Itt a notebook-gyilkos tablet, a Surface Pro 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 év gar? Eléggé öngyilkos vállalkozás bármilyen számtech kütyüt vagy alkatrészt venni 3 évnél rövidebb garanciaidõvel...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az a nevetséges ebben,hogy ez már notebook, tehát nem gyilkos, hanem legfeljebb konkurencia. A határvonalak egyre inkább elmosódnak a zombi-kütyük közt, amikkel kápráztatják a nyálcsorgató egyre elhülyülõ birkatömeget... Maradjunk abban tehát, ami az igazság, hogy ez egy eszköz, amire akár azt is rámondhatom hogy notebook, mint ahogy azt is, hogy tablet... a többi meg parasztvakítás és átlátszó pitiáner biznisz...
Nem értik ezek a piacot egyáltalán. A munkagépet ne keverjük, a home géppel. Az egyiken a saját dolgaim vannak, mindenféle baromságot ráhúzok a netrõl mert nem érdekel ha elszáll. Szembe a munkás laptopommal, a munkára van belõve, amin nem kísérletezek és nem engedem rá a nagymamát, hogy valami genyát beszedjen. Vagy valami prezentálás közben nem kivánt felugró ablakok okozzanak a közönségben nevetõ görcsöt. Már a metro felület erõltetése is fõbenjáró bûn volt a munkagépekre, ez a koncepció meg eleve bukásra van ítélve. Ne keverjék a két szegmenst.
Az a baj a surface pro-val, hogy az ms még mindig nem érti a tablet koncepciót. A tablet önálló termék kategória, ha árban és teljesítményben felhúzzák egy laptop szintjére, akkor az egy érintõképernyõs laptop lesz és abban a szegmensben fog versenyezni. Erre pedig a user azt fogja mondani, hogy inkább vesz egy ultrabookot valamivel olcsóbbért és bevállalja, hogy a billentyûzet a vastagabb és nem az lcd.
Ezért mondtam, hogy kizárólag az ára kedvezõ. Nekem is vannak 4TB-os HDD-im, megjelenésükkor vettem õket, még abban a hónapban. DE nem tolnám be egy olyan gépbe õket, aminél minden szempontból hátrányt fognak okozni a tároló kapacitásukon kívül. Lehet kapni akár terás SSD-ket, az való bele.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Cserébe sok adatot lehet rajta tárolni.
Gratulálok annak, aki szerint hátrány, hogy nem fogad HDD-t. Az a baj a HDD-vel, hogy NEHÉZ és LASSÚ és HANGOS és SOKAT FOGYASZT, nomeg mechanikus. Kizárólag az ára kedvezõ. Egy 2TB-s 2,5"-es HDD jóval 200gram felett van (nekem is van, tapasztaltam). Ezt még beletúrni ebbe a tablet-szörnybe tényleg igen hasznos lenne. Fantasztikus ötlet, nemigaz?! (not)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az új táblagépet New Yorkban mutatták be, nyilt konkurensének a MacBook Airt nevezték meg."
Mennyit valtoznak az idok... regen meg az Apple probalta gyozkodni az embereket, hogy van olyan jo a Mac, mint a PC, most meg mar a Microsoft kenyszerult erre.
Mennyit valtoznak az idok... regen meg az Apple probalta gyozkodni az embereket, hogy van olyan jo a Mac, mint a PC, most meg mar a Microsoft kenyszerult erre.
Hány sztereo mikrofonja van? Merthogy "sztereó mikrofonok".