1496
  • Herold
    De legalább ez is pszichopata, mint Vaas volt.
  • tomsolo
    Ja amikor ment. :P
  • grebber
    FC3 coopja jó volt kellően nehéz csak rövidke :(
  • tomsolo
    Hát ez a buzigatyás elég átlagnak tűnik. Vaas sokkal menőbb volt.
    Helyszín okés, nagyon szép, elefántok zsírok.

Coop/multi eddig kb minden uplay játékban felejtős volt ezt se szabad ezért megvenni.
  • HarryProf

FC4 bemutató magyar felirattal :)
  • Herold
    Igazából egy magaslatról (ha volt a közelben), sniperrel, rpg-vel volt a legkönnyebb.
  • Prince23
    Szerintem ő a mai értelembe vett modern lopakodásra (a klasszikus az halott, az amikor egy újjal sem érsz az ellenhez, lásd Chaos Theory) gondolt, mert úgy tényleg könnyű, és csak türelemjáték az egész, amiből sajnos kevés van egyeseknek :)
  • Rita79
    Ez se igaz teljesen, mert ész nélkül nem ronthattál neki egy helyőrségnek sem. Voltak könnyebbek, voltak nehezebbek is. Több fajta taktikát alkalmazva is kipucolhattad azokat. Ha ragaszkodtál egy neked kedvező taktikához, viszont nem az a legnyerőbb, akkor igencsak 4-5x is neki szaladhattál, mert kinyúvasztottak ha észre vettek. Szóval azért ne essünk túlzásokba, mert azért az se igaz, hogy könnyűek voltak. Az meg hogy mennyire nehéz vagy sem, az relatív. A lényeg, hogy baromi élvezetes....
  • Borg
    De ők gondolnak a kvarcjátékon kontrollerrel szenvedőkre is. (illetve manapság már csak rájuk...)
  • Herold
    Nem tudom, van-e értelme. FC3-ban még master fokozaton sem volt túl nagy kihívás egy őrposzt elfoglalása.
  • grebber

Amit tartalmaz:

-egy 20 cm-es figura a fő gonoszról és egy elefántról
    -egy naplót
    -a játék térképét
    -propaganda posztert
    -3 plusz küldetést Hurk-kal
    -Exkluzív gyűjtő doboz

• Shep
    Hívhatod de akkor a single küldetések deaktiválódnak, csak felderíteni, meg őrposztot kipucolni tudsz a haveroddal, elvileg.
  • grebber
    Én pont azt vettem le hogy de lehet ,elvileg bármikor hívhatod a pajtit.
  • Herold
    Map editorról, ingame játszható custom single player mapról nincs hír?
  • Shep
    Eddigi E3 videokból ez tetszett a legjobban, a többiben vagy nem mutattak semmit, vagy teljesen sótlan volt az egész.
  • Fpocok
    Coopban nem lehet küldizni. Plusz egy ok, amiért nem kell megvenni. FAIL.
  • BoneDragon
    Hát ettől nem lettem nedves...
  • zooleeh
  • grebber
    Nem is vártunk mást....
  • sztanko15
    Sajnos ez a Far Cry szinte egy az egyben ugyanaz mint a 3. rész volt. a Robbanás hangja pl.: teljesen ugyanaz.
    Ugyanazok az animációk meg minden, csak máshol játszódik..
  • HarryProf

Van Gameplay is
  • HarryProf
  • HarryProf
    Igen, mert a Microsoft már helyi idő szerint reggel letudja a sajtótájékoztatóját, ami magyar idő szerint 18:30-kor kezdődik :)
  • Prince23
    Akkor a MS lesz előbb?
    én már nem tudom hogy van :D
  • HarryProf
    Elvileg a Ubisoft sajtótájékoztatója kaliforniai idő szerint délután 3-kor lesz, ami magyar időben éjfél. Elszámoltam volna?
  • Prince23
    ja
  • Fpocok
    Mármint holnap?
  • Prince23
    Már este 7-kor/után/körül megkezdi a MS és a Ubisoft. remélem utóbbi tarolnak.
  • grebber
    Franko pont délutános vagyok és fent szoktam maradni 2-ig,remélem lesz addig valami értelmes az előadáson.
  • HarryProf
  • grebber
    Gameinformer különszám
  • tomsolo
    Nekem 132 óra volt, ebből kétszer vittem végig, semmit sem maxoltam ki ellenben szét hekkeltem és moddoltam a saját szám íze szerint(volt ami be is került official #nagykepu.gif). ;)
  • Fpocok
    Plusszollak. Nekem 34 óra alatt volt meg az összes acsivmenttel.
  • Evoluti0N
    Ráadásul mindez grebber időszámításban mérve. Szóval egy kimaxolós, minden kő alá benézős embernek ez legalább 2x annyi. :D
  • grebber
    14.5 óra volt a FC3 elsőre! Egy fps-hez képest ez kb hardcorebrutál a mai viszonylatban.
  • Prince23
    Előzőben mindegyik helyt kapott. Miről beszélsz?
  • Fpocok
    coop és multi is volt az előzőben.
  • NiceBoys
    Hosszabb történet,cooperative és multi játékmódok. Remélem ez a két dolog meglesz az új részben, ami hiányzott az előzőből :D
  • HarryProf
    Kiszivárgott a főhősünk neve és némi új infó!
  • grebber
    Miről beszéltek ott volt a hírnél hogy idén novemberben jön.