62
armikrog49e24.jpg
A Neverhood készítőinek új játéka.
    Na, 3 óta alatt vége is:D Szóval emlékszem rá.. Kicsiként nem tudtam, hogy lehet az egereset megcsinálni.. Most jöttem rá, hogy arra kell menni, amerre az egér orra néz... És most is tele van az asztalom jegyzetes papírral, mint akkor:D Nagyon jó volt :)
  • Maximus4
    És erre emlékeztek?Ez is a halálba kergetett:)

Ja és a szimbólumos balhé!Emlékszem,hogy mindíg papírra rajzolgattam őket :)
    Hát ezzel most elérted, hogy nekiessek ismét:D
  • Geri556
    Made my day !
  • Maximus4
    "Oh, it's you, hi! Go away." Imádtam :)
    Igen, és ez adja a varázsát! Egyrészt persze poénos, a hang effektek nagyon passzolnak, nagy hangulatot adnak a játéknak, másrészt pedig ez a gyurmás-makettes megoldás nagyon egyedi, kreatív és eszméletlen:D Persze ez a Neverhoodról a véleményem, de mivel az Armikrog-ot is ugyanaz a társaság csinálja (sőt, felkérték újra a dalszerzőt is), biztos vagyok benne, hogy hozza majd a hasonló színvonalat. Nagyon várom:D
  • WhiteStar
    imádtam a neverhoodot is, a legjobb játék volt amivel valaha játszottam!

ezt is nagyon várom, eszméletlenül tetszik a technológia amivel készül :)
  • Maximus4
    Odafelé még hagyján,mert volt értelme,de visszafelé fontam be a hajam :D
  • MoRT2195
    Miért? Ne mond, hogy nem volt izgalmas végigmenni rajta. :D Szerintem amúgy biztos lesz 1-2 visszaköszönő poén, de azért remélem, hogy nem a Neverhoodot akarják újra eladni, és raknak bele bőven új dolgokat.

Geri556: A játék kizárólag digitálisan lesz megvásárolható, nem csak Magyarországon, hanem mindenhol a világon.
  • Geri556
    Azt mondják lesz valami hasonló, mert aki fizetett x pénzt, annak az írása bekerülhet egy falra. Én most abban reménykedek, hogy kapható lesz dobozosan is itthon, nem csak digitálisan.
  • Maximus4
    Remélem ebbe nem lesz majd az a hosszú folyosós rémálom,mint a Neverhood-ba :)
  • BladeW
  • Montanosz
    Én 20 évesen toltam végig a N-t, pont akkora élvezett volt mint még fiatalabb lettem volna))
    +FAV
  • MoRT2195
    Ez max akkor lett volna, ha nem lett volna meg a Kickstarter projekt. De meglett... 900.000 kellett ahhoz, hogy meglegyen és kiadják egy platformra, mégpedig PC-re. 950.000 kellett ahhoz, hogy Wii U-ra is kijöjjön, és ez is meglett, így arra is ki jön PC mellett.
  • Geri556
    Volt egyszer egy felvetés, hogy csak Wii U-ra jön, remélem nem így lesz.
    Itt megtalálható a cikk róla.
  • MoRT2195
    Én is nagyon imádtam a Neverhood-ot, ha ez csak fele olyan jó lesz, akkor sem lesz vele gond. :) Amúgy elméletileg most júliusban jelenik meg. Én biztos végigjátszom megint a Neverhoodot előtte. :)
  • Tuvok #6
    Gyurmáztak :)

Klasszikust utánozni nagyon nehéz, de sosem lehetetlen.
  • Geri556
    Nekem is nagy kedvencem volt, először talán 4-5 éves lehettem, amikor játszottam vele (mondjuk azt sem tudtam mit kell csinálni)
    Kíváncsi vagyok mi maradt meg Klaymen karakteréből meg a terepből, gondolom nem sok.
    Erről sajnos nem lehet nagyon sokat tudni, volt egy Kickstarter gyűjtés, össze is gyűlt nekik a pénz, de azóta nem igazán aktívkodtak :/
  • Maximus4
    Imádtam a Neverhood-ot :)
    +fav
  • Tuvok #3
    Ha lesz gombafa (vagy valami hasonló) ebben is, akkor nálam nyert. :)
    Sok hajam kihullott a Neverhood miatt, de minden idők egyik legkreatívabb és legszórakoztatóbb játéka volt.
  • Geri556
    Elnézést, a videót lehagyta :/
  • Geri556
    A Neverhood után itt az Armikrog. Remélem lesz olyan sikeres, mint az elődje, nekem eddig nagyon bejön :D
    Hivatalos oldal
    A készítők oldala