17
-
G_ArchAngel #17 Visszatért, durván is kezdett. -
#16 buzulás?:D én majdnem kaszáltam amiatt:D -
Monoton #15 Jol van, a 4. resz vegere kellett ez nagyon ... -
#14 Ez a frankeinstein-es szál sztem elég gyenge.. -
#13 Első részt megnéztem.... Egynek jó volt, kíváncsi vagyok a folytatásra! -
#12 A 2 rész még jobb volt. Eva Green zseniális volt! -
#11 Megnéztem én is. A képi világa tetszik, ahogy a hangulata is, illetve a kor, amiben játszódik. Viszont vannak fenntartásaim a történettel kapcsolatban (ahogy amúgy a vámpíros sztorikkal alapból), és a karakterek is elég sablonosnak tűnnek. De mindenképpen folytatni fogom. -
#10 Ja, hogy már írtam korábban.:D fail:D -
#9 Amúgy jó volt az 1 rész, tuti nézős lesz.:) -
#8 Köszi ;) -
#7 a magon fent van. de a piratebay-en is megtalálod, már magyar felirat is van hozzá. -
#6 Én szétnéztem, de nem találtam. Mindegy jövő hétig már kibírom. -
#5 de amúgy ja hivatalosan május 11. -
#4 Már kb 1 hete van belőle release. Fasza volt az 1 rész, tuti nézős lesz a sororozat. -
#3 Ma este? Nem május 11-től van? -
#2 Ma este tervezem megnézni a pilotot. Jó lenne már egy igazi fosatós horror sorozat. -
#1 "Egy gazdag iparmágnás Malcolm Murray toboroz “hadsereget”, hogy megmentse lányát a vérszívó gonosz karmai közül. A világ, amelybe alámerül “zsoldosaival” és önzetlen segítőivel valahol az élő és holt világ közt található, ahogy a pilotban fogalmaznak ez az a hely, ahol a tudomány találkozik a természetfelettivel. Egy iparmágnás, egy “boszorkány”, egy pisztolyhős szélhámos és egy ifjú anatómus szegül szembe tehát ezzel a világgal, de jó eséllyel még rengeteg karaktert kapunk jó és rossz oldalon is, akik még színesebbé tehetik az amúgy is jól megválasztottnak tűnő történetet."
Főszereplők: Timothy Dalton, Eva Green, Josh Harnett
Hivatalos oldal
IMDB - Penny Dreadful