1496
  • mester1987
    Inkább legyen 2015
  • wedge31
    Milyen szövegben?
  • Shep
    A szövegben írja ,hogy ez egy régi teaser, amikor még 2015 volt a megjelenés, de mivel hivatalos oldalon is november van megjelölve, ezért ...
  • wedge31
    Na most 2015 vagy 2014 a megjelenés? valszeg az E3-on kiderül.
  • HarryProf
    Pálmafák nélkül elképzelhetetlen?:D Akkor mit szólsz a következő videóhoz...

Az első Far Cry 4 Teaser Videó!
  • Herold
    Szerintem a Far Cry pálmafák nélkül elképzelhetetlen.
  • Rita79
    Ha Far Cry 3.5, az számomra még csak jobb is. Mert a 3 annyira bejött, hogy rég volt ilyen játék, ami ennyire lekötött volna. Eszméletlen jó volt minden szempontból. Nyilván a 4-ben még szebb grafikát kapunk, még nagyobb területeket, monumentálisabb tájakat, és a Himalája környezet sztem lebilincselő lesz. Tetszenek azok a játékok, melyek ilyen típusú közegben játszódnak, ahol ősi távol keleti motívumok is bejátszanak nem kicsit.
    A 3-ban nagyon tetszett a mediterrán környezet, de sztem a Himalájás cuccal abszolut nem lesz baj.
  • ratgab
    Mindenhol és minden játékkal vannak bajok, mert tökéletes játék semmilyen szempontból sincs. Ebből adódik hogy minden fórumon sok a sírás ilyen vagy olyan okból, melyek egy része jogos is.
  • ratgab
    Eredeti FC3-am van. Multinak a közelébe se szagoltam, mert nem érdekel egy picit sem.

Ennek ellenére a kollégák által leírtakkal egyetértek. Ipar pénzről szól, ha a multi miatt vették volna többen tuti heggesztik tovább, de valószínű nem ez volt az elsődleges a játékosoknak sem. Ubi meg elég minőségi cuccokat tesz le az asztalra én is kedvelem a munkásságukat.
  • IMYke2.0.0.0
    Az inkább a baj, hogy "hasonlóan beteg" lesz.
    Én az előzetes infók alapján "Far Cry 3.5"-nek hívom.

Nem új jelenség. A Battlefield 4 is ilyen ugye, vagy még pár tucat manapság megjelent folytatás...
  • ntex
    Coopot vagy multit sztem is fölös erőltetni ilyen játékoknál. Hagyjuk meg az erre kihegyezett játékoknak (Dead Island, Borderlands, PAYDAY 2, stb). Ezt a játékot sem a multi miatt szerettem sosem. A harmadik résztől nem vártam ennyit ami végül kijött belőle. Vaas karakterét sztem rohadtul eltalálták. Remélem a 4. rész is hasonlóan beteg lesz :D
  • TomDantes
    Egy, nincs semmiféle kritika nélküli hype.
    Kettő: attól hogy sokan mondják...és? Ja, sokak szerint a Való Világ az efy értelmes műsor, tehát úgy is van.
  • Fpocok
    Pedig volt benne egy két érdekes dolog, csak hátha pcn nem raknak multi alá egy kibaszott szervert (mert ennyire zsidók), akkor ne számítsanak hosszútávra.
  • Shep
    Coop 1x jó volt de igazából ha nem lett volna, akkor sem tűnt volna fel.
  • tomsolo
    Azt nem vágom miért kell, minden szarba multit tenni. FC3-ba se hiányzott, nem is volt jó. A coop még talán elmegy, de azzal is csak a vesződség van.
  • Herold
    Nem is akarok jól kijönni, csak nem értem, hogy lehet ilyen kritikátlanul hype-olni egy ilyen szemét céget. Ha feljárnátok az ubisoft fórumra, rájönnétek, miért mondom mindezt. Nem csak én látom így.
  • Fpocok
    A FC3 multija peer-to-peer. Eleve felejtős volt, mert használhatatlan. Csak sajnálni tudom, akik játsszák PCn.
  • TomDantes
    Szerintem ebből nem fogsz jól kijönni. Én tényleg nem multizok, és nem megyek a fórum közelébe se, minek tenném? De amúgy eredeti, nem is értem ezt miből sikerült kigondolni hogy biztos másolt?
  • Herold
    Látszik, hogy nem sűrűn multiztok FC3-mal, és a hivatalos Ubisoft fórumnak a közelébe se mentek. Ja, másolt játékkal nem is nagyon lehet, bocs...
  • bakkerman
    akinek nem csak a profit számít,az ne alapítson céget. Ki az a hülye,aki nem akarja a lehető legtöbb pénzt beszedni a vállalkozásával? Egyébként az Ubisoft tényleg minőségi cuccokat ad ki
  • paj01
    Melyik kiadó nem az? Mindenkinek a pénz számít. Én azért örülök neki h vannak. Kb az egyetlen normális kiadó aki a többiekhez képest minőségi játékokat ad ki sorba.
  • TomDantes
    Nem magasztaltam fel őket, és szenté avatásukat se tervezem, de sokkal szimpatikusabbak mint sok más cég. Pénzsóvárak? Profit számít? Hahó jó reggelt! Feltűnt, hogy ez a kapitalizmus? Ha olyat akarsz, ahol nem a profit számít, keresd fel a Vöröskeresztet!
  • Herold
    Az Ubisoft egy mocsadék, pénzsóvár cég. Csak a profit számít nekik. A Far Cry 3 multija a mai napig bugos, 1 éve jött ki az utolsó patch és nem is várható több, a custom mapok csak multiban játszhatóak, single player módban csak a mapeditorban. A support megszűnt.
  • TomDantes
    Ja igen. De nem is teljes árúként árulták, bár így is túlárazottnak tartom, mert annyit nem ért, kevés tartalom volt benne. És még így sem volt akkora pofátlanság, mint némelyik kiadó teljesként teljes árúként új címként ad el még ennél is kevesebb tartalmat.
  • IMYke2.0.0.0
    Assassin's Creed IV Black Flag Freedom Cry DLC - ami szépen jött önállóként is.
  • TomDantes
    Nem rémlik. Csak a Liberation jut eszembe, de az nem DLC volt, hanem PS Vita-ról írták át PC-re, és nem is adták teljes árúként. De lehet másról van szó, de nekem egyéb nem jut eszembe.
  • TomDantes
    Voltak. Ez a lényeg hogy voltak Épp ez az ,hogy megszüntették, mert az EA szerint nem vagyunk elég nagy piac. Ami lehet igaz is, sőt, én elhiszem kétkedés nélkül, de mint vásárlót engem az nem érdekel. Adtok magyar verziót? Nem. Más cég ad ki? Ők igen.
  • wedge31
    Majd kiderül, nekem eddig a trópusi részek jöttek be a legjobban de kell néha újitani is.
  • mester1987
    Már elég baromság...
  • wedge31
    A havas hegyi terep érdekes lesz.
  • HarryProf
    Aki nem ismerné, szeretném figyelmetekbe ajánlani magyar nyelvű Far Cry oldalunkat, ahol igyekszünk ellátni a legfrissebb hírekkel, képekkel, videókkal az érdeklődőket. Minden ami Far Cry. www.farcryhc.hu

• Myselor
    az AC-k alapbol mindig késve jönnek pcre :D
  • IMYke2.0.0.0
    Assassin'c Creed mittoménmelyikrészemár DLC-t később teljes játékként eladás nem rémlik?
  • Puhos
    "Nincs mismásolás, nicns az hogy késve jön vagy sőt egyáltalán nem jön nem húzzák az emberek agyát hogy vajon lesz-e PC-s verzió"

És akkor mi a helyzet a R6 Patriots-al?!
  • Különc
    Fifa, Mass Effect, Crysis, Dragon Age, ezek mind magyar feliratosak (Fifa esetében kommentár is van) és EA játékok
  • Synchronous
    Én csak a gépigényre leszek kíváncsi :D Félek megmondani ezt a hírt a VGA-mnak. :D
  • TomDantes
    Nem hittem volna, de lassan Ubi-ék lesznek a kedvenc cégem.
    Ma két hír tőlük, az új AC-ről bár az eddig is tudtuk hogy jön, bejelentik a Far Cry 4-et, és mindkettő jön PC-re. Nincs mismásolás, nicns az hogy késve jön vagy sőt egyáltalán nem jön nem húzzák az emberek agyát hogy vajon lesz-e PC-s verzió( ügye, ügye Rockstar?)

A játékaik ráadásul jók. Bár persze mindbe bele lehet kötni. A Uplay rendszer meg idegesítő. Meg vannak gondok, például a gépigénnyel, mint a két hét múlva megjelenő Watch Dogs, de ettől még igen jónak tűnik.

Aztán, magyar felirattal jön ki sok játékuk! Nagy plusz pont. (ügye kedves EA?! Nektek nem vagyunk elég nagy piac, hogy magyarul adjátok ki?!)

Igaz, lehetne mondani futószalagon adják ki az AC részeket, de mégse olyan futó szalag ez, mint a Cod vagy a Battlefiled esetében. Attól hogy évente jönnek látszik alaposan dolgoztak velük.

És...Far Cry 4? Himaláján? Mekkora poén ötlet már! Sok játékból ez hiányzik valami eredetibb ötlet.

Sok minden van ami persze nem jó, de a többi céggel összevetve, hát nagyon szimpatikusak lettek.
  • IMYke2.0.0.0
    Biztosan lesz hozzá majd Yeti DLC is... don't worry, be Yeti...
  • Rita79
    http://www.pcgamer.com/2014/05/15/far-cry-4-announced-is-set-in-the-himalayas-will-be-out-this-november/
    Na hála Istennek!!! :D