1496
-
#199 Baromság, én 1 évig multiztam FC3-ban. És még mindig találsz játékosokat. -
#198 Nem a multi miatt veszem meg ,hanem a mapeditorban epitheto multiplayer palyak miatt ami nek hianya nagy felhaborodast akoz a palyakeszitok koreben ..Battlemap -
EFRM #197 kek noob -
#196 Én is toltam vagy 10 órát a multiba de ennyi, ezt kifejezetten jó single meg az utána való gyűjtögetés miatt érdemes megvenni szerintem, legalábbis a hármat ezért szerettem. -
#195 Most komolyan? Valaki multi miatt veszi meg?
Ezeknek a játékoknak kb. 2-3 hónapig élnek a multijai, aztán tátong az ürességtől. Ha multizni akarsz akkor ott a COD, BF, CS meg a többi amit millióan játszanak. -
#194 Na az elorendeles lefujva ... -
#193 Azt mondták a yeti valami ritka medvefaj lehetett/lehet. -
#192 Ő soha nem állította hogy a kőművesek alkoholisták. -
Drazse23 #191 Mindenek van alapja. A loch nessi szörny alapjául valószínüleg az atlani tok vagy fókák szolgáltak. A chupacabra, pedig kutya vagy farkas lehetett. Azonban a legtöbb beszámoló alapján nem e világi lénynek írják le, ami tud repül, sőt akár teleportálni is. Ebben a formában a létezése igencsak kétségbevonható. Mindenre van racionális magyarázat, így a jetire is lehet találni. De ez eléggé OFF téma. -
Drazse23 #190 Politikus remélem azért nem vagy!
-
#189 -
#188 Nem mindegyikhez! -
#187 A játékhoz úgyis adnak majd papír térképet, mint ahogy a FC3-hoz is adtak. -
zsoca6 #186 kőműves vagyok és nem vagyok alkoholista csak szólok ! -
#185 Magát a térkép felfedezését. -
#184 Nekem ez kisebbnek tűnik a FC3 két szigeténél. -
#183 Miért a térkép mit leplez le? -
#182 Tehetted volna spoilerbe is.
-
#181 Már kevesebb mint egy hét! -
mester1987 #180 A tasmán ördög is egy létező. Erszényes ördög néven ismerhető, hamár állatok a téma...
Talán benne is lesz vagy valami hasonló trailerben, játékban már mintha láttam volna. -
#179 Amúgy a chupacabra létezik, csak szólok. Egy mutáns farkasfajta. -
#178 Legyen egy normális, használható mapeditor, aztán én leszarom, tőlem a Darth Vadert meg a kockásfülű nyulat is belerakhatják. -
Drazse23 #177 Úgy van, ugyanolyan mesebeli lény, mint a chupacabra, a nagylábú, a hétfejű sárkány, a koboldok, a Mikulás, a becsületes politikus, a művelt rendőr és az antialkocholista kőműves.
Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.11. 21:33:39 -
#176 Nem szörny az hanem egy különleges állat. -
#175 Így van, akárcsak a Loch Ness-i szörny:) -
#174 A yeti létező dolog és inkább ez mint valami kitalált fos. -
Drazse23 #173 Na ne! Mi ez a marhaság?
Minek kell ilyen infantilis dolgokkal elrontani egy játékot?
Amúgy a helyszínek lenyűgözőek. Engem Nepálra és Szikkimre emlékeztetnek. -
#172 Állítólagos térkép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.12. 16:13:09 -
Borg #171 Ez az ubi által favorizált 30 fps-hez?:) -
#170 GÉPIGÉNY -
A Kyrati Vén különbféle növényi kivonatokkal vezet elméd legmélyebb rétegeibe, hogy megtapasztald legbelsőbb éned és próbára tedd érzékeidet! -
#168 kivarom mi lesz ez a COOP mizeria.. HA lesz rendes akkor megveszem ha nem akkor torkonszarom es letoltom.
de az idot kibirom :) -
#167 Addigra már végig lesz játszva xbox 360on -
#166 2het 2nap 22ora -
Will Cruz, a Far Cry 4 Quest for Everest játékának győztese a csúcs felé haladva jelentkezik a vlogjának 3. részével. -
mester1987 #164 A végén még meglep a Ubi :) -
#163 Ja most próbálgatom, nagyon zsír. :) -
Lassan már megszokhattuk, hogy minden egyes Far Cry résznél a Ubisoft valami egyedi meglepetést tartogat a játékára váró rajongóknak. Ilyen volt a 2. résznél az online Jackal Hunt játék, a 3-nál a The Far Cry Experience sorozat, míg most előrukkoltak egy szerepjátékkal... -
mester1987 #161 YETI grafikus engineje van, de az csak a Ubinak :D
szerk.:
Amúgy minek kell ebbe ennyi vacak?
Így is már túl gyerekes lett ez a széria.
Nem tudom miért kell meghalnia egy egykoron jó címnek, de azt hiszem talán már mindegy is.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.21. 12:19:52 -
EFRM #160 wow fasza!!!