1496
-
#159 A jeti az nincsen is! -
Igen, lesz benne. Minderről és a Season Pass tartalmáról bővebben ITT olvashattok :) -
#157 A yeti is benne lesz a season passban! -
#156 Sajna én is, hacsak nem dobnak össze egy nagyon ütős mapeditort, amivel SP mapokat is lehet készíteni. -
Evoluti0N #155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez most nagyon fontos információ volt. -
Borg #154 Igazából én akkor is élvezni fogom, ha csak egy FC3 új helyszínen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a virágboltból -
#153 #60
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.10.15. 19:44:10 -
Evoluti0N #152 A harmadik részt asszem háromszor végigjátszottam, szóval ha nagyon hasonló is lesz, de legalább annyira jó, akkor nem bánom. .) -
EFRM #151 jah, de amugy sztem alapvetoen pl ilyen magyar (v europai) parasztoknak iszonyu hangulatos egy gyonyoru tropusi szigeten v akar a himalajan kolbaszolni ^^ engem megvettek kilora -
ratgab #150 Egyetértek. De azt hozzá kell tenni, hogy a 3. rész azért bitang jól sikerült! -
Evoluti0N #149 Gamepaddal FPS nem egy leányálom. -
#148 Ki ez a balfasz aki játszik? Rossz nézni, ahogy lő. -
#147 sebaj ha összeségében lesz olyan jó mint a 3, akkor azért nem lesz ezzel gond :) -
#146 Sajnos igen szinte 0 újdonság.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.15. 00:28:13 -
#145 Végülis ez olyan mint a 3, csak új story és map :) -
#144 Valahogy ez már nem üt semekkorát mint a 2 után a 3. -
#143 13:22-nél vannak durva textúra bugok... -
#142 Ezek a videók egyre jobbak! Még! -
#141 -
#140 EFRM: Az FC4 Co-Opja valóban drop-in, drop-out lesz, nem külön pályákon kell végigmenni, mint a FC3-ban, hanem ugyanúgy a nyitott világban játszódik, mint az egyjátékos mód.
Közben jött új előzetes, és érdemes az oldalunkat figyelni, mert sok új kép és videó várható ma este és holnap is.
-
EFRM #139 vki bennfentes javitson mar ki; a coop az egy drop in drop out cucc lesz a singleben, es nem lesz olyan, mint a 3ban unlockolos, egyuttharcolos scenariok? (mert az nekem kurvara tetszett :G) -
mester1987 #138 Far Cry 3 -> "Did I ever tell you what the definition of insanity?" Vaas
Far Cry 4 -> "???" Pagan -
#137 A rajongók kívánságának fejet hajtva a Co-op új funkciót kapott... ami cseszettül jó móka lesz! Ja hogy még ez is kellene, meg az is?! Nélkülük meg kaka az egész?! Na azért ne legyünk már telhetetlenek :-/ -
#136 És még újabb...
-
#135 Új előzetes!
Egyébként a Co-Opban a sztori küldetéseket valóban nem játszhatjuk, de a nyitott világban elérhető összes mellékküldetést és egyéb tevékenységeket (vadászat, helyőrségek, erődök, tornyok, versenyek, talán az aréna is) játszható lesz a co-op társsal. Mondjuk én ezt nem tartom hátránynak, meg hát kell újdonság a Far Cry 5-be is. -
#134 Szép lassan ki fog derülni, hogy a FC4 sem fenékig tejfel... -
#133 legutobb en is ezt olvastam barcsak ne igy lenne... fasz kivan -.-
-
#132 Elvileg nem!Csak ezeknek a szaroknak a befoglalásába lehet behivni őket aminek kb semmi értelme így :(
(De lehet rosszul tudom)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.10. 00:39:42 -
#131 A sztori-mód végigtolható coop módban egy haverral? Ez brutáljól hangzik! -
mester1987 #130 Olyan gyerekjátéknak tűnik egész sok nézőpontból. Mintha a Far Cry 2 óta átment volna egy megcélzott korosztálynak. Nem mintha nem ejtene rabul a Himalája, a szigonypuska meg az állatok... -
#129 Ez a hang...mintha kiherélték volna. -
mester1987 #128 -
#127 -
#126 Váóóó a 3 tetszett, úgy látom ez még jobb lesz! -
#125 -
#124 Fegyverebeeeeeeee!!!!!! -
Új előzetes! :) -
TomStorm #122 Remélem nem ettől a bohóckodástól lesz jó FC4..
Nekem jó a default is grafikába,nem fogok sírni.. -
#121 Cikk az nVIDIA PC-exkluzív grafikai elemeiről, képekkel! -
Borg #119 Vagy inkább az egyedi látványvilág. Jobb is hogy nem a lerágottcsont trópusokat hozzák elő megint. Nekem pl az afrikai is nagyon tetszett. Kiváncsi leszek, hogy az 5-ben milyen tájakat szednek még elő.