11
-
Arról mindenki megfeledkezik, hogy a hype-ot nem a Valve gerjeszti, hanem az újságírók, fórumozók. A Valve részéről nem jelent meg semmi. Van érdeklődés a játék iránt, ez teljesen egyértelmű. -
én is biztosan megveszem, még ha 5 év múlva is adják ki!
bcrics: kiöregedés helyett pedig én inkább kihalást mondanék :D -
Csak magamat tudom idézni:
"Csak akkor hiszem el, hogy a Half Life 3 egyáltalán komolyan a Valve-es buksikban megfordult, amikor már a STEAM főoldalán olvasom az előrendelhető státuszt, gépigénnyel, képekkel és videókkal.
Addig minden egyszerűen marketing bullshit." -
pali78 #8 Ember! Nem tudod miről beszélsz! -
Mindkét előző rész meglehetősen sikeres volt!
Ne csináljanak rosszabb folytatást,és semmi gond nem lesz :D -
paj01 #6 Tok mind1 mikor jelenik meg ha olyan szintu cuccot raknak le az asztalra mint az elozo 2 resz.Epp a minap nosztalgiaztam, nezegettem a hl2 es e3 demokat...még ma is üt. Kar h a valvenak van ez a steam nevu aranybanyaja. Dol a lé nem kell hl3at csinalni... -
Ender Wiggin #5 nem a COD játékosoknak készült és a "vennék" egy ilyen játék esetében nem 1 milliárdos bevételt jelent. ahogy az összes HL epizód és kieg sikeres volt, sőt az amatőr verziók is, ez is az lesz. -
amitakartok #4 Szerintem nem vennék - legalábbis a kritikusok azt mondanák, hogy ne vegye meg senki mert nem haladt a korral (értsd: nem majmolja a Call of Duty játékmenetét). -
Ender Wiggin #3 óriási siker lenne. én is a vevők között leszek. az ember a kedvenceire vár, akármeddig is. hűségesen. -
bcrics #2 Tényleg úgy gondolod ha ne adj isten jövőre megjelenne a játék, nem vennék mint a cukrot?
Abban az esetben lenne bukta, ha ez a generáció, akinek még mond vmit a half life név, szépen lassan kiöregedne, ....ahhoz azért még több idő kell.
Bár jó úton haladunk afelé. -
amitakartok #1 Nem lesz belőle semmi. Mostanra már annyit késtek, hogy teljesen mindegy, mivel rukkolnak elő, a rajongókat már nem fogják megnyerni vele, mert ennyi hype után nincs az a szórakoztatóipari termék, amire ennyit érdemes várni - és ezt szerintem a Valve is tudja.
A legjobb amit ennél a pontnál tehetnek az az, ha szép csöndben törlik a projektet.