14
-
#14 A gazdagok ellen joggal lesz vérvád! :-( -
Cat #13 Én adnék néhány havonta néhány deci vért a szüleimnek, nagyszüleimnek. -
teddybear #12 Ezt, hogy az öreg sejteket fiatal vérrel frissítsék meg, Robert A. Heinlein : Matuzsálem gyermekei című regényében már régen leírta.
Ott, ha jól emlékszem, csirkeszív-szöveteken kísérleteztek.
Különben ez a módszer eléggé horrorisztikus, és fura. Gazdagék és diktátorék dugaszban csapolják a kisgyerekek vérét, hogy szerezzenek még pár évtizedet....Hogy tovább gazemberkedhessenek... -
sempronius18 #11 Mind1 azt sejtette, hogy a fiatal vér frissen tart csak a felhasználás helyes módját nem találta el. -
bdzsana #10 " ahol egy állatot, ami egyébként nem is élne ha nem lenne rá szükségünk"
Lehet, hogy ő nekünk köszönhetően él, de van pár aki nekünk köszönhetően nem :)
Amúgy csak kötekedtem. -
Nulla7 #9 Érdekes egy értékrendszered van, ahol egy állatot, ami egyébként nem is élne ha nem lenne rá szükségünk, többre tartasz, mint egy embert.
Akkor egyezzünk meg, aki úgy gondolja, hogy okés állatokon kísérletezni, az ajánljon fel állatokat a kísérletezéshez, aki szerint nem, az a családtagjait! -
Nulla7 #8 Nem, ő fürdött benne.
Egyébként vérátömlesztgetni nem annyira játék és kacagás, ha ez a módszer tényleg működik és egyszer elterjed, hirtelen előtérbe fognak kerülni a vércsoportok a három legelterjedtebben kívül is. Mekkora lehúzások lesznek itt... Vérbank, ahol jó pénzért eltárolják ötven évre a saját véred, fiatalok, akik kizárólag a vérük eladásából élnek... Zugklinikák, ahol akkor is leveszik a véred, ha már rohadtul kivagy, bűnbandák, akik elkapnak és lecsapolnak a picsába...
Jó kis biopunk ez... -
Zulu12 #7 Ne állatokon, hanem a saját kurv@ @nyjukon tesztelgessenek! >.> XD -
sempronius18 #6 Báthory Erzsébetnek mégiscsak igaza volt. -
Kryon #5 Néhány diktátor állítólag már alkalmazta ezt a módszert az elmúlt 100 év során. Ezek szerint tudtak valamit... -
Nulla7 #4 "az intravénásan bejuttatott fiatal vér"
Basszus, pedig reméltem, hogy elég meginni. Francba. -
lapaleves #3 azért beszarok az ilyeneken, hogy jé senki nem nézte meg eddig.
ha tippelhetek azért biztos van pár gazdag, aki már így tolja, csak nem verik nagydobra. -
#2 Hasznos kutatás, ilyen vérre szüksége van sok embernek, akit ismerek, már középkorban elkezdhetik adni. -
goldmember #1 Az a nyomorult Twilight saga még a végén igaz lesz.