Elkészült a Sony Xperia ZL2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ronda.
Samum most lett öngyi, szépen elfelejtette az IMEI számát, szal be kell adnom dokibácsihoz, meg erõsen gondolkodom az utódján, mert nagyjából elegem van a Samsungok tré minõségével.
Nosztalgiából elõ is szedtem a K750-esemet, most azt használom, talán az volt az utolsó telóm, ami tök megbízható volt, meg telefon szerû.
Nosztalgiából elõ is szedtem a K750-esemet, most azt használom, talán az volt az utolsó telóm, ami tök megbízható volt, meg telefon szerû.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"mi több, a burkolat immár víz- és porálló"
Pont, mint a Z1, meg a Z1 Compact, meg a Z2... szóval mi is ebben a meglepõ???
A Sony G-lens pedig pontosan akkora kalap szar, mint a fentebbi telefonokba. Egyébként be kéne õket perelni, mert vállalhatatlan szar fotókat készítenek ezek a készülékek.
Pont, mint a Z1, meg a Z1 Compact, meg a Z2... szóval mi is ebben a meglepõ???
A Sony G-lens pedig pontosan akkora kalap szar, mint a fentebbi telefonokba. Egyébként be kéne õket perelni, mert vállalhatatlan szar fotókat készítenek ezek a készülékek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.