8
-
AniP #8 Az első ezerszer jobb volt! A mozi után inkább egyből bementem egy Media Marktba és megvettem az első részét, mert inkább azt nézem meg többször, mint ezt egyszer.. -
BrockSamson #7 A kepregenyben a narraciobol kiderulo belso gondolatok es Pokember lazasaga (meg persze megingathatatlan igazsagerzete) miatt nagyon hamar megkedveljuk, es nem csak azert mert o a fohos es sokat mutatjak, hanem mert azonosulni tudunk vele. Ezt valahogy kihagytak a filmekbol, es egy benazo, mafla emberket nehez megszeretni.
De az uj verzio legalabb jobban porog mint a regi. -
CyberKecsi #6 Itt legalább Parker szerepére egy normális színészt kaptunk.
Plusz a trilógia szerintem tele volt annyi felesleges hallgatással, hogy majdnem elaludtam néha. A reboot-ban legalább ilyet nem tapasztaltam. -
#5 Szerintem egyik se volt jó. Peter Parker töketlenebb, mint a képregényekben, a kissé önironikus belső monológjaitól és Pókember harc közbeni vicces beszólásaiból semmit se hagytak meg, ellenben volt sok csajos ömlengés és üresjárat. Venomot és Homokembert meg elintézték fél óra alatt, de Dr. Octopus sem kapott annyi időt, amennyit megérdemelt volna. Gyík pedig végképp jelentéktelen volt. Most sem remélek túl sok jót, Elektro nekem jobban tetszett képregényben, és a gépesített Rhino sem jön be, bár olyan volt a képregényekben is valamelyik alternatív történetben.
Igazán kár, hogy egy ilyen karaktert ilyen silány filmekkel intéznek el. -
StoneCold7 #4 Jézusom... A régi hármast simán allulmúlhatja, szerintem a régi Első rész százszor jobb volt, mint az új... Hagyjuk már ezeket mindenkinek más a véleménye. -
Etinger #3 shaaktii
Miii??? :D Jézusom... Nem láttam őszintén szólva csak a régi hármast.. de hogy azt nem múlja alul ez az új, még a legrosszabb perceiben sem, azt látatlanul is iszonyat biztosan állíthatom. Mert ami a 3. Pókember filmbe a filmvásznon történt, azt legfeljebb a Batman és Robin c. örök klasszikus tudta valaha is alulmúlni. Az egy rossz trilógia volt. Egy átlagos, egy gyenge, és egy iszonyatosan gyenge filmmel. -
shaaktii #2 A trilogiának semmi baja nincs, ez az új feldolgozás viszont tényleg ratyi. -
#1 még egy pár rókabőr, és ostobenkóbb lesz, mint valaha...