásárolható:
    GOG
    STEAM
  • BarneyK
    Végre egy kis infó :) Nagyon jó lett a gameplay, visszaadja a régi hangulatot, várom már :)
  • MoRT2195
    Itt egy kis gameplay trailer. :)

Sajnos megjelenési dátumi még mindig nincs, de elméletileg a PC-s verzió is 2015 elején fog megjelenni. :(
  • Geri556
    Na igen, ez felett átsiklottam :)
    A Wii U engem szerencsére nem érint :D
    Utoljára szerkesztette: Geri556, 2014.10.14. 18:07:48
  • MoRT2195
    17 órája írták ki a facebook-ra a fejlesztők:

"We're targeting the release of the PC, Mac and Linux versions for the end of this year--but we've also started to nail down our release schedule for the WiiU version as well (hoo-ray!). The WiiU will have some cool features specific to this platform that we'll need some extra time to complete--so the official word is that Armikrog for the WiiU will be released in early 2015."

Röviden magyarul: PC-re év végén várható, Wii U-ra pedig 2015 elején.
  • Geri556
    Ha minden igaz, akkor csak 2015 elején jön a játék.
  • Geri556
    Lesz ma 19:30 körül egy interjú ezen a Twitch csatornán. Remélem kiderül pár dolog :D
  • Jim Morrison
    Imádtam a neverhoodot, szerintem ez sem fog csalódást okozni :)
  • Geri556
    Én a robotos résznél nem tudtam sosem a kódot, viszont egyszer véletlen (!) sikerült megfejteni :D Ezeket a videókat elnézve most nekem is kedvem támadt játszani :)