Godzilla még sosem volt ilyen nagy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
Nem értem miért ajnározzák annyira, közben egy rakás trágya, a történet lassú és unalmas, hülye eredet storyja van, és godzilla is qva gagyin néz ki, ráadásul az effektek 1-2 éven belül nagyon gáznak fognak már hatni.....A 98-as film ezerszer jobb volt.

Akkor összefogalom a filmet: másfél óra barátok közt 3D szemüvegben, legalább 4-5 elnyújtott jajj most kurvára hatódjál meg jelenettel, majd 10 percig valami gagyi bábfilm lassítva, majd 20 perc jajj most kurvára hatódjál meg. Ez a film 20 éve a kalóz VHS kiadást sem érte volna meg hangalámondással.
Nem valami nagyszám film.

valóban, godzilla sosem votl még ilyen nagy. pont. ennyivel több vagy jobb, mint a régebbi filmek...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Rontja a moziélményt? Mondjuk én sem rajongok a 3d-ért, általában nem szoktam a 3d verziót választani ha vetítik 2d-ben is. de pont ilyen filmnél lehet értelme.
Zombee
Épp mostanság készülök megnézni a japán Godzilla filmeket... 😊

Csak egy moziban lehet eredeti nyelven nézni, azt is 3D-ben....az anyjuk picsáját! Fos 3D rontja a moziélményt + drága is...