11
  • Zombee
    Arról mindenki megfeledkezik, hogy a hype-ot nem a Valve gerjeszti, hanem az újságírók, fórumozók. A Valve részéről nem jelent meg semmi. Van érdeklődés a játék iránt, ez teljesen egyértelmű.
  • WhiteStar
    én is biztosan megveszem, még ha 5 év múlva is adják ki!

bcrics: kiöregedés helyett pedig én inkább kihalást mondanék :D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak magamat tudom idézni:

"Csak akkor hiszem el, hogy a Half Life 3 egyáltalán komolyan a Valve-es buksikban megfordult, amikor már a STEAM főoldalán olvasom az előrendelhető státuszt, gépigénnyel, képekkel és videókkal.
    Addig minden egyszerűen marketing bullshit."
  • pali78
    Ember! Nem tudod miről beszélsz!
  • barret
    Mindkét előző rész meglehetősen sikeres volt!
    Ne csináljanak rosszabb folytatást,és semmi gond nem lesz :D
  • paj01
    Tok mind1 mikor jelenik meg ha olyan szintu cuccot raknak le az asztalra mint az elozo 2 resz.Epp a minap nosztalgiaztam, nezegettem a hl2 es e3 demokat...még ma is üt. Kar h a valvenak van ez a steam nevu aranybanyaja. Dol a lé nem kell hl3at csinalni...
  • Ender Wiggin #5
    nem a COD játékosoknak készült és a "vennék" egy ilyen játék esetében nem 1 milliárdos bevételt jelent. ahogy az összes HL epizód és kieg sikeres volt, sőt az amatőr verziók is, ez is az lesz.
  • amitakartok
    Szerintem nem vennék - legalábbis a kritikusok azt mondanák, hogy ne vegye meg senki mert nem haladt a korral (értsd: nem majmolja a Call of Duty játékmenetét).
  • Ender Wiggin #3
    óriási siker lenne. én is a vevők között leszek. az ember a kedvenceire vár, akármeddig is. hűségesen.
  • bcrics
    Tényleg úgy gondolod ha ne adj isten jövőre megjelenne a játék, nem vennék mint a cukrot?

Abban az esetben lenne bukta, ha ez a generáció, akinek még mond vmit a half life név, szépen lassan kiöregedne, ....ahhoz azért még több idő kell.
    Bár jó úton haladunk afelé.
  • amitakartok
    Nem lesz belőle semmi. Mostanra már annyit késtek, hogy teljesen mindegy, mivel rukkolnak elő, a rajongókat már nem fogják megnyerni vele, mert ennyi hype után nincs az a szórakoztatóipari termék, amire ennyit érdemes várni - és ezt szerintem a Valve is tudja.

A legjobb amit ennél a pontnál tehetnek az az, ha szép csöndben törlik a projektet.