Bemutatkozott a GRID: Autosport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"a széria eddigi "legautentikusabb" vezetési élményét"
Senki nem mondta hogy ettõl autentikus lesz mint szimulátor. Amit te keresel, már pedig szimulátor, azt meg akkor máshol keresd. Ajánlom az Assetto Corsa-t, én is megvettem early-be, szép is és jó is... de nem összehasonlítható a félszimekkel, beleértve eme darabot is.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A grid egy minden erényével együtt a fizika terén kutyaütõ. minden autó sokkal jobban gyorsul és lassít, mint a való életben, amitõl a köridõk 20-30 másodperccel jobbak, mint amit azonos autóval el lehet érni a való világban. Ebbõl a szempontból kicsit olyan volt a grid, mintha egy feltupírozott Toca Race Driver-t vezettem volna. A Shiftben legalább ez nem volt felróható hiba. Viszont mindkettõbõl hiányzott a gumikopás, benzinfogyás, idõmérõ kör, boxkiállást stb. Ha már versenyzünk, ráadásul néha létezõ pályán, akkor ne legyen csak árkád.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD