21
-
kalapos01 #21 te szerintem valamit félreértesz, nem azért bukott, mert szarnak tartották, hanem mert meg sem nézték. te megnézted, úgyhogy inkább csodálkoznod kéne a bukáson. -
aru #20 Pár napja láttam ezt a borzalmat. Basszus majdnem bealudtam alatta... Nem csoda, hogy bukott. -
zetortraktor #19 Te még rosszabb vagy. Őket legalább a film érdekli, neked meg már az is elég, hogy benne van egy izmos férfi - a film mindegy, hogy milyen. -
bmw #18 Swarci benne van mar alapbol nezem.....
Es hat pedig DE a mostani fiatalok a nyalas vampirokat meg a buzulast nezik... -
kalapos01 #17 Egyet el kell idővel basznia. Az nem biztató, hogy az IMDB szerint is ez a leggyengébb az összes közül. Az meg még kevésbé, hogy bár ilyen kevesen látták (nyilván hardcore Arnold-rajongók), ők is a legutóbbi három filmje közül a leggyengébbnek hozták ki.
Lehet, hogy valamit elkúrtak benne, nem tudom. Már kíváncsi vagyok rá. -
Wittgen #16 kalapos01: David Ayer eddig jó filmeket csinált, nem hiszem, hogy pont ezt baszta el. Simán rossz időben volt a bemutatója, esetleg tényleg az amcsik úgy állnak Swarczihoz, mint egy leszerepelt politikushoz szoktak - nem érdekli őket. -
Wittgen #15 Lehet, hogy volt, de nem Kaposvárott. Bumlizni meg nem fogok egy film miatt Pécsre v. Bp-re. -
kalapos01 #14 ne keverjuk. a tinilanyok hadd nezzenek nekik keszitett filmeket. nem ok nem mennek el svarci filmjeire, hanem a tini vagy az idosebb ferfiak. ok a bunosek. vagyis nem, mert jo filmeket kene csinalni. -
Bakkertakker #13 A Lone Survivor volt a mozikban. -
jawarider2 #12 Svarci nem menő, de az alkonyat 48 meg a képregényes baromságokra nem lehet majd jegyet venni...
A színvonal konvergál a nullához.... -
StoneCold7 #11 Hát ez szomorú... Nem baj majd az 1000. ik marvel fos bemutatásra kerül... -
Wittgen #10 Fasza, ezzel si úgy járok, mint a Lone survivor-ral, ezt sem látom moziban. Ehh, bezzeg a sokadik fos romcom-nak hívott gány, x-edik animációs trutyi, és sokadik rókabőr pókfilmeknek van létjogosultsága. Ejj. -
CairoJack #9 Tegyük hozzá, a Terminator 3-4-et, "Andy" Vajnáék ( azaz Vajna András György, csak hát egyes körökben "ciki" magyarnak lenni, ugye. De azért az állami támogatást fel kell venni...) gányolták szanaszét.
Igen, mi magyarok. Ezt is "megcsináltuk". -
Ender Wiggin #8 a T3-T4 idején még nem vette körül "negatív aura" arnoldot, még is nagyon szar filmek voltak. ellenben, ha nem ő a húzónév, csak egyike a szereplőknek, akkor nem feltétlenül bukta a dolog (expendables pl.). a terminatort nem az ő jelenléte predesztinálja, hanem a tény, hogy az egész sztorivonalat összequrták már és nincs egy normális forgatókönyvíró hollywoodban... -
Hát ez elég rossz ómen az új Terminátornak. -
formax #6 Hát nem egy művészfilm*, az biztos... Le kellett törölnöm a monitort csak a trailer után is...
*értsd: igényes mondanivalójú, szépen kidolgozott, profi színészi játékkal és dramaturgiával megalkotott film -
ez pedig egy várandós film -
Ender Wiggin #4 schwarzira a politikusi pályája miatt nem kíváncsiak valószínű. vagy csak öregen már nem hiteles (ha az volt egyáltalán valaha) akcióhősnek? mert nyilván nem az a baj, hogy rossz színész (régen is az volt), illetve ez is számíthat, mikor a filmben minden más húzónév is katasztrófális színész. -
Dewri #3 És ezek után mostmár ez lesz a tendencia? Ha az agyhalottak földjén (Amerika...) elhasal egy film, akkor máshol már be se mutatják, az esélyt sem adva meg neki a jobb szereplésre?? Érdekes hozzáállás... -
Destro #2 Mostanság az 50%-a filmeknek, amire beülök, Arnie film, ami nem sok, de most szomorú vagyok. -
CairoJack #1 Na majd a HBO-n...