6
-
Shiny Copperpot #6 Jahm, ez engem is pofon vágott (nem először), de majd pár százalékot arra fordítok, hogy szuszpenzáljam a diszbelifemet, mert amúgy nem néz ki rossz fikciós akciónak, és Luc Besson az 5. elemben számomra bizonyított. A másik kettő előzetes se nézett ki rosszul, bár a Seth Rogen-féle világvége nekem nem nagyon jött be, szóval gyanakszom a csávóra, de kap még egy esélyt. -
#5 Szerintem az emberek - vagy legalábbis én - műfaj és kritikák alapján választanak filmet.
És sohasem a néző a hibás, hanem aki szolgáltat. Rebootot, remake-t, feldolgozást egyrészt egyszerűbb csinálni, másrészt bejáratott cím. Beletolnak egy csomó pénzt a marketingjükbe, és máris csak arra lesz kíváncsi a néző, mivel az "eredeti" filmektől sokkal kevesebb ingert kapott reklám formájában, ha egyáltalán hallott róla. -
emberz #4 Hányingerem van már a feldolgozásoktól, és én pont azért nem megyek moziba, mert csak olyan szarok mennek. Nem tudom ki rendeli az ilyen fasz írásokat, de az is egy nagy fasz! -
Linkout #3 Nekem a Lucy várós. -
#2 Édes istenem, ezt a 10% agykapacitás balfaszságot hányszor sütik még el...? Zskat rulez... -
DontKillMe #1 "A mozizókat, főleg Európában már inkább csak a folytatások, feldolgozások és rebootok érdeklik,"
-Hatalmas baromság. Pont, hogy ebből van elege mindenkinek. Főleg az előzmény, mint folytatás viszi a prímet. Nincs egy tetves, eredeti ötletük sem. Kijön évente több száz film, amiből jó, ha van 10 normális. Azért nézik ezeket a szarokat, mert csak ezek vannak. Ennyi a titka a számoknak.