Penny Dreadful

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszatért, durván is kezdett.

http://gaborszantai.co.uk/

ForzaInter
buzulás?😄 én majdnem kaszáltam amiatt😄

Yo, Bitch!

Jol van, a 4. resz vegere kellett ez nagyon ...

REAL MADRID

ForzaInter
Ez a frankeinstein-es szál sztem elég gyenge..

Yo, Bitch!

LoSA
Elsõ részt megnéztem.... Egynek jó volt, kíváncsi vagyok a folytatásra! <#eljen>

ForzaInter
A 2 rész még jobb volt. Eva Green zseniális volt!

Yo, Bitch!

6unn3r
Megnéztem én is. A képi világa tetszik, ahogy a hangulata is, illetve a kor, amiben játszódik. Viszont vannak fenntartásaim a történettel kapcsolatban (ahogy amúgy a vámpíros sztorikkal alapból), és a karakterek is elég sablonosnak tûnnek. De mindenképpen folytatni fogom.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

ForzaInter
Ja, hogy már írtam korábban.😄 fail😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Amúgy jó volt az 1 rész, tuti nézõs lesz.😊

Yo, Bitch!

Dynamic
Köszi 😉
ForzaInter
a magon fent van. de a piratebay-en is megtalálod, már magyar felirat is van hozzá.

Yo, Bitch!

Dynamic
Én szétnéztem, de nem találtam. Mindegy jövõ hétig már kibírom.
ForzaInter
de amúgy ja hivatalosan május 11.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Már kb 1 hete van belõle release. Fasza volt az 1 rész, tuti nézõs lesz a sororozat.

Yo, Bitch!

Dynamic
Ma este? Nem május 11-tõl van?
ForzaInter
Ma este tervezem megnézni a pilotot. Jó lenne már egy igazi fosatós horror sorozat.

Yo, Bitch!

LoSA
"Egy gazdag iparmágnás Malcolm Murray toboroz “hadsereget”, hogy megmentse lányát a vérszívó gonosz karmai közül. A világ, amelybe alámerül “zsoldosaival” és önzetlen segítõivel valahol az élõ és holt világ közt található, ahogy a pilotban fogalmaznak ez az a hely, ahol a tudomány találkozik a természetfelettivel. Egy iparmágnás, egy “boszorkány”, egy pisztolyhõs szélhámos és egy ifjú anatómus szegül szembe tehát ezzel a világgal, de jó eséllyel még rengeteg karaktert kapunk jó és rossz oldalon is, akik még színesebbé tehetik az amúgy is jól megválasztottnak tûnõ történetet."

Fõszereplõk: Timothy Dalton, Eva Green, Josh Harnett

Hivatalos oldal
IMDB - Penny Dreadful