Megvan, mikor láthatjuk az új Beverly Hills-i zsarut
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar reg kellett volna folytatas...
De varom azert kivancsi vagyok...
De varom azert kivancsi vagyok...
Utóirat: Az Axel Foley fia vonalat már lelõtték, amikor egy el nem indult sorozathoz forgattak pilotot tavaly, amely a TV film szerepig jutott végül.
Összekevered Ratnert Singerrel. Mind a kettõ rendezett X-men filmet, viszont Singer a pedofil, de tehetséges rendezõ, Ratner meg a kókler barom, aki nem fogdos gyerekeket.
gondolom bevetik a szokásos gusztustalan klisét, hogy lett egy fia, aki szintén zsaru és bajba kerül ... (elfordul, hány) ...
brett ratnerre én nem fogadnék, tekintettel a jelenlegi eseményekre sanszosabb, hogy a zuhanyzóban fogják gangbangelni a st. quentinben...
brett ratnerre én nem fogadnék, tekintettel a jelenlegi eseményekre sanszosabb, hogy a zuhanyzóban fogják gangbangelni a st. quentinben...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
biztos "jó" lesz. Elvégre csak 55 éves lesz. 😊
A baj az, hogy amikor az elsõ két rész készûlt (a hamradik számomra nem rész)
akkor a srác csupán a huszas éveiben járt (a 2. résznél volt 26 éves!)
Egy 26 évers fiatal srác meg simán hozzhatja az életben is azt a stílust amit Axel hozott.
Viszont egy 55 éves ember ha úgy viselkedik mint anno az elsõ két részben, nevetség tárgyává válna. Így nem viselkedik egy felnõt ember. Sztem.
Viszont a film alapja az, hogy Axel egy szófosó dumagép... Sztem nem fogja megütni a 3. rész "szinvonalát" sem.
A baj az, hogy amikor az elsõ két rész készûlt (a hamradik számomra nem rész)
akkor a srác csupán a huszas éveiben járt (a 2. résznél volt 26 éves!)
Egy 26 évers fiatal srác meg simán hozzhatja az életben is azt a stílust amit Axel hozott.
Viszont egy 55 éves ember ha úgy viselkedik mint anno az elsõ két részben, nevetség tárgyává válna. Így nem viselkedik egy felnõt ember. Sztem.
Viszont a film alapja az, hogy Axel egy szófosó dumagép... Sztem nem fogja megütni a 3. rész "szinvonalát" sem.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever