Armikrog

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Remélem ebbe nem lesz majd az a hosszú folyosós rémálom,mint a Neverhood-ba 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Montanosz
Én 20 évesen toltam végig a N-t, pont akkora élvezett volt mint még fiatalabb lettem volna))
+FAV

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MoRT2195
Ez max akkor lett volna, ha nem lett volna meg a Kickstarter projekt. De meglett... 900.000 kellett ahhoz, hogy meglegyen és kiadják egy platformra, mégpedig PC-re. 950.000 kellett ahhoz, hogy Wii U-ra is kijöjjön, és ez is meglett, így arra is ki jön PC mellett.
Volt egyszer egy felvetés, hogy csak Wii U-ra jön, remélem nem így lesz.
Itt megtalálható a cikk róla.
MoRT2195
Én is nagyon imádtam a Neverhood-ot, ha ez csak fele olyan jó lesz, akkor sem lesz vele gond. 😊 Amúgy elméletileg most júliusban jelenik meg. Én biztos végigjátszom megint a Neverhoodot elõtte. 😊
Tuvok
Gyurmáztak 😊

Klasszikust utánozni nagyon nehéz, de sosem lehetetlen.

Nekem is nagy kedvencem volt, elõször talán 4-5 éves lehettem, amikor játszottam vele (mondjuk azt sem tudtam mit kell csinálni) <#nevetes1>
Kíváncsi vagyok mi maradt meg Klaymen karakterébõl meg a terepbõl, gondolom nem sok.
Errõl sajnos nem lehet nagyon sokat tudni, volt egy Kickstarter gyûjtés, össze is gyûlt nekik a pénz, de azóta nem igazán aktívkodtak :/
Maximus4
Imádtam a Neverhood-ot 😊
+fav

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tuvok
Ha lesz gombafa (vagy valami hasonló) ebben is, akkor nálam nyert. 😊
Sok hajam kihullott a Neverhood miatt, de minden idõk egyik legkreatívabb és legszórakoztatóbb játéka volt.

Elnézést, a videót lehagyta :/
A Neverhood után itt az Armikrog. Remélem lesz olyan sikeres, mint az elõdje, nekem eddig nagyon bejön 😄
Hivatalos oldal
A készítõk oldala
← ElőzőOldal 2 / 2