668
Call of Duty: Advanced Warfare
-
#668 989Ft elég best buy gyanús. -
6600GT #667 Sziasztok! valaki találkozott olyan buggal hogy már az elején az emberek hangja elmegy hol visszajön de a háttérzajok viszint jók..erre létezik megoldás:? köszönöm -
Baker1 #666 Egy kisebb nyereményjáték a Baker Online-on! -
Baker1 #665 Sziasztok! Számomra fontos lenne a visszajelzés a magyarítást illetően, így akinek van pár másodperce, nyugodtan szavazzon róla! Köszönöm! -
Baker1 #664 Sziasztok! A magyarítás kiadva, lehet tölteni! További infó a Baker Online-on! Fegyverbe katona és irány a csatatér! -
Baker1 #663 Na holnap végre tölthető a Call of Duty: Advanced Warfare egyjátékos módjának teljes magyarítása! -
sandorz #662 Köszönöm, ezeket Én is megtaláltam, de a probléma továbbra is fennáll.
-
#661 Google b@szki....
Ezt találtam rá...
"Navigate to the install of COD:AW
There should be a folder caled Redist, or Preqreq.
Inside will be a DX, or a DirectX folder.
Run DXsetup, or DirectXsetup from this folder.
This should* solve your issue.
You should also verify the integrity of the game cache.
Right Click COD:AW in your STEAM library.
Select properties
Select Local Files Tab
Select Verify Integrity of Game Cache " -
sandorz #660 Köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Újratelepítettem
nVidia drivert frissítettem
A játék továbbra is leáll
Valami más ötlet?
Köszönöm
Z -
Baker1 #659 Telepítsd újra a játékot. Mindenből a legfrissebbet pakold fel a gépre. Még ha a legfrissebb, akkor is. Nekem 640-es kártyával simán viszi a játékot Win7 Ultimate alatt! -
sandorz #658 Kérem a segítségetek, ötleteitek...
Megvettem a játékot, de képtelen vagyok vele játszani, mert a főcím betöltésekor DirectX hibával elszáll. A gépen win10 van, a videókártya GTX760 a legfrissebb illesztőprogrammal. 'A GPU eszközpéldány fel lett függesztve. A szükséges lépések meghatározásához hívja meg GetDeviceRemoveReason metódust' Ezt a hibaüzenetet kapom.
Köszönettel: -
Baker1 #657 Hát, a multiját nem toltam. Inkább az egyjátékos módját. Szerintem most, hogy kijött az IW, meglehet, hogy megcsappant a játékosok száma. -
#656 Hali!
Nekem megvan a Warfare, de nemigen volt még időm multizni vele. Élnek még a szerverek vagy teljesen halott a multiplayer?
Illetve mennyire fertőzött csalókkal a játék? -
Baker1 #655 Figyelem Übersoldatok! Holnap reggel 06:00-tól tölthető a Call of Duty Advanced Warfare magyarítása! További infót itt olvashattok! -
Baker2 #654 Itt nem a magyarításon volt a hangsúly, hanem sakhalint, a trollt húztam fel egy kicsit, mint ahogy az a Játékmagyarítások topikjában olvasható és látható volt. Ebből is látszik, hogy egy trollt is ki lehet hozni a sodrából.
Utoljára szerkesztette: Baker2, 2016.05.26. 16:14:49 -
simonl #653 Ez a video mit akar megmutatni?
De komolyan, egy COD -ot a 4 éves lányom le tud fordítani magyar nyelvre......mondjuk jó drága is az ovi!
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.05.20. 09:05:05 -
Baker1 #652 Baker vs. Sakhalin, a troll.
-
foxxi #651 Zsíros -
#650 Elkészült a magyarítás, tesztelés alatt -
Lokker #649 Minimum követelménynek 6 GB ram van írva. 4 GB ram-al el fog futni min 30fps-el a játék? multizni venném meg a játékot. -
Baker1 #648 Most már mindenki reklám nélkül élvezheti a magyarítás előzetesét! ;)
Call of Duty Advanced Warfare magyarítás előzetes -
Baker1 #647 Friss és ropogós képernyőlövések a Call of Duty Advanced Warfare magyarításából! Ezúttal a menüt vehetitek szemügyre (még ez nem a végleges). -
Baker1 #646 A lerovás szöveg javítva, íme az új videó:
-
Baker1 #645 Fel is lett töltve az előzetes, csekkoljátok le! A videót itt tekinthetitek meg:
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2015.11.21. 13:20:47 -
Baker1 #644 Nemsokára nyomatok fel egy faja videót! -
#643 Majd ha kész lesz páran újra előszedjük az tuti. -
foxxi #642 Aki meg tolta, az a gyenge és faék sztorit angolul is értette :D -
Baker1 #641 Elég gáz. Jó sztorija van. -
#640 Már senki se tolja.... -
Baker1 #639 Na mizu olajbogyók, semmi reakció a magyarításra? :D -
Baker1 #638 Feltettem pár ropogós shotot a játék készülő magyarításából a Facebook oldalunkra! Illetve most már hivatalosan hírben is meg van erősítve a készülő fordítás! ;) Oorah! -
Baker1 #637 A BO 3-ra még aludnom kell párat. :P -
#636 Na, jó hír, várom nagyon. :) Amúgy a BO3 is le lesz fordítva, vagy az felejtős? -
Baker1 #635 Nem kellesz annyit várni rá, ez már gyorsan el fog készülni és nagyot fog tarolni! -
#634 Nincsmit! :) A magyarítást pedig várom, nemrég raktam fel a játékot, hogy végig játsszam, de akkor várok még. 1 évet kibírtam a végigjátszása nélkül, szóval még kibírok sokat. :) -
Baker1 #633 Szeva Morti! Igazad van, megnéztem az eredeti szöveget és tényleg development van. Közvetlen a felett a mondat felett pedig az Activision Presents. Lehet közben azt néztem és azért fordítottam úgy. Köszi az észrevételt, már ki is javítottam! -
#632 Az első képen egy kis hiba. Bár nem tudom pontosan, hogy van a játékban, de biztos nem úgy, hogy a Sledgehammar mutatja be, mivel javarészt ők fejlesztették a játékot, a másik két csapat csak segített. Szóval valami olyasmi kéne, hogy a Sledgehammer bemutatja közős produkcióját a ravennel és a HMS-sel. Így már másként van feltüntetve a SHG. -
#631 A Black Ops III nincs tervben a későbbiekben? -
Baker1 #630 Sziasztok! Örömömre szolgál bejelenteni, hogy készül a játék teljes magyarítása! Steam kompatibilis, tehát nem lesz gubanc, ha az elkészültét követően feltelepítitek. Kizárólag eredeti játékkal fog működni a fordítás. Pár képet megtekinthettek a BO Facebook-on! -
VIPER4WWE #629 Üdv, a Season Pass-t csakis Steam-en lehet megvenni? Nincs valamilyen magyar weboldal, ahol meg lehet venni?