10
  • Jrex
    De van egy rakás Godzilla film,de hozzánk csak 2 jutott el, annó '98-ban, ami ezerszer jobb volt mint ez a trágya amit most kaptunk....Még a Tűzgyűrű is jobb volt nála.
  • kalapos01
    Előtte nem volt másik 15-20 Godzilla-film?
  • Macropus Rufus
    3D-ben nem volt annyira gázos. A látvány elvitte, hogy nincs semmi sztorija és csak bugyuta párbeszédek vannak benne.
    2D-ben siralmasan szar
  • Macropus Rufus
    meg voltam győződve, hogy én már 2 Godzilla filmet láttam... Az egyik ez a másik meg az évekkel ezelötti. Akkor most miért lesz megint Godzilla 2? Ez volt az nem?

• Yagami
    A Tűzgyűrű sem volt olyan szar, meg ez sem. Maradjunk ennyiben. Egyébként a film felénél (amikor már a sokadik "oltogatás" ment), odakurjantottam a mellettem ülő haveromnak, hogy én menten hazamegyek és megnézem a Pacific Rim-et mert ez a rendező egy kötsög**ci és ilyen erőteljesen pofátlan módon még nem nagyon lett agy húzva egy szörnyfájtolós filmben. Aztán persze szétnéztem a teremben (London, bár tökmindegy) és tudtam, hogy úgyis franchise lesz belőle és ez csak egy felvezető "teszt" rész volt. Erre másnap jön a hír...a Godzilla az év legjobb nyitányát produkálta (ami számomra nem volt meglepő és nyílván nem is fog sokáig tartani ez az állapot)
  • emberz
    "... a reklámoknak nem érdemes az óriás szörnyekre koncentrálniuk." Ez mekkora balfasz szöveg! A Tűzgyűrű azért bukott, mert erőltetett, és ostoba volt a története, nem pedig azért, mert érdektelenek lettek volna a szörnyek! Pont, hogy kispórolták a filmből a leglényegesebb részeket, amik igazán érdekessé és izgalmassá tették volna. A Tűzgyűrűt a forgatókönyvíró és a rendező barmolták el, meg azok a nyálas hülyék, akik ilyeneket forgattatnak, a hülye "emberi szálukkal", amelynél feleslegesebb és idegesítőbb momentum nem is kerülhetne egy akciófilmbe! Üzenem a stúdióknak, hogy tosszák meg az emberi aspektusokat, az isten szerelmére! ne azt mutassák be végre, hogy mekkora önveszélyes, hülye farok tudna lenni egy átlagember válsághelyzetben, hanem azt mutassák be, hogyan kéne viselkedni ilyen helyzetekben! Ja, hogy azt nem tetszenek tudni...?
  • zetortraktor
    A Tűgyűrű szar volt, ez jó. Ennyi a különbség.
  • Zombee
    Lesz 2. rész, mert a 93 milliós nyitóhétvége sikert sejtet. A Tűzgyűrű tényleg pocsék volt, pont az emberi tényező miatt. Én azon kivétel vagyok akkor, akinek a szörny kell, aki mindent lezúz.
  • Ender Wiggin #2
    inkább a Monsters 2.
  • KRTuning
    A tűzgyűrű is egy rakás szerencsétlenség lett, ezt meg hírdették hogy nem az, pedig dehogynem, és még lesz második rész?