113
Chicago ügyeletes hősei
 • stargatelost
  #113


  A héten van tripla crossover is, Fire - Med - PD.
 • benz33
  #112
  Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult nézni ezt, nem rég kezdtem neki ennek a Chicago-s sorozatoknak. De még egyszer köszönöm és most már szerintem össze fogom tudni rakni magamnak! :)
 • stargatelost
  #111
  De lehet, hogy az SVU volt itt az utsó, és így maradt ki neked a halála.
 • stargatelost
  #110
  Nézed a Chicago Fire-t is? Mert ott az egy tripla crossover rész volt, amit így kell nézni: Chicago Fire 3x21, aztán Law & Order: Special Victims Unit 16x20, aztán Chicago PD 2x20. Ha jól emlékszem, így volt.
 • benz33
  #109
  Hello!
  Lenne egy olyan problémám, hogy a Chicago P.D. 20. része után (ugyebár amelyiknek a végén elrabolják Nadia-t), a 21. rész azzal kezdődik az "előző részek tartalmából", ahogy keresik, illetve, ahogy megtalálják a holttestét. Igazság szerint úgy érzem mintha kimaradt volna egy teljes rész. Az lenne a kérdésem, hogy ez mindenkinek így volt, vagy én rontottam el valamit? Nagy segítség lenne, ha valaki válaszolna, nem akarom addig tovább folytatni. Előre is köszönöm!
  Márk!
 • stargatelost
  #108
  Hát ez a Med nem valami bejövős, asszem kaszálom így két rész után... Nem igazán érdekel a sok random beteg ember, meg a problémáik, és úgy néz, ki erre fognak épülni a részek. Orvosainknak mindig lesznek aktuális heti páciensei, ilyen-olyan háttérrel, helyzettel... Maguk a karakterek se lettek szimpatikusak. Majd a nagy crossoverre visszanézek, de szerintem nekem ennyi elég, hogy azért vágom majd, kikről lesz szó.
 • Quantumleap
  #107
  PD 2x23

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Hát, az előző évad végéhez hasonlóan itt is elcsúszást érzek a Fire-höz képest. Szó se esett Casey dolgáról. Vagy itt időben korábban vagyunk?
 • Quantumleap
  #106
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Az tényleg érdekes lesz, ha egy olyan személy segít neki tisztázódni a bemártás alól (Voight), aki régebben szintén be akarta mártani hasonló módszerrel (hulla helyett kokain). De nem igazán értem ezt a bemártást. Odavitték a lakására a hullát. És? Ujjlenyomatok? Vagy ő is ott fekszik valahol? Leütötték, de előtte rányomták az ujjait?

  Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.05.21. 16:54:06
 • stargatelost
  #105
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Jah, ezzel csak be akarják mártani, nekem meg se fordult a fejemben, hogy Casey halott lenne. De pár rész alatt úgyis tisztázzák...
 • RatBaG #104
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  nem járt nála soha. jack ugyebár látta a tűzoltóság előtt a zsarukkal, lebukott. az egész egy nagy "set up", kinyírták a csajt, elvitték a lakására...
 • Quantumleap
  #103
  Fire 3x23

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Na, ez egy akkora kamucliffhanger, mint hat ház. Jól tudjuk, hogy Casey úgysem fog meghalni. Ha így lenne, mutatták volna az ő hulláját is. Pedig milyen ütős lett volna egy Dexter 4.évad végéhez hasonló csattanó. De hát országos sorozatnál hiába is várna ilyesmit az ember.
  Amúgy a csaj járt már korábban az ő lakásán? Nem ugrik be. Mert ezen kicsit agyalnom kellett, hogy most akkor mi történhetett? Elment infókat átadni vagy ilyesmi? Számomra ennek a beépülős dolognak az egyetlen érdekfeszítő eleme, hogy a PD kezdése óta először végre voltak közös jelenetei Casey-nek és Voight-nak. Majd talán azt hozzák ki belőle, hogy Voight menti meg Casey életét, aki ezért kvázi megbocsátja neki a régi dolgokat? Vagy még dühösebb lesz rá, mert miatta került életveszélybe? Habár utóbbi nem igaz, mert végül Antonio beszélte rá Casey-t a dologra.
 • stargatelost
  #102
  AZTAKURVA

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Hát baszki, Nadia, én sem hittem volna :( Tök szépen építgették a karaktert, következő évadban még járőrként is el tudtam volna képzelni... Ütött a halála, az biztos...

  És az a geciláda... Tök gáz, hogy nem tudták elítélni a többi gyilkosságért, ezért az egyért is tök nehezen...


  Te meg megint banánt kaptál Narxis? :D Milyen névvel térsz vissza? Vagy feltámadsz az eredeti neveden? :P
 • TheFlash4Ever
  #101
  Igen, az a sorrend, én olyat szedtem le amiben egyben volt a pd és svu rész, 1 óra 23 perc volt asszem.

  Kurva jó volt szerintem,

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Nem gondoltam volna, hogy Nadia-t kinyírják, meg a vége is érdekes volt...
 • stargatelost
  #100
  Ehéten volt az új tripla crossover (cf pd svu). Nekem most nemtom mikor lesz időm megnézni, valszeg jövő héten, de elvileg CF -> PD-> SVU a sorrend most :) majd támasszátok alá : D
 • Quantumleap
  #99
  Gondolom, már nem lesz benne a hátralévő 3 epizódban sem. Végülis minek? Ez így logikus. De valamikor a következő évadokban még tuti viszontlátjuk special guest star-ként.
 • stargatelost
  #98
  Mai hír junkieról:

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  "Charlie Barnett (Mills) nem lesz állandó szereplő a Chicago Fire folytatásában."

  Szóval úgy néz ki, kiszállt :D
 • TheFlash4Ever
  #97
  Eléggé nagy hűhót csaptak de fene tudja...
 • stargatelost
  #96
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Na, tényleg kiszáll Mills, vagy ebből is visszatáncolnak?... Én mondjuk örülnék neki, ha nem kéne látnom többé a hülye fejét, sose kedveltem :D
 • Quantumleap
  #95
  Oké, de ha mondjuk valamelyik úgy kap cancelt, hogy még be tudják fejezni a készítők, akkor is furcsa lenne, ha a másik kettő viszont menne tovább.
 • TheFlash4Ever
  #94
  Semmi bonyodalom nem lesz, így is csak crossoverekben látni a többséget, néha 1 jelentre feltűnik másik sorozatból szereplő de nem nagy ügy. Mint mindig itt is a nézettség diktál.
 • Quantumleap
  #93
  Nekem az jár a fejemben, hogy milyen lesz majd a befejezés, ha egyszer eljön? A végére összeér mindhárom sorozat, és lesz egy különálló végső crossover epizód?
  Abba inkább nem megyek bele, hogy miféle bonyodalmakat szülhet az, ha a 3-ból akárcsak 1 cancelt kap.
  Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.04.12. 13:06:47
 • TheFlash4Ever
  #92
  Nagyon keményen vezetik fel a Chicago Med-et. Örülök neki, nagyon jó sorozatok ezek.
 • stargatelost
  #91
  Nah, lement a 3x19.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Hát nem volt a mentős srác :D Helyette a PD-ből Halstead tesóját hozták be, ami meg is lepett, nem számítottam rá, de jobb is volt így, hogy lényegében hármas crossover volt. Meg persze ott volt a néger csaj, akit már pár rész óta építgettek. Többi szereplő meg egyelőre nem hagyott mély nyomot. De maga az elképzelést se látom, mi lesz magának a sorozatnak. Azért bízok Wolfban, de én meglennék a Med nélkül is... nem volt ez olyan érdekes - gránát ide, vagy oda...


  Jah, és április 28, 29, újabb tripla cross-over lesz (CF-SVU-PD)
 • Quantumleap
  #90
  Az a mentős srác ugye Shay-jel volt a második évadban, amikor Gaby tűzoltó vizsgázott, ugye?
  Én akkor már inkább egy Chicago Crime-t (Aljas Chicago ) indítanék, ami a bűnözők szemszögéből mutatná be a dolgokat, epizodikusan és átívelősen is.
 • stargatelost
  #89
  Igazából hivatalos, hogy lesz Chicago Med., és a Chicago Fire 3x19 lesz a felvezető része. Szóval elképzelés biztos van. Volt az a mentős srác, aki egy kis ideig volt az 51-nél, szerintem az tuti benne lesz, mert mintha idén is feltűnt volna, amikor vittek be valakit a kórházba. De amúgy meg tök új szereplők kellenek. A PD-nél azért könnyebb dolguk volt Antonioval meg Voight-al :)
 • Quantumleap
  #88
  Vagy akár négyes, ha az SVU-t is bevonják.
 • Quantumleap
  #87
  Nem tudom, nem lenne-e felesleges az. Mégis miről szólna? Brett és Mills szerepelnek eleget a Fire-ben. Ott is őket láthatnánk, kórházi kollégákkal körülvéve, esetleg további mentősökkel?
  Én kórházas-mentős sorozatból inkább valami Rescue Me stílusút szeretnék végre látni. :)
  A meglévő kettő következő évadjának viszont örülök, főleg miután a Fire-t illetően egyesek olyanokat írkáltak a mostani szezon elején, hogy Shay nélkül 100%, hogy elkaszálják a sorozatot.
  Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.06. 15:09:04
 • Narxis
  #86
  yeeeee aztán jöhetnek az ilyen faszányos triple crossoverek xD
 • stargatelost
  #85
  4., illetve 3. évad berendelve :) Ja, és úgy néz ki, lesz egy mentős spin-off is, Chicago Med.
 • stargatelost
  #84
  Fuck yeah Robert Knepper :D Fasza volt ez a cross-over rész.

  Ja és, a múltkori rész után elfelejtettem írni, hogy
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  ahogy megmondtam, visszatáncoltatták Lindsayt az egységhez, hát még addig se tartott, míg gondoltam, hogy fog :D És annyival visszajött, hogy "meg van még a helyem?" lol És természetes, hogy Burgess pont előtte mondott le a lehetőségről...
 • Quantumleap
  #83
  A héten miért nem volt egyik se?
 • Narxis
  #82
  Így van
 • Quantumleap
  #81
  Újabb crossover jön, másodszor egy évadon belül?
 • Narxis
  #80
  Tyű a jövő heti rész durva lesz!
 • Quantumleap
  #79
  Na, én azért nem vagyok benne biztos, hogy Mills dolga véglegesen megoldódott. Hisz elhangzott: A Lullo féle fickóknak a börtön nem jelent akadályt, ha el akarnak intéztetni valakit.
  Az epizód végét amúgy nem értettem. Találtak egy újságkivágást Shay-ről, és?
 • Quantumleap
  #78
  Végülis Lindsay miért ne mehetne át véglegesen a másik egységhez? Ez kizárná, hogy továbbra is mutassák munka közben? Nyilván néha kereszteznék egymást a rendőrökkel.
 • Narxis
  #77
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Nem igaz, hogy egyik problémát nem lehetne legalább tovább húzni, ettől az egyszerre megoldódik mindentől gagyi szappanopera feelingje van a sorozatnak. Hol van már az amikor Severide fél évadon keresztül volt gyógyszerfüggő? Na mind1, nézhető sorozat de ez sokat ront rajta.
 • stargatelost
  #76
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Na, mondtam én, hogy kamu cliffek :D De kurva jó részek voltak, főleg a PD. Azt mondjuk még mindig nem látom, hogy fogják visszahozni LIndsay-t... főleg, hogy most már úgy néz ki, Burgess lesz a helyén.
 • Quantumleap
  #75
  Na, hát ide is bedobtak egy cliffet a szünetre, bár nyilván kamucliff, izgulni nem kell...

  Koránt sem biztos, eszembe jut a Harmadik műszak 2x16. Igaz, ott nem volt nagyobb szünet a két rész között, csak két hét, de nem is ez a lényeg. És a Fire-ban se hitték volna sokan, hogy Shay lesz az.
 • Narxis
  #74
  Én is ilyen kemény akarok lenni mint Alvin. xD