Enyhe korhatárra vágják meg a The Expendables 3-at
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly az 5. legsikeresebb stúdió volt, megelõzve a Foxot és a Paramountot, az év legsikeresebb filmjét produkálták Amerikában. Elég nagy, fõleg, mióta bekebelezett pár kicsit.
Nem hiszem, hogy több fiatal menne el rá, ha levinnék a koshatárt, egyszerûen nem a mai ifjúság példaképei Sly-ék, azok inkább az ilyen éhezõk viadala stílusú filmekre buknak sok-sok tini sztárral megspékelve.
az oroszlános nem épp nagy pont erre céloztam... nehezen hiszem, hogy õk belevakkantanának ennyire, ugyanúgy urban legend, mint a második rész elõtt, hogy marketingolják, folyamatosan beszéljenek róla...
Mindhárom részt a Lionsgate gyártja. Nem térdelésrõl van szó és az elsõt sem "kicsibe" csinálta.
"We want to reach as many people as possible. It’s very close to an R, believe me, it’s right there. But I think we owe it to the next generation. We thought we’d join that club for a while."
Sokfelé írják.
Sokfelé írják.
azért valami hiteles forrást megolvasnék erre vonatkozólag. ugyanis ahogy én tudom már az elsõ részért sem kapkodtak a nagyobb stúdiók, s Stallone maga vitte véghez kicsiben... és amilyen gõgõs, nem hinném, hogy most letérdel a nagyoknak... emlékezzetek, már a második rész elõtt is pedzegették, hogy megnyírbálják, meg minden, azt mi lett belõle? semmi... nem kell még vészmadárkodni, Viktorunk meg nem elõször írna maflaságokat, enyhe hatásvadász módon, a valóságtól csöppet elrugaszkodva...
Ez most kezd nevetsegesse valni....
Kép nem az Exp2-bõl van ? Remek.....
Remek. És mi lesz a jól megszokott filmvégi "mindenkit lemészárolós lövöldözõs-késes" résszel? Elhangzik majd egy két enyje-bejnye és kikockáznak öt pofont?