113
Chicago ügyeletes hősei
-
#73 PD 2x09, mekkora volt már ez a jelenet :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, hát ide is bedobtak egy cliffet a szünetre, bár nyilván kamucliff, izgulni nem kell... mint ahogy a CF-ben a mentősökért sem. Gondoltam valami ilyesmi lesz, amikor láttam, hogy egy perc van hátra a részből, és a járőröket mutatják. Ja, és lehet találgatni, hogy táncolnak vissza a Lindsay fed-es szálból, mert hát nyilván nem fogják kiírni...
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.12.13. 21:04:41 -
#72 Ja, azt én is néztem, hogy így most el vannak csúszva... :) Nemtom amúgy. -
Quantumleap #71 De akkor PD miért volt? :) Igaz, az meg az utóbbi két hétben nem volt. Nem lenne egyszerűbb, ha azonos epizódszámnál lenne szünet mindkét sorozatban? Vagy a PD nem 22 részes lesz?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.12.12. 20:21:50 -
#70 Egy hónap szünet jön most majdnem minden sorozatnál. -
Quantumleap #69 Miért nem volt Fire a héten? -
#68 Nem volt. Múlt héten biztos nem, előtte nem emlékszem. -
Quantumleap #67 Az elmúlt két hétben nem volt PD? -
#66 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellett már nekik is valami probléma mert dúlt a love. Nem egy bonyolult sorozat ez, valaki vagy valakik felett mindig összecsapnak a hullámok. Azt én is remélem, hogy Mills új "barátja" valami durvább cselekményt hoz majd. Ő elvileg egy full alvilági figura szal reménykedjünk. -
#65 Eléggé felcseszett a mostani CF...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is megint eljátsszák a Voight-féle történetet az első évad elejéről? Most tök ugyanaz a helyzet Mills körül, még a színész is hasonlít Voightra... Cseszteti egy-két részen át, aztán úgyis megoldódik... már láttuk...
Aztán meg ez a Dawson-Casey vonal, a nyomorék Millsel egyetemben, amit már a múltkori részben megpedzegettek, hogy lehet itt ilyen szál. Kurvára nem kell ez a háromszöges dráma... És akkor beraknak egy ilyet a végére... Nagyon olcsó húzás volt... Remélem nem akarják a készítők szétugrasztani Caseyéket...
-
#64 Sztem nem, utalás volt rá, hogy miért jöttek össze. A csaj a húgát veszítette el a közelmúltban.
Megnéztem a crossovert is, eléggé le voltam maradva. Nem volt rossz de látványban 0. Itt az érzelmekre próbáltak hatni de az meg eléggé sehogy se sikerült. Talán a kislányt sajnáltam egy kicsit aki Erinnel maradt egy darabig. -
Quantumleap #63 Remélem, Severide-nál nem sütik el azt a sablont, hogy kiderül, hogy egy tolvaj- vagy szélhámosfélét vett el. Bár az mindenképpen kérdés, hogy így mi lesz az Erinnel való románcával. Vagy annak egyszerűen vége?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.11.16. 14:10:54 -
#62 Na lement a tripla crossover...
Nem ilyenre számítottam, vártam, hogy megint olyan nagyszabású esemény lesz, mint a kórházas robbantás múltkor, de amikor eltelt a Fire rész fele, és még mindig csak egy átlagos résznek tűnt, már lehetett tudni, hogy itt más lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval a Fire rész utolsó 10 perce volt érdemleges ebből a szempontból, igazából tényleg csak egy random tűzeset miatt indult el az egész ügy... szóval a tűzoltóknak most nem sok szerepe volt, a rész végére meg már a PD helyszínén is voltunk, és felvezették az SVU epizódot. Hárman át is ruccantak oda, ami jó volt az idegen arcok és környezet miatt. Hát baszki, aki ezt a sorozatot nézi, ilyen ügyek már 16 évadon keresztül... kemény... Aztán jöhetett a PD, ami végül le is zárta az ügyet.
Lényeg a lényeg, az SVU epizódot muszáj megnézni, mert nagyon szorosan összefügg a PD-vel, meg magával az üggyel. Igazából nem mondom, hogy rossz volt, de azért ha megint lesz ilyen cross-over, jöhetne megint egy nagyszabású dolog, amiben a Fire-nak is nagy szerepe van. -
#61 Ejj baszki, jövő héten jön a cross-over rész, és hát nem pont a középső lesz a L&O:SVU?
Chicago Fire 3x07, aztán L&O:SVU 16x07, aztán Chicago PD 2x07. Ez a sorrend. Valszeg muszáj lesz megnézni...
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.11.06. 20:48:08 -
Quantumleap #60 Kimaradt egy mondat: A PD elkezdődése óta még csak közös jeleneteik se voltak. -
Quantumleap #59 Én mostanában azon gondolkodom, hogy vajon mi a helyzet Casey és Voight egymáshoz való (ez idáig negatív) viszonyával? Feletébb furcsa, hogy amióta a PD elkezdődött, ezt a szálat szinte teljesen jegelték. Pedig 2-3 résszel a PD első évadja előtt Casey még beszólt valami olyasmit Voightnak, hogy "Veled nem tárgyalok! Antoniohoz jöttem!". Nagyon remélem, hogy ez csak pillanatyni hanyagolás, és nem fogják elvarratlanul hagyni. Mint ahogy Voight hiába lett jobb fiú a saját sorozatában, azon semmi nem változtat, hogy a fia megnyomorított egy kisgyereket. Remélem, azért ezekre visszatérnek még majd. -
#58 Jaja, PD-be is jól belehúztak. Bár még mindig visszasírom a Southlandet, de azért amikor kint vannak a terepen, elég jó pótlék. -
#57 Most mindkettő nagyon zsír rész volt! -
#56 Hát igen, mondhatjuk, hogy jellemző volt a sorozatra ez a húzás, lényegében azt csinálták, amit a több részen átívelő sztorikkal szoktak, hogy azt hiszed, nagy változás jön, aztán megoldódik. Ebben az esetben is bent tartottak mindenkit, csak állást váltottak :D De ez elég véglegesnek tűnik eddig, szóval ez is valami :) Bár én örültem volna, ha Millst kiírják, sose szerettem a karaktert, meg olyan hülye feje is van :D -
Quantumleap #55 Á, ez így akkor sem az igazi. Az lett volna a jó, ha bekerül abba a -Rescue Me-beliekre jellemben jobban hasonlító- másik brigádba, és ott követhetjük a kezdeti viszontagságait, ami az újoncléttel együtt jár. Itt viszont már mindenki tisztelni fogja. Bár még nem láttam a 2x04-et. -
#54 :O -
#53 Csak mondanod kellett, PD 2x03 kurva jó volt :D -
#52 Arról az a véleményem, hogy nézd meg a 3. részt Házon belül marad a dolog, de úgy néz ki, végre lesz változás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze lehet ez is csak egy pár részes, vagy félévados sztoriszál, amit visszacsinálnak utána, de Gaby egy ideig tuti tűzoltó lesz, és Mills helyzete is véglegesnek tűnik.
Amúgy szerintem mindig is jobb volt a Fire, mint a PD. Sőt, a legjobb országos sorozat a CF a Person of Interest mellett. -
#51 Nagyon visszavettek a keménykedésből a zsaruk, a tűzoltók sztorija sokkal érdekesebb és csavarosabb. Eddig kb. ezt tudom elmondani aztán persze még változhat a dolog. -
Quantumleap #50 Az a crossover úgy volt, hogy az SVU epizód végén megjelent Erin az ottani irodában, hogy segítséget kérjen az ügyhöz, amiben éppen nyomoznak (az epizód tartalmának 90%-a nem is kapcsolódott a PD-hez). Majd a PD epizód elkezdődött avval a bizonyos üggyel (már nem emlékszem, mi volt az). Tehát tényleg nem volt szükséges látni az SVU epizódot. -
Quantumleap #49 Mondtam én, hogy értem az angolt? Tréfán kívül, persze, többé-kevésbé megértem, elvégre külföldön élek. De úgy nézve azért néha agyalnom is kell, hogy mit is jelent valami pontosan, teljesen gördülékenyen nem megy egy film vagy sorozat nézése ilyen módon.
A feliratok amúgy tényleg elég siralmasan készülnek. A Fire 3x03 is lefutott már ,de még mindig nincs kész a 3x02-höz.
Az általam kifogásolt tartalmi dologról mi amúgy a véleményed?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.10.08. 08:51:39 -
#48 Law & Order: Special Victims Unit. Ez is Dick Wolf sorozata, egy univerzumban játszódik ezekkel, az első évadban is volt már egy cross-over része a PD-vel, bár nem volt fajsúlyos, asszem egy ügy kezdődött az SVU-ban, PD-ben meg folytatódott, és átjött a PD-be egy karakter, de ennyi. Viszont ha olyan cross-overt akarnak most is, mint a Fire-PD volt, akkor meg kell nézni a kapcsolódó epizódot... -
#47 Mi az az SVU? -
#46 Szerintem nyugodtan nézd végig angol felirattal, felesleges a magyarra várni, mert nincs összehangolva a fordítás a PD-vel, úgy meg sok értelme nincs (a PD előbb készül el), főleg, ha jönnek a cross-over részek. Ja erről jut eszembe, november 11-én és 12-én lesznek az első nagy cross-over részek, sajna SVU-val is, azt meg annyira nem lenne kedvem megnézni, majd meglátjuk, kell-e hozzá. -
Quantumleap #45 Na, a 3×02-be csak belenézegettem, de amit láttam, az már elég volt, hogy kiváltsa a nemtetszésemet. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A T*K*M A KÉSZíTŐKBE, DÖNTSÉK MÁR EL VÉGRE, HOGY MOST AKKOR DAWSON TŰZOLTÓ LESZ-E VALAHA VAGY SEM! Már tényleg merő szánalom ez a sz*rakodás.
-
Quantumleap #44 Elég lassan készül a felirat a 3x01-hez, pedig ma már a 3x02-t vetítik. Esetleg valaki nem tud hozzá más forrásból származót? -
Quantumleap #43 http://tvline.com/2014/09/24/lauren-german-leaving-chicago-fire-shay-killed-off/
Számomra meglepő az itteni kommentek többségét olvasni, melyek szerint ő volt a fő karakter, meg hogy nélküle tuti cancelt fog kapni a show. Lehet, hogy én rendelkezem gyökeresen különböző látószöggel, de én sose őmiatta követtem a showt. Az viszont világosan lejön számomra, hogy az emberek jelentős része csak azért nézte a sorozatot ezidáig, mert hogy volt benne egy leszbi karakter. -
#42 Kemény kezdések voltak. -
Quantumleap #41 CF 3x01
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem volt kérdés, hogy meghal-e valaki, ezt lehetett tudni a hírekből, és postcímekből. Azt gondoltam, hogy valaki jelentősebb lesz közülük, a drámai hatás miatt. De Shay-re speciel nem számítottam, úgy gondoltam, a karakter leszbikussága miatt, mint érdeklődésfentartó elemet, végig meghagyják a sorozatban. Utoljára a Harmadik műszak második évad közepén járt át hasonló érzés.
Várom már, hogy Gaby végre tényleg elkezdje a tűzoltóskodást. Amaz a brigád badassabnak néz ki, nyilván nem egy Rescue Me-csapat, de azért az újoncszívatás gondolom meg lesz járatva egy kicsit. Főhőseink osztagában ez kimerült annyiban, hogy Milsszel takaríttattak, meg néha főzettek. Azt persze elfogadom magyarázatként, hogy egyik brigád ilyen, másik olyan.
-
#40 CF 3x01: hát baszki... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sejteni lehetett, hogy nem kamucliff lesz, de azért reménykedtem, hogy kijut mindenki élve. Pont Shay, áhh... de nagyon jól összerakták a részt a flashbackekkel, meg videóval a végén, ott már könnyeztem is.
CPD 2x01: hozta a szokásosat, fasza volt és badass. -
Quantumleap #39 Holnap folytatódik a Fire! Vajon ki hal meg?
Holnapután pedig a PD! -
Quantumleap #38 Amúgy nem tudom, ismeritek-e az Oz c. überdurva, überreális börtönsorozatot. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Antonio-t alakító színész volt abban Dino Ortolani, akit a nyitóepizód végén ropogósra sütöttek. -
Quantumleap #37 Igen, úgy néztem. :)
Engem se annyira a magyar vetítés érdekel, hanem az, hogy mi van, ha csak az egyiket nézi valaki.
Na ja, kíváncsi vagyok, hogy Shay milyen társat kap majd, remélhetőleg valami karizmatikusat.
Pedig én annak örülnék, ha kiderülne, hogy ő tette -persze bizonyíték nincs- , és közte és a többiek között előállna egy totális "Választhattok, vagy velem vagy ellenem!" szitu. -
#36 Úgy nézted a részeket a végén, ahogy javítottam, tehát a Fire zárást legutolsóként? Ha igen, akkor elvileg valóban nem volt csúszás.
Engem nem érdekel a magyar vetítés, úgyhogy leszarom, ha nem adják le :D Így én csak a pozitívumot látom ebben, hogy ennyire összefüggő. De amúgy nem csak emiatt lehet necces, mert ha valakit csak az egyik érdekel, és csak azt nézi, akkor ott is lesznek bajok. Egy másik fórumon ki is volt akadva valaki, mert csak a P.D.-t nézte, és csak lesett, amikor nem értett semmit a cross-over epizódnál :D
Az tényleg furcsa volt, amikor Gaby nem tűnt fel a kórházban. Emiatt is, meg az elcsúszás miatt is mondtam, hogy remélem a következő évadot jobban átgondolják ilyen szempontból.
Amit még lentebb írtál, hogy valaki ki akar mindig lépni (vagy valami jelentős változás következne be az életében), de aztán pár rész után mégse, hát valóban kicsit frusztrált már engem is, de most végre Gaby szálán ez megtörtént, úgyhogy érdekesnek néz ki ebből a szempontból is a következő évad :)
Cliffek meg, hát P.D. egyértelmű, hogy nem Voight volt, Fire meg ugye atomdurva, hogy mindenki bement xD -
Quantumleap #35 Bocs, többé-kevésbé más fórumról másoltam be a hsz.-em, az utolsó bekezdés természetesen a PD-re vonatkozik. -
Quantumleap #34 Esetleg konkrétabban a történésekről?
Jó, kezdem én:
Én ugyebár úgy néztem meg a Fire-t és a PD-t kb. 3 hét alatt, hogy előtte informálódtam tőletek, hogy miképp érdemes, milyen sorrendben. Így én az elcsúszást sem érzékeltem a végén. Ezért big thanx!
Azt, hogy két sorozat ennyire összefüggjön, egyfelől jó ötletnek tartom. Másfelől viszont negatívumokat is hordoz magában, mert például a magyar tévés vetítéseken aligha fogják a PD-vel párhuzamosan adni a Fire második évadját. És így bizonyos dolgok érthetetlenek lehetnek annak, aki csak az egyiket nézi. Példának tudnám mondani Lindsay és Severide románcát, ami a PD-ben indult, lefeküdni is ott feküdtek le először, és aki csak a Fire-t nézi, az csak azt látja, hogy már együtt vannak bármiféle előzetes jel nélkül. Persze a dolog fordítottjára is tudok példát mondani. Amikor Antonio a PD-ben kórházba került, Gaby érdekesmód sehol sem volt, a Fire-ban sem eszett szó a dologról. A crossover epizódjaiból pedig ugyebár muszáj mindkettőt látni.
Ami a cliffhangert illeti, én sajna tutira veszem, hogy úgyis az derül majd ki, hogy nem Voight tette. Ez ugye nem kábeles sorozat, és szerintem nincs annyi vér a készítők pucájában, hogy Voightból rendesen Vic Mackey 2-t kreáljanak. Ettől függetlenül várom a folytatást.