1496
  • robicarlos6
    #1496
    Látom a magyarítások portálon is kérdezted már 1 hete.. Remélem tud valaki segíteni
  • moiszikf
    #1495
    Hali Mindenkinek!

    Steam-ről vásárolt v1.10.0 játékom van. A Magyarítások Portálra, Lajti által feltöltött magyarítást szeretném hozzá felrakni, de nem sikerül.

    "Probléma adódott a telepítés során, kérlek, ellenőrizd a játékod!"

    Ez a hibaüzenet jelenik meg a magyarítás telepítésének kb. 80%-ánál.
    Nyomok egy OK-t, kiírja, h a magyarítás telepítése megtörtént, klikk a befejezés gombra, de a játék nem lesz magyar.

    Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
  • Zsoxx
    #1494
    Gondolom a keyboard beállításokban.
  • totya4
    #1493
    Helló, hogy tudom a fegyverkerékben (Q) levő fegyverekhez 1-4 gyorsbillentyűt hozzárendelni (megváltoztatni)? Korábban sikerült, most meg nem megy...
  • Mayorpapa
    #1492
    Mivel a warez/off topic eltűnt, itt kérdezném meg: próbálta már valaki a virágbolti verzió mentését sikeresen átvinni eredeti játékhoz? (másként ment az egyik, és másként a másik...)
  • hunbalee
    #1491
    FC 6 Season Passhoz jár majd a Blood Dragon game is!

    [E3 2021] A Far Cry 6 DLC-jében a sorozat legikonikusabb gonoszának bőrébe bújhatunk


    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 23:29:25
  • eddie999
    #1490
    Na, ezt nem figyeltem. Rá is nézek köszi!
  • Zsoxx
    #1489
    Más játékkal nincs ilyen gond?
  • Darun
    #1488
    Tavaly HB-n 19.19-ért behúztam.
  • hunbalee
    #1487
    Nem mivel bármit teszel a kosárba 15 euro felett a FORWARD kóddal 10 eurot levon. Bestbusy most minden. AC Origins GOLD is csak 8 euro azt is megvettem

    És ez nem szaros epic itt van kosár itt sok apró dlc-t egybe tudsz rakni meg mindent. Kegyetlen akció ez. Ezt nem igen tudja überelni senki
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.12. 09:48:11
  • eddie999
    #1486
    Nem 24 euro inkább?
  • Dynamic
    #1485
    Megvettem a játékot a Ubisoft oldaláról (Far Cry 4 GOLD). Fura volt, hogy a főmenüben nem volt hang, de a játékban nem volt gond... 10 percig, mert után összeomlott és újraindult a számítógép. Most már a logóig sem jut el a betöltés, indítás után szinte egyből újraindul a számítógép.
    :((((
    Mi lehet a gond?
  • hunbalee
    #1484
    Akinek még nincs meg az utolsó 2 rész (FC5 és New Dawn) uplay-en irgalmatlan nagy akciók vannak a kettő együtt FC5 GOLD és New Dawn Deluxe csak 14 euro... Soha életbe nem lesz ennél olcsóbb még akkor se ha az alap gameket ingyen adják és csak a kiegeket kéne megvenni akkor sem
  • hunbalee
    #1483
    Külső nézetben is játszható lesz a Far Cry 6
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.06.04. 00:32:33
  • hunbalee
    #1482
    Far Cry 6 - Gameplay and First Impressions

  • hunbalee
    #1481
    Pár nap és bemutatkozik a Far Cry 6 játékmenete

    Nem az én topikom, de ugyse nagyon nyitnak mostanság semmi újnak és ha igen azokba alíg van komment. Mi lenne ha át lenne nevezve Far Cry Series-re a topik?
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.26. 18:26:18
  • hunbalee
    #1480
    Így lett Giancarlo Esposito a Far Cry 6 főgonosza
  • Danecay
    #1479
    Nekem legkevésbé a grafikával volt gondom.
  • Zsoxx
    #1478
    Hoppácska! Az nem is baj, mert nem igazán tetszik ez a környezet, remélem az FC6 ennél szebb lesz.
  • Danecay
    #1477
    Igen, valóban :) :

    Érdekes, mert más csatorna is Far Cry 6-nak állítja be a videót:


    Minden esetre megnyugtató, legalábbis számomra, az ugrabugra nem az én műfajom, na meg már öreg is vagyok hozzá :)
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.04.16. 16:24:43
  • Gary
    #1476
    Ez nem DLC! Ez a Dying Light 2!
    Valaki, valahol, valamit nagyon elbaltázott! :Đ
  • Danecay
    #1475
    Remélem ez a parkouros Zombis valami, ez cssk valami DLC lesz, úgy mint az 5-nél volt a Dead Living Zombies!
  • Zsoxx
    #1474
    Már van gameplay a YT-on.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2021.04.07. 09:45:03
  • hunbalee
    #1473
    Far Cry 6 – A fejlesztők izgalmas bejelentéssel készülnek
  • Zsoxx
    #1472
    Előfordult valakivel, hogy a Map editor első elindítása (telepítése) után többé nem indult el a játék?
    Az Ubisoft support is csak hümmögni képes...
  • NeoMaN
    #1471
    pont tegnap csináltam meg, a két hülyegyerek második küldetése, azt hiszem Y -al van jelölve a térképen
    úgy emlékszem jobbra középtájt
  • horthy
    #1470
    Huntsman skill-hez kell a Ring two bells of Enlightenment (in Shangri-La) . Eljutottam már a templomig beszéltem már a csajjal is küzdöttem az arénába is de valahogy nem kapom meg a missziot hogy fejlödjön a karakterem . Mit csináljak ? Mi után kapom meg a missziot a karakterfejlődéshez ? Melyik küldetés után vagy mit kell tegyek ?
  • mikromanus
    #1469
    Dönts az egyik mellett és nyírd ki a lezáró videó után a másikat is! Mindkettő ugyanolyan rossz. Pagan Min lett volna a jó választás. Bár inkább a kisebb rossz a háromból.
  • grebber
    #1468
    Nem sok... Ez nem rpg. Annyi a jelentősége hogy a végső videót 30 secben más kb zéró jelentősége nincs. Szóval ezért kár újból végigjátszani bárkinek is..
  • horthy
    #1467
    Melyik a jobb döntés ? Amira vagy Sabbal ? Melyik hoz szebb jövőt ?? nem tudok dönteni . Melyik érdemesebb az életre ? Amira kicsit drogosnak tűnik a másik meg kegyetlennek . Ki mellett foglaljak állást és mi a jelentősége a történet szempontjából ?
  • grebber
    #1466
    Ezekszerint igaz volt hogy hiába szabadítasz fel azután undetected modon bármit ha már eleve felszabadítottad mind nem lesz jó . Reset után egyből jó lett.

    + raj ,hogy majd 30 óra után esett le hogy ha 80+ méterről mindenkit lesniperelek az outposton belül az is undetected... én meg sunnyogtam vártam hogy le tudjam őket késelni volt hogy 30 percet szüttyögtem egy szarral. Így meg 3 perc ..se
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.17. 18:52:07
  • Zsoxx
    #1465
    Sziasztok

    Ismeri valaki ezt a FC3 modot?
    (Az FC3 topik szerintem halott.)
  • grebber
    #1464
    A köves már megvan azóta , az outpost-os nem érzékeli továbbra sem mert ha 1-et megcsinálok , hiába 5x egymás után észrevétlenül a skillfa továbbra is azt írja hogy bizony még mindig 2 van hátra :(
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.16. 03:56:09
  • RED BULL F
    #1463
    Nem kell ott minden outpostot masterelni. Elég egyet ismételgetni mindaddig, míg be nem adja. Ha úgy érzed kihoztad a maximumot a jelenlegiből, megöleted magad és újrakezded, esetleg nekifutsz egy másiknak. Itt van például egy egész jó útmutató:

    https://www.youtube.com/watch?v=I1XuDpvlJPs

    Idővel össze fog gyűlni a 15. Csak bizonyosodj meg róla, hogy miután elterelted a figyelmét, megvizsgálta a helyet és visszatér az ellenség az eredeti pozíciójába. Én ezért is jelöltem ki őket, hogy fedezékbe húzódva is lássam, mikor mit reagál a mesterséges intelligencia.
  • grebber
    #1462
    Akkor csak van valami baja a dolognak.. Mindegyik outpost felszabadításuk után lehet outpost masterkedni. Nos már vagy 50x csináltam volt hogy egyet volt hogy fast travellel vagy 5-6ot egymás után is. Kiírja nem vettek észre nem volt alarm ergo fullosra csináltam.Akkor a faszé nem fogadja el?

    New game-et nem tudod ott eltűnnek az skillek nullára?:
  • RED BULL F
    #1461
    Nem biztos, hogy csak az acsi hibás, lehet te sem csinálod jól. Onnan számít elterelésnek, ha az őr visszatér az eredeti pozíciójára. Én is nemrég szívtam vele Xbox-on, de addig kell csinálni, míg be nem adja. Én egy outpostot ismételgettem addig, míg nem sikerült.
  • grebber
    #1460
    Létezik ,hogy acsi /skill hibásak?

    A felszabadított Outpostokat szinte csak köves eltereléssel cserkésztem be...garantáltan 15 ember felett tereltem el. Acsi sehol.

    Szabadítsak fel észrevétlenül 2 outpostot.. Ez is megvolt... Többször is újracsináltam ezeket mivel van rá lehetőség mégse érzékeli ,mert mindig azt írja még 2 van hátra ,így pedig nem lehet maxolni a skilleket mert ez kell hozzá :(
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.15. 10:53:31
  • grebber
    #1459
    Lepergett a Far Cry 4 (52.5%-nál vagyok)

    Nem volt rossz. Most hagyom pihenni egy kicsit de ki szeretném majd maxolni. Sajnos baszott mod unalmas. Vicces küldetések vannak mármint olyan szempontból hogy a fél "világ" már a mienk mindenfelé a mi embereink tobzódnak már, de pl a bázisunkon olyan küldiket adnak hogy menjünk el 300 méterre és szabadítsuk ki a túszokat. öljük meg ez meg azt, simán ,shootgunnal akármivel lootoljuk vagy fényképezzük le..a mellékküldetések mind faszságok és időhúzó baromságok. De muszáj őket csinálni mivel a skillfa ezekhez a fosokhoz van kötve.
    Az uplay + miatt a YETI DLC volt állítom a game fénypopntja ,de ott meg kiderült nem is igazi YETI-k csak a víz változtatta át a népeket.
    A játékban az állati erőket irgalmatlanul erősnek érzem , a realitás közelébe sincsenek. Értem én ,hogy a tárgyaink fejlesztéséhez kellenek a bőreik ,de akkor is nonszensz hogy van amibe 2 tár kell egy gépfegyverből..
    Történettől nem dobtam hátast és a 2 fél elképzelése sem igen hatott meg nem éreztem hogy egyik bármivel is jobb mint a másik. A végén a főgeci monológja se hatott meg amint átvezetőből fején volt a fegyverünk 0.1 sec alatt kapta a fejest. Olyan meh volt vaz egész kb semmi jelentősége nem volt a dolognak. YT-on megnéztem a másik endinget pff enyém lett Kyrat jéj
    (Mivel a Primallal előbb toltam , így szánalom volt látni hogy az egy átskinezett Far Cry 4 lett..szó szerint)
    Bárki bármit mond a Far Cry 1-re toronymagasan az volt eddig a legjobb. Mindenféle faszságtól fejlesztéstől ,skillektől, időhuzó menj ide menj odától mentesen. Ok kurva rövid volt ,de nem is untam magam mint ezekben az új részekben. Far Cry -t egy csettintésre végigviszem bármikor ezeket pff ha még 1x le kéne tolnom bérmunkába kiadnám... Így is elég lesz a 100%-hoz vergődni még vagy 15 órát..
  • grebber
    #1458
    Vége is lett,nem lett nagy kunszt ez a dlc. Sokkal jobbra számítottam. és ezt adják 100 év után akciózva 12 euroért...Örülök, hogy uplay+-ba letudhattam.

    Escape from Durgesh Prison-t letolom még és befejeztem az uplay +-ozást.
  • Gary
    #1457