Bezár az iWiW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GutBesserWasser
Páran úgy döntöttünk, hogy bosszankodás helyett csinálunk egy másikat. Fejlesztõket is várunk. Részletek itt: http://www.newiw.hu/

486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!

Gery13
a kamu meg a duplikált profilokról fiaim eddig egy szó sem volt...

by: the original one Gery Boro

Narxis
Jah csak te vagy a helikopter.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nem volt nyereséges.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Esetleg elolvashattad volna, amit írtam. Vagy csak az elsõ mondatra futotta?

Konkrétan honnan jött neked ez az egy óra alatt húsz ezer regisztráció? Ki a francos nyavalya beszélt errõl?

A hozzászólásokból látszik hogy ostoba, szûk látókörû emberekkel van tele a net (is), akik azt hiszik, hogy csak az létezik, amirõl õk tudnak, és mivel mindentudóaknak hiszik magukat, el sem tudják képzelni, hogy más is létezik, mint amit õk gondolnak.
Én olvastam statisztikát, és erre alapozva írtam.

És - ez már a többieknek is szól - ha az igazi világban élnétek ( a Való Világ helyett), tudnátok, hogy piac vásárlása (cégek megvételével) mindennapos esemény. És akkor arra is rájönnétek, hogy az FB (is) egy kereskedelmi vállalkozás, ami a profitból él - és nem vallás, vagy jótékonysági szervezet, mint ahogy a többség hiszi. Ráadásul kib.....ut jól jövedelmezõ vállalkozás!
A tavalyi éve még nyereséges volt. Innentõl kezdve a véleményed irreleváns.
immovable
Nem kár érte.
Fresh Duke
Miért menne át a 70000 harmada? Szerinted nincsenek fent ott is? Illetve, szerinted hány perc alatt regisztrál amúgy is 20000 ember a Facebookra? 1 óra alatt? 1 fillért nem ér meg az iWiW, ezzel szerintem mindenki tisztában van...

A heavy cost. I pay it gladly.

SupraMKIII

Az iWiW nem nyereséges jelenleg. Innentõl kezdve az egész mondandód felesleges okfejtéssel folytatódik.
Továbbra sem.

Tudod az a baj, hogy azt hiszed, hogy a világ csak addig terjed, amit Te ismersz.

Az iwiw most 70 ezer napi belépõt és ennél sokkal több alkalmi felhasználót jelent. Ha ennek csak a harmada lesz az új regisztráció + a napi aktív belépõ az magyarország vonatkozásában határozott ugrást jelent még az FB-nek is.
Nem beszélve arról, hogy a nem FB-t képviselõ egyéb piac drasztikusan lecsökken, tehát kvázi egyeduralkodó lesz.

A regisztrációt és annak a használatát nem kellene összekeverni!
Nekem majd 100 körüli ismerõsöm van az iwiw-en, és 12 az FB-n, de ezek csak kényszerbõl - hogy mondjak egy ellenpéldát.

Azt se felejtsd el, hogy az IWIW MAGÁBAN is nyereséges volt, tehát bármennyi ember megy át, az jó eséllyel tiszta hasznot fog generálni.

Szóval, Hihetõ?
Igen, biztos kell a facebooknak az a kb 50 felhasználó, akik csak iwiwen találhatók meg. Hihetõ.

Egy óriási félreértés volt az egész, oda kerül végre ahova való.
Nem fért a fejembe, miért zárnak be egy nyereséges oldalt - de most leesett. Szerintem marha egyszerû: annak a keze van benne, aki a legtöbbet nyeri vele.

Majd kíváncsi leszek a statisztikákra, de nyilván a legismertebbre megy át az emberek többsége... És pár tiz ezerrel még többen fogják bámulni a világ legprimitívebb kinézettel, legbugosabb és lassabb belsõvel, legundoritóbb és alaptalanabb felhajtással rendelkezõ oldalát.
Kösz az értékes hozzászólást...

Az FB tényleg minden szempontból hulladék - de ezért ne általánosítsunk.
Minden közösségi portál szar. Ennyi.
Szerintem ott hibáztak, hogy elkezdtek a facebookot mintának tekinteni. Volt egy olyan kezdeményezés, hogy "Kérjük vissza a régi iwiw-et", de eröltették az újat. Személy szerint az egyszerûsége tetszett - amig egyszerû volt.
"Lelkes fejlesztõk elkészítenek egy közösségi oldalt, a hülye nagyvállalat felvásárolja"
Jaja, a lelkes fejlesztõk szeme láttára felvásárolja a nagyvállalat. Így megy az utcán a nagyvállalat, és felvásárolgat. Bármit. Azt is amit el sem akarnak adni! Felvásárol mert gonosz, meg mert buta!

"Nem eladják, nem aukcióra bocsájtják. Nehogy véletlenül szembesülniük kelljen azzal, hogy náluk nagyságrendekkel kisebb cég is többet tud kihozni az oldalból, tovább tudja fejleszteni."
Nyilván épp azért, mert irigyek. Nem adják el semmi pénzért, mert a nagyvállalatok és a befektetõk arról híresek, hogy a pénzt azt valami rohadtul utálják. Ezért inkább kidobják az egészet. Csak!

"miért nem lehet eladni vagy valahogy folytatni a wiw-et..."
Mert a kutyának nem kell?

"A Facebook egy pénzéhes közösségi oldal!"
Úgy ja... az iwiw-et meg szívszerelembõl üzemeltette a máltai szeretetszolgálat...hagyjuk már a hülyeséget. 😄

akyyy
miért nem lehe eladni vagy valahogy folytatni a wiw-et.... az a rengetek regisztráció mind kárba vész: O

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

A Facebook egy pénzéhez közösségi oldal! Mindent kitalálnak csak, hogy valami csurranjon-cseppenjen. Undorító! ...és még reklámozzák, hogy Like így, meg Lájk úgy. Lassan oda jutunk, hogy Facebook nélkül már sz@rni sem lehet, vagy be kell jelenteni, hogy éppen mire készülök! Idióta barmok. Hála Istennek még nem regisztráltam, de nem is visz rá a lélek. Azokat sajnálom, akik naponta több órát elõtte ülnek!
Szóval volt eszük, és gyorsan rásózták a "matávra" a cuccot, és felvették a pénzt, jól döntöttek.
Szerintem a fejlesztõk tisztában voltak vele, hogy elérték azt a pontot, ahonnan csak lefelé vezet az út, és a facebook le fogja söpörni.
A nemzetközi piacra nem lehetett kitörni, mert túl "magyar" volt az oldal, mármint a felhasználói magyarok voltak szinte kizárólag. Hiába tették oda azt az i, mint international betût az elejére (mert ugye eredetileg wiw-nek hívták). Kicsi a magyar piac, Oroszországban vagy Kínában van perspektíva egy külön közösségi hálónak, itt nem volt.
netperformer
Tipikus "magyar" siker!

Lelkes fejlesztõk elkészítenek egy közösségi oldalt, a hülye nagyvállalat felvásárolja, és befektetõk helyett leülnek, mint aki jól végezte dolgát és nézik, hogyan züllik az oldal. Kísértetiesen hasonlít minden más ágazatnak az üzemeltetésére hazánkban. Megfejni a tehenet, aztán még csak nem is vágóhídra vinni, hanem kidobják a szeméttelepen.

Aztán amikor látják menthetetlen a helyzet, megszüntetik. Nem eladják, nem aukcióra bocsájtják. Nehogy véletlenül szembesülniük kelljen azzal, hogy náluk nagyságrendekkel kisebb cég is többet tud kihozni az oldalból, tovább tudja fejleszteni...stb.

Retardált idióták. Az Origo Zrt. minden munkatársával egy kolonc Magyarországnak, mint ahogy a többi tehetségtelen idióták által vezetett sok sok magyar cég is.

Zombee
Nem sajnálkozni kéne, hogy így a Facebook, úgy a Facebook... elõbb indult az iWiW, és megrekedt azon a szinten, így ma nem lehet sikeres semmi.

a.carkey
Kár érte. Amikor valamilyen elhallgatott bûnözõ elemet kellett megkeresni egy Tápiódödölle szintû településen, tuti megtaláltad. 😊

A medve nem játék.