1496
  • grebber
    Ez nem AC Unity. A dunia engine kb hajsütőn is faszán fut.
  • Kadarhun
    Far Cry 4-GOLD EDITION-SC (Size: 30.85 GB)
  • mester1987
    Inkább nem terhelem 30 GB szeméttel a gépet, úgy is optimalizálatlan. Vágja maga alatt a fát akinek 80 anyja van.
  • mester1987
    Nem tudjátok csak steamet használ ez a szutyok vagy van belőle szokásos InstallShield-es, hagyományos telepítős mint az előzőből?
  • HeadHunter86
    Uplay-en már elő lehet tölteni a játékot!
  • sparrow35
    Most jön le, majd írok véleményt én is ha kipróbáltam.
  • tomi890125
    Nekem az első 15 perc bejött, x360-on le toltam, látvány rendben, nem is kicsit, tuti vétel ps4re nálam!
  • grebber
    A 3 még kb WTF volt a kettőhöz képest,de ez már valóban úgymond egy FC3 hegyi kiegészítő 1 óra game után léptem is ki.

Egynek azért jó lesz amíg össze nem rakják az AC Unity-t!
  • Muttley
    na, akkor aki már nyomja
    milyen lett a Far Cry 3-hoz képest?
  • grebber
    Nincs!
  • Herold
    PC-re még nincs?
  • grebber
    Aktiválni már tudod ,de uplayba megjelenni és letölteni csak 17 vagy 18-án fogod tudni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.14. 09:19:10
  • HeadHunter86
    Mikortól lehet majd aktiválni a játékot? Elméletileg ma kapom meg a GTX 970-em és az FC4-et akarom majd beaktiválni amit kapok hozzá ajándékba.
  • zooleeh
    3 hoz kepest
  • zooleeh
    Ird le majd szted milyen lett a hoz kepest .
  • grebber
    Na akkor hajrá:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Far.Cry.4.NTSC.XBOX360-iMARS
    Far.Cry.4.PS3-iMARS

• PeeTeR
    [EDITED]

:D
  • mester1987
    A Montreal e-mailjére kéne rámenni, nem a hivatalos fórumjukra mert az már halott...
    Az már megint más, hogy nem válaszolnak...de lehet veszik attól a lapot.
  • zooleeh
    Ubisoft forum eleg sokan haborognak
  • zooleeh
    ...
  • Herold
    Hát igen, valószínűleg az ubi$oft felmérte, hogy megéri-e neki a multival vesződni, és úgy tűnik, hogy nem éri meg. Az eladásokból majd ki fog derülni, hogy igazuk volt-e.
  • zooleeh
    Bisztos = biztos
  • zooleeh
    Igen tudom azert is panaszkodom ,csakhogy szerintem nem ez a jo irany amit most kovetnek ,penz penz penz ,s minden evben far cry ,fix mint a Call of Duty ..na de nem baj ,en se fogok ettol agyverzest kapni az bisztos ,csak rosszul esett mert a far cry nekem ez volt ..VOLT
  • Fernandooo #216
    A te személyes igényed valahogy nem hatja meg a készítőket, mert az üzleti értelemben nem mérhető. Ellenben a játkosok 99%-nak igényeiről. Nem fognak olyasmire időt és energiát pazarolni, amire egy elenyésző kisebbség lenne kiváncsi. (Mennyien vagytok multiban? tizen?)
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.13. 18:22:23
  • zooleeh
    En az en igenyemrol beszelek ember ...nem vasarlok 99 szazalekarol .(A far cry 3 multiplayert jelenpillanatban tobbben jatszak a kisjozsika palyain mint a hivatalos palyakon ,majdem minden este jatszok en is a meg keves megmaradt akitiv fc3 jatekossal egyutt..
  • Fernandooo #214
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a "birkák" szinvonalasabbnak tartanak egy hivatalos folytatást, mint egy amatőr által elkészített, multis pályát. Egyébként pont az FC brand nem szólt soha a multiról, vannak ahhoz sokkal jobban bejáratott címek. Az, hogy az FC4 szerinted majdnem ugyanaz, mint a 3... Most ezzel mihez kezdjek. A játékmechanika ugyanaz, a környezet tökéletesen más, a sztori megint teljesen új, új karakterek, új lehetőségek vannak benne. Ezzel az erővel a GTA 3 óta minden GTA játék majdnem ugyanaz? Ne már...

És a legfontosabb: azt kéne észrevenni, hogy a játékosokban az FC-vel kapcsolatban sosem volt masszív tömegigény a brand közösségi játékká varázsolására. Épp ezért nem is volt mit kiölni. Az FC egyszerűen nem ilyen. Nem tudom, miért nem lehet ezt elfogadni és kiváltképp nem értem, miért kell lebirkázni azokat, akik várják az FC4-et, és nem kisjóska mapjaitól dobják magukat hanyatt...
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.13. 18:05:44
  • Borg
    Hozzáteszem, ez is pont a fejlesztők és kiadók hibája, hogy ezt az igényt kiölték a játékosokból. Hiszen ha a modding által életben lenne tartva egy játék, akkor a következő évben nem tudják újra eladni. Lásd Counter Strike pl. Az üzletileg közel sem volt jó modell a Valvenak...
    Igy aztán jó 10-15 év alatt szépen leépítették a közösségeket, maradtak a birkák, akik megveszik minden évben újra (majdnem) ugyanazt pénzért...
  • Fernandooo #212
    Mondjuk ez egyéni szocprobléma. Az emberek többségét totálisan hidegen hagyja kisjóska házi mapja, a hivatalos tartalom az, ami eladja a játékot. Akárhogy is igyekeznénk felfújni ezt a problémát, a vásárlók hozzávetőleg 99%-át hullára nem érdeklik ezek a home fabrik térképek. Végigtolják egyszer-kétszer a sztorit, baromkodnak néha a hivatalos térkép keretein belül, ránéznek egyszer-kétszer a co-op lehetőségekre és kész.

Az FC 3 sem attól lett nevezetes, hogy mekkora hatalmas közösségi támogatás épült volna ki köré, és az az érv, hogy „még mindig vannak online játékosok”, hát meglehetősen gyenge, mert ez korrekt módon fogalmazva igazából úgy szól, hogy „igen, néhányan még lézengenek a multis pályákon”. De egy tipikus multis játékhoz képest ezt a szám elhanyagolható és a készítők sem ígértek semmi olyasmit, hogy fú, ez lesz ám a közösségi játékok atyaúristene. Ha valaki ez miatt csalódott, az nézheti magát a tükörben, a feje felett villogó USER ERROR felirattal együtt.

A linkelt battlemap topicban meg pont tizenketten óbégatnak egy olyan dolog miatt, amit sosem ígértek be a fejlesztők... Mondhatni, nem a potenciális játékosok döntő hányada…
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.13. 17:59:48
  • zooleeh
    Ja es a map editor al kapcsolatos kerdeseim egyikere se kaptam ot valasz ..
  • zooleeh
    Tudom be vagyok regisztralva de semmi olyat nem irnak amit mashol ne olvastam volna ...
  • gduck
    ITT KATT IDE! minden kérdésedre megtalálod a választ, csak picit olvasgatni kell ;)
  • Herold
    Ubisoft keményen moderálja a hivatalos fórumán lévő mérges beszólásokat.
    Engem is több topikból kitiltottak.
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.13. 16:51:20
  • Herold
    A campaign nem lesz játszható coop módban.
  • mester1987
    Az a helyzet amúgy ebben a játékiparban is, hogy mindenkit full hülyének tudnak nézni (lassan most éljük kb. az aranykorát).

De amennyire kényelmesek vagyunk, a nem a távoli jövőben majd elég lesz nekünk annyi is, mikor egy hang azt mondja, hogy jobbra lőj, balra lőj éd letölthető tartalomban full komolyan gondolom megvehetjük a teljes játékot szarrá lebontva.

Ennyi! Jó szórakozást amúgy majd :(
  • mester1987
    Van rá egy angol szó is! BULLSHIT
  • zooleeh
    Tudomasom szerint coop ban outpostokat lehet elfoglani ,vadszgatni se-sa
  • zooleeh
    Tul nagy a csend ... alig par nap van a megjelenesig ,es meg mindig semmi info ,szerintem szandekosan nem beszelnek rola ,hogy nehogy elveszitsek az elorendeloket .Nagyon fos ceg ez ac ubisoft
    Ubisoft-youre-the-new-ea
  • McKalton
    sziasztok

előrendeltem a far cry 4-et. Az lenne a kérdésem, hogy a campaign coopban játszható lesz vagy arra lesz 1-2 pálya és csak azokon lehet együtt menni?
  • mester1987
    Ez van mikor a kemény munka közbeszól...lassan sírva fakadok annyira sajnálom az ilyen fejlesztőket komolyan mondom
  • Herold
    Tehát akkor biztos, hogy nem fogad be a multi custom mapokat? Később sem tervezik?