Itthon moziba sem kerül Schwarzenegger döbbenetes bukása?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te szerintem valamit félreértesz, nem azért bukott, mert szarnak tartották, hanem mert meg sem nézték. te megnézted, úgyhogy inkább csodálkoznod kéne a bukáson.
Pár napja láttam ezt a borzalmat. Basszus majdnem bealudtam alatta... Nem csoda, hogy bukott.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Te még rosszabb vagy. Õket legalább a film érdekli, neked meg már az is elég, hogy benne van egy izmos férfi - a film mindegy, hogy milyen.
Swarci benne van mar alapbol nezem.....

Es hat pedig DE a mostani fiatalok a nyalas vampirokat meg a buzulast nezik...
Egyet el kell idõvel basznia. Az nem biztató, hogy az IMDB szerint is ez a leggyengébb az összes közül. Az meg még kevésbé, hogy bár ilyen kevesen látták (nyilván hardcore Arnold-rajongók), õk is a legutóbbi három filmje közül a leggyengébbnek hozták ki.

Lehet, hogy valamit elkúrtak benne, nem tudom. Már kíváncsi vagyok rá.
kalapos01: David Ayer eddig jó filmeket csinált, nem hiszem, hogy pont ezt baszta el. Simán rossz idõben volt a bemutatója, esetleg tényleg az amcsik úgy állnak Swarczihoz, mint egy leszerepelt politikushoz szoktak - nem érdekli õket.
Lehet, hogy volt, de nem Kaposvárott. Bumlizni meg nem fogok egy film miatt Pécsre v. Bp-re.
ne keverjuk. a tinilanyok hadd nezzenek nekik keszitett filmeket. nem ok nem mennek el svarci filmjeire, hanem a tini vagy az idosebb ferfiak. ok a bunosek. vagyis nem, mert jo filmeket kene csinalni.
A Lone Survivor volt a mozikban.
Svarci nem menõ, de az alkonyat 48 meg a képregényes baromságokra nem lehet majd jegyet venni...

A színvonal konvergál a nullához....
Hát ez szomorú... Nem baj majd az 1000. ik marvel fos bemutatásra kerül...
Fasza, ezzel si úgy járok, mint a Lone survivor-ral, ezt sem látom moziban. Ehh, bezzeg a sokadik fos romcom-nak hívott gány, x-edik animációs trutyi, és sokadik rókabõr pókfilmeknek van létjogosultsága. Ejj.
Tegyük hozzá, a Terminator 3-4-et, "Andy" Vajnáék ( azaz Vajna András György, csak hát egyes körökben "ciki" magyarnak lenni, ugye. De azért az állami támogatást fel kell venni...) gányolták szanaszét.
Igen, mi magyarok. Ezt is "megcsináltuk".
a T3-T4 idején még nem vette körül "negatív aura" arnoldot, még is nagyon szar filmek voltak. ellenben, ha nem õ a húzónév, csak egyike a szereplõknek, akkor nem feltétlenül bukta a dolog (expendables pl.). a terminatort nem az õ jelenléte predesztinálja, hanem a tény, hogy az egész sztorivonalat összequrták már és nincs egy normális forgatókönyvíró hollywoodban...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

cylonflatus
Hát ez elég rossz ómen az új Terminátornak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Hát nem egy mûvészfilm*, az biztos... Le kellett törölnöm a monitort csak a trailer után is...

*értsd: igényes mondanivalójú, szépen kidolgozott, profi színészi játékkal és dramaturgiával megalkotott film
Omega
ez pedig egy várandós film

schwarzira a politikusi pályája miatt nem kíváncsiak valószínû. vagy csak öregen már nem hiteles (ha az volt egyáltalán valaha) akcióhõsnek? mert nyilván nem az a baj, hogy rossz színész (régen is az volt), illetve ez is számíthat, mikor a filmben minden más húzónév is katasztrófális színész.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

És ezek után mostmár ez lesz a tendencia? Ha az agyhalottak földjén (Amerika...) elhasal egy film, akkor máshol már be se mutatják, az esélyt sem adva meg neki a jobb szereplésre?? Érdekes hozzáállás...
Mostanság az 50%-a filmeknek, amire beülök, Arnie film, ami nem sok, de most szomorú vagyok.
Na majd a HBO-n...