1496
  • Fernandooo #279
    Próbáld meg befejezni a trollkodást, senkit nem érdekel.
  • mester1987
    Mellesleg célozgatsz itt másnak, mikor te sem vagy semmivel sem különb az ég világon.

Vége.
  • mester1987
    Te sosem szoktál semmit ugye?
  • Muttley
    >>>>>>>>>>>>A sofőrök pszichopaták mind: láttam hogy halálra gázolják a társaikat is, engem is ütöttek már el mindjárt az első 2 óra alatt, mindezt eszeveszett sebességgel, farolásokkal tarkítva.

akkor 2 játékot kapunk 1-ben
    Far Cry 4 és Carmageddon
    :-))
  • grebber
    ""Továbbra is támogatni fogjuk a játékot, ezért reményeink szerint a megjelenés után változhat a helyzet. Ezt ne vegyétek ígéretnek, de meg fogjuk próbálni."

Hát ha részben feledtetni akarják az ACU fiaskót akkor multira is kiterjesztik majd ezt a pályaszerkesztősdit ,mert ha valami jó azt csak fokozni kell....
  • Fernandooo #274
    Megérkeztek az első értékelések is. Mondhatni, nincs lehúzva a játék.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.15. 09:05:14
  • grebber
    Ez van amikor egy kokány gányolt crackből (ahol nem is működnek a dolgok) indulnak ki az emberek.....
    De hát fikázni már világdivat ,annál jobb és könnyebb dolog nincs is.
  • Fernandooo #272
    Tegnap az IGN streamelt több mint egy óra co-op játékmenetet. Egy erődöt vettek be a srácok többszöri próbálkozásra, előtte autókáztak, repcsivel bejártak egy nagyobb területet. Egyetlen akadás nem volt, teljesen sima, hibamentes játékmenet. A Youtube-on is vannak már gameplay videók, sehol nincs szó semmiféle optimalizálatlanságról. Ennyit a hisztériádról, vásárolj magadnak egy mai követelményeknek megfelelő gépet, vagy menj a szobád sarkába legózgatni.
  • mester1987
    Hát, sajnos csak ennyit, amit látsz.
  • ratgab
    Basszus mi a fenét csinálnak ezek az Ubinál újabban?
  • zooleeh
    meg nem :)
  • Ironman2
    A skidrowgamesről azért nem egészséges linkelgetni ide! Szerintem várjatok meg normális scene release-t,perceken belül kinnt lesz az is,vagy buy the game! Ez amugy se warez topik,tökön lesztek rúgva érte!

Gyertek inkább ide:

http://sg.hu/forum/tema/1416010464
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.11.15. 01:14:55
  • mester1987
    Far Cry 4 Limited Edition-FULL UNLOCKED-SG

Far.Cry.4.Crack.Only-machine4578

---

Ennyit az optimalizálásról, amiről itt pofáztam!

"The performance is weird, if I set the graphics to low the FPS still won't go up 45 FPS and if I set it to Very High It's 40 FPS on average"
    Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.15. 00:59:25
  • MrHyde
    hogy mi? fenn van már valahol a cucc?
  • mester1987
    KÉSZ. A rajongók már fel is törték. Ennyi volt!
  • sparrow35
    A Rádióadások is nagyon szórakoztatóak a kocsiban, és követik az eseményeket, élőbbé teszik a játék világát. Aki érti az angolt felirat nélkül is az hallgassa mindenképp.
  • sparrow35
    Nem elmlítettem hogy kicsit jobb a fizika a FC3 teljes statikussága után, és egy kicsit rombolhatóbb a környezet. Csodára azért senki ne számítson(legalábbis x360-on, más verziót én sajnos nem tudok kipróbálni).
  • sparrow35
    Ha nem probléma akkor most összeszarnám magam:
    15 perces végigjátszás, de úgy hogy nem gondolnád(nem cheattel, nem speedrunnal, és nem bugolva! Spoiler veszély!!!
  • sparrow35
    Nekem nagyon bejön eddig, lényegében ugyan az mint a FC3, de ez ebben az esetben pozitívum. Hozzátettek jónéhány kellemes/hasznos dolgot: girocopter, sherpa (mozgó árusok) pl. A sztori kevésbé lagymatag jobban pörög, és az egész világ élőbb lett minden felé random eventek mint a GTA 5-ben: megyek vadászni mondjuk, közben belefutok random az út mellett harcolókba, vagy túszejtésbe, ezekért karma pont jár ami unlockol hasznos dolgokat, és kedvezményeket a boltban.
    A sofőrök pszichopaták mind: láttam hogy halálra gázolják a társaikat is, engem is ütöttek már el mindjárt az első 2 óra alatt, mindezt eszeveszett sebességgel, farolásokkal tarkítva. A towereket immár őrzi pár fős osztag (bár az egyik karakter az elején azt mondta hogy nem) de ha nem akarja valaki megmászni simán leszállhat rajta girocopterrel is. Összességében nekem eddig nagyon tetszik, kiváló folytatás, azt kaptuk amire a FC3 után számítani lehetett. A grafika x360-on is elég szép, nem követték el a Wolfenstein féle textúra gyalázatot.
  • mester1987
    Nyuuugszik a beteg!
  • MrHyde
    az hogy van hogy te már játszol vele amikor csak kedden jön állítólag?
  • PeeTeR
    akkor par kepet is dobhatnal mert az FC3 szarul megy flame nagyon gaz
  • Kadarhun
    A látvány szebb a 3-hoz képest! deeeeeeeeee fogja is mint állat a gépemet........high minden, szürők off!!!!! 40-50 fps
  • yesname #256
    Én nem ez alapján ítélem meg. Egy szóval sem mondtam, csupán gúnyolódva említetted, hogy miért csodálkozik ha futó játék terheli a CPU-t és VGA-t mintha ez lenne a normális. Holott pont az ellenkezője a normális. ;)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.14. 20:26:04
  • Fernandooo #255
    Én ezen valahogy nem akadtam meg. Talán azért, mert a legritkább esetben tartogatom tálcán a játékokat. Talán mert egyáltalán nem érdekel, hogy tálcára téve mi mennyit eszik. Ha mást akarok csinálni, akkor kilépek a játékból és csinálom. Most komolyan az alapján ítélünk meg valamit, hogy hogyan viselkedik a tálcán??? :DDDDD
  • yesname #254
    Azért ez nem így van. A játék ettől nem rossz, de a legtöbb játék ha tálcára teszed szüneteltet mindent és a CPU/VGA terhelés részükről szinte nulla. Mondjuk utóbbi időben mintha azon játékok száma emelkedne, melyek ezt nem teszik meg.
    A borderless window módban futók nem csinálják ezt, illetve ritka. Egyszerűen technikai okai vannak.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.14. 20:12:36
  • Fernandooo #253
    :DDDD Ennyi. És az én anyámat, hogy még sosem éreztem ingerenciát arra, hogy tálcára téve nézegessem a proci- meg VGA használatot, hogy egy jót anyázhassak miatta. Képzelem, amikor meglátta, hogy amikor meglátta azt, hogy egy futó program továbbra is VGA igényes (mert hát tálcából vissza is kell hozni a játékot talán...), máris kiakadt, mert hát hogy képzelik ezek! :D Fut a FC3 és használja a gépemet közben? Szemetek! :D Uramatyám...
  • Riddick21
    Aha, értem. Szerintem kurva nagy fos a játék, mert nem fut rendesen tálcán, meg a menüben. Igazi szar, mégsem tetszik, pedig eddig azt hittem, hogy jó. Mondjuk csak abból gondoltam, hogy az átlagosnál bőven ütősebb látványt zavartalanul hozta egy 5 éves gépen, amibe egy 560-as lett beletuszkolva, szóval lófasz habbal, ráadásul mindezt töltés nélkül egy kurva nagy szigeten, saját élővilággal, egész jó AI-vel.
    De tálcán szar, úgyhogy rohadjanak meg.
  • Herold
    Látsz valami érdemleges különbséget a FC3-hoz képest?
  • Fernandooo #250
    Te milyen hulladékról beszélsz ember? :D Kétszer játszottam ki az FC3-at, minden grafikai opciót csutkára tekerve és meg sem rezzent. Attól, mert egy hulladék tré géppel szerencsétlenkedsz, talán még nem kellene tökéletes ostobaságokat összehordani.
  • Herold
    Attól még lehet optimalizálatlan. Pl. a menü (amiben semmi nem mozog, legfeljebb a háttérben egy sima flash animáció) ugyanúgy húzza a vga-t, mint játék közben. Ráadásul ha lerakom tálcára, semmi nem változik, ugyanúgy pörög a vga. Normális játékban azért ilyenkor visszaáll alaphelyzetre a terhelés.
  • Riddick21
    Minden szaron elment mindenkinek, de biztos a világ kurva anyját, amikor attól volt hangos a sajtó is, hogy állkeresgélős látványt produkált a játék egy hurkatöltőn is. Szedd össze magad.
  • zooleeh
    Far Cry 4 - Map Editor (IGE) - Eurogamer Let's Play LIVE
  • mester1987
    Mit mesélgessek?

Annyit mondok, hogy egy Wolfenstein: New Order jobban ment mint az a vacak okádék, pedig az maxra volt húzva. Máshoz nem tudom hasonlítani. Ha szar port, akkor szar port.
    Amúgy Far Cry 3 szerű közepes grafikájú játékot akárhol találsz, ami 100x jobban fut. Jó az a Dunia Engine, csak hát ezek szerint nem jó kezekben.

szerk.: Aztán lehet, hogy az én gépemmel volt pont akkor valami gond...
    Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.14. 19:15:10
  • Evoluti0N
    Valószínűleg arra gondolok, hogy pár patch-csel kicsit bugtalanítják.
  • Herold
    Úgy láttam, már kijött az AC Unity.
  • yesname #243
    A 3 nagyon jó kis játék volt, szép grafikával és ritka jól futott még a mikróba rakva is. Nem tudom én se miről beszélsz.
  • Evoluti0N
    A 3. rész tökéletesen futott maximum grafikán egy közepes gépen is.
  • grebber
    Melyik far cry volt eddig hulladék port mesélj?
  • mester1987
    Az előző hulladék port után már nem hiszek...