Chicago Fire/Chicago P.D.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a crossovert is, eléggé le voltam maradva. Nem volt rossz de látványban 0. Itt az érzelmekre próbáltak hatni de az meg eléggé sehogy se sikerült. Talán a kislányt sajnáltam egy kicsit aki Erinnel maradt egy darabig.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.11.16. 14:10:54
Nem ilyenre számítottam, vártam, hogy megint olyan nagyszabású esemény lesz, mint a kórházas robbantás múltkor, de amikor eltelt a Fire rész fele, és még mindig csak egy átlagos résznek tűnt, már lehetett tudni, hogy itt más lesz.
Lényeg a lényeg, az SVU epizódot muszáj megnézni, mert nagyon szorosan összefügg a PD-vel, meg magával az üggyel. Igazából nem mondom, hogy rossz volt, de azért ha megint lesz ilyen cross-over, jöhetne megint egy nagyszabású dolog, amiben a Fire-nak is nagy szerepe van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Chicago Fire 3x07, aztán L&O:SVU 16x07, aztán Chicago PD 2x07. Ez a sorrend. Valszeg muszáj lesz megnézni...
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.11.06. 20:48:08
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy szerintem mindig is jobb volt a Fire, mint a PD. Sőt, a legjobb országos sorozat a CF a Person of Interest mellett.
A feliratok amúgy tényleg elég siralmasan készülnek. A Fire 3x03 is lefutott már ,de még mindig nincs kész a 3x02-höz.
Az általam kifogásolt tartalmi dologról mi amúgy a véleményed?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.10.08. 08:51:39
Számomra meglepő az itteni kommentek többségét olvasni, melyek szerint ő volt a fő karakter, meg hogy nélküle tuti cancelt fog kapni a show. Lehet, hogy én rendelkezem gyökeresen különböző látószöggel, de én sose őmiatta követtem a showt. Az viszont világosan lejön számomra, hogy az emberek jelentős része csak azért nézte a sorozatot ezidáig, mert hogy volt benne egy leszbi karakter.<#szomoru1>#szomoru1>
Várom már, hogy Gaby végre tényleg elkezdje a tűzoltóskodást. Amaz a brigád badassabnak néz ki, nyilván nem egy Rescue Me-csapat, de azért az újoncszívatás gondolom meg lesz járatva egy kicsit. Főhőseink osztagában ez kimerült annyiban, hogy Milsszel takaríttattak, meg néha főzettek. Azt persze elfogadom magyarázatként, hogy egyik brigád ilyen, másik olyan.
CPD 2x01: hozta a szokásosat, fasza volt és badass.
Holnapután pedig a PD!
Engem se annyira a magyar vetítés érdekel, hanem az, hogy mi van, ha csak az egyiket nézi valaki.
Na ja, kíváncsi vagyok, hogy Shay milyen társat kap majd, remélhetõleg valami karizmatikusat.
Pedig én annak örülnék, ha kiderülne, hogy õ tette -persze bizonyíték nincs- , és közte és a többiek között elõállna egy totális "Választhattok, vagy velem vagy ellenem!" szitu.
Engem nem érdekel a magyar vetítés, úgyhogy leszarom, ha nem adják le :D Így én csak a pozitívumot látom ebben, hogy ennyire összefüggõ. De amúgy nem csak emiatt lehet necces, mert ha valakit csak az egyik érdekel, és csak azt nézi, akkor ott is lesznek bajok. Egy másik fórumon ki is volt akadva valaki, mert csak a P.D.-t nézte, és csak lesett, amikor nem értett semmit a cross-over epizódnál :D
Az tényleg furcsa volt, amikor Gaby nem tûnt fel a kórházban. Emiatt is, meg az elcsúszás miatt is mondtam, hogy remélem a következõ évadot jobban átgondolják ilyen szempontból.
Amit még lentebb írtál, hogy valaki ki akar mindig lépni (vagy valami jelentõs változás következne be az életében), de aztán pár rész után mégse, hát valóban kicsit frusztrált már engem is, de most végre Gaby szálán ez megtörtént, úgyhogy érdekesnek néz ki ebbõl a szempontból is a következõ évad :)
Cliffek meg, hát P.D. egyértelmû, hogy nem Voight volt, Fire meg ugye atomdurva, hogy mindenki bement xD
Jó, kezdem én:
Én ugyebár úgy néztem meg a Fire-t és a PD-t kb. 3 hét alatt, hogy elõtte informálódtam tõletek, hogy miképp érdemes, milyen sorrendben. Így én az elcsúszást sem érzékeltem a végén. Ezért big thanx!
Azt, hogy két sorozat ennyire összefüggjön, egyfelõl jó ötletnek tartom. Másfelõl viszont negatívumokat is hordoz magában, mert például a magyar tévés vetítéseken aligha fogják a PD-vel párhuzamosan adni a Fire második évadját. És így bizonyos dolgok érthetetlenek lehetnek annak, aki csak az egyiket nézi. Példának tudnám mondani Lindsay és Severide románcát, ami a PD-ben indult, lefeküdni is ott feküdtek le elõször, és aki csak a Fire-t nézi, az csak azt látja, hogy már együtt vannak bármiféle elõzetes jel nélkül. Persze a dolog fordítottjára is tudok példát mondani. Amikor Antonio a PD-ben kórházba került, Gaby érdekesmód sehol sem volt, a Fire-ban sem eszett szó a dologról. A crossover epizódjaiból pedig ugyebár muszáj mindkettõt látni.
Ami a cliffhangert illeti, én sajna tutira veszem, hogy úgyis az derül majd ki, hogy nem Voight tette. Ez ugye nem kábeles sorozat, és szerintem nincs annyi vér a készítõk pucájában, hogy Voightból rendesen Vic Mackey 2-t kreáljanak. Ettõl függetlenül várom a folytatást.
Na végignézted õket, hogy tetszett? :)
A PD-nél az 5. rész után vagyok. Meg kell mondjam, jobban tetszik a Fire-nál, zsarusabb, tökösebb, ahogy valaki lentebb is írta.
Nyugtassatok meg, ugye Voight nyomozó a PD-re is negatívabb figura marad, nem javul meg, vagy ilyenek?
A korrupt rendõrrõl, aki a fiát akarta tisztára mosni azt hittem, hogy csak egy pár epizódos negatív szereplõ, és ki is lett vonva a forgalomból a letartóztatásával. Erre utánanézve a dolgoknak láttam, hogy még szerepelni fog, sõt, õ a fõszereplõ a PD-ben?<#wow2>#wow2> Ez már önmagában tetszetõs. De akkor az a sorozat valami Kemény zsaruk & Harmadik mûszak keverék?
#16 : Ugye én is ezt mondom, hogy elcsúsztak, mintha az lett volna, hogy az NBC bekért még plusz két részt a P.D.-bõl, lehet ez volt a gond. Én remélem, hogy ez 'tanulópénz' volt, és a következõ szezont jobban átgondolják ilyen szempontból, és még jobban kihasználják az átjárásokat.
2x11-ig csak Fire, utána az elsõ P.D., aztán ahogy leadták õket:
Fire 2x12, PD 1x02, Fire 2x13, PD 1x03, 1x04, 1x05, Fire 2x14, PD 1x06, Fire 2x15, PD 1x07, Fire 2x16, PD 1x08, Fire 2x17, PD 1x09, 1x10, Fire 2x18, PD 1x11, Fire 2x19, 2x20, PD 1x12, Fire 2x21, PD 1x13, Fire 2x22, PD 1x14, 1x15
bár itt a végén kissé elcsúsztak, Narxisnak írom, úgy látszik, csak mi nézzük :D