8
-
harmi2009 #8 Szerintem tök felesleges személyhez kötni a bérleteket. Ha pl az asszony bérletét én használom de ő is utazik és elkapják akkor büntessék meg őt. Ui tiszta esetben egy bérlettel csak egy személy tud adott időben utazni.
Büntetés befizetésekor választhat a delikvens, hogy vesz egy új bérletet vagy befizeti mondjuk a havi bérlet dupláját. -
#7 Én azonnal büntetném. -
#6 Vicces itt Pesten nap - nap után látni a pofátlan, kigyúrt és ,,én nem idáig jöttem szálljon le maga" korunk ,,hősétől" becsináló, de a ,,de látja, hogy csak tegnap járt le" egyébként tartalék jegyét épp lyukasztani akaró család anyát hülyére büntető rendíthetetlen ellenőrök munkáját.
Kíváncsi leszek ezzel mi fog változni, mert a bliccelőnek oly mind1 hol és hogyan nem veszi meg a jegyét, bérletét. Sajnos jelenleg nincs megfelelő szankció amivel egy életre elvehetnék a hivatásszerű blicceléstől az emberek kedvét. -
#5 Lebukott? Megúszta egy "majd legközelebb beírom" dumával, vagy max akkor iratták be vele, de addig ki tudja hány ember használta azt a bérletet. -
#4 Te meg miről beszélsz Laza gyerek? Aki nem írta be az lebukott és az is aki "kimosta". -
#3 "Vége a kézzel beírkálós korszaknak."
Azaz a nem beirkálós korszaknak, ugyanis pont ezért ez a rendszer, hogy be legyen írva és azt ne lehessen utólag hamisítani.
Emlékszünk még arra, mikor magam is középiskolás voltam (szerencsére már elévült) és kimostuk a dátumokat meg egyéb adatokat a bérletből ... mára már csak anniy maradt, hogy egy családon belül akár többen is tudnak utazni egy bérlettel felváltva, ha nem írják bele a számot ... aminek most elvileg vége ...
És, hogy reagáljak az #1-re, az okok egyszerűen a PÉNZ ... és mi az, hogy az utasok dühítése? Kik az utasok, hogy dühítve vannak? Max azokat, akik eddig is visszaéltek a szabályokkal, a többiek meg kivárják azt a +10mp-et, amíg megkapják a bérletüket.
Aljas terveket is csak a 'szabálytalanok' vélhetnek felfedezni ... tiszta balkáni mentalizmus ... aztán majd jön a sírás mikor bevezetik a kapus áthaladást ... ami ugye szintén nem mai találmány :) -
wednes #2 Miféle adminisztrációs teher?
Meg kell adni egy igazolvány számot és azt rányomtattják a bérletre, ennyi az egész. Vége a kézzel beírkálós korszaknak. -
halgatyó #1 Egy hatalmas adminisztrációs teher, amelynek az OKAIT nem köti az orrunkra. A utasok felesleges dühítése, és az amúgyis a csőd szélén táncoló BKV vállára rakott adminisztrációra költendő milliók.
Itt valaki vagy megőrült, vagy nagyon aljas szemét tervei vannak!
Az, hogy mindezt a választások után csinálja, az utóbbira jelzés.