671
IC2XROu.png
  • Narxis
    :DDD

Azért Last Resort-ban tűrhető volt de itt rendesen rájátszottak a fejformájára.
  • stargatelost
    Jah, az a nő tényleg ocsmány, mint egy ufó. Reméltem, hogy a Last Resort után soha többé nem látom, de valszeg a következő Shamelessben is ott lesz, meg itt is őt kell nézni........
  • Herold
    Baszki de ocsmány volt ez a földi nő.
  • PiszkosFred
    Nagyon jó a sorozat, egyike azoknak, amelyet azonnal nézek ahogy kijött :) A szokásos klisé karakterekre és helyzetekre azt értettem, mint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- a Rómeó és Júliát idéző lincoln-octavia páros,
    - a gonosz és kegyetlen vezető, aki később emberi arcot kap és megkedvelhető lesz (bellamy)
    - a szabályokat és a közösség érdekeit, biztonságát néző okos lány, aki folyton vitatkozik a vezetővel, de idővel persze beleszeret (clarke)
    - az ügyeletes okostojás, aki mindenből viccet csinál, és aki általában elsőnek hal meg (ez speciel épp' hogy nem történt meg)
    - a gyökér vezető még gyökérebb jobbkeze, aki a főnök tudta nélkül próbál jót tenni, de csak elcseszi a dolgokat és emiatt szorul.
    - a szerelmi szálat meg (Clarke meg a potyautas srác), amibe hopp, belecsöppen az aktuális/ex, és emiatt megy a durci - ezt meg hagyjuk is :)

Aki igazán meglepett, az a "rémálmos" kislány sztorija, az tetszett, TWD ide vagy oda. :)

De ezekkel nincs baj, szerencsére a sztori megvett kilóra, ahogy megláttam az első trailert, és nagyon örültem a második évados berendelésnek. Rengeteg sorozatot nézek és a 80%-uk ilyen karakterekre épül, legyen szó gimnáziumról, középkori kastély személyzetéről, vagy bármiről. Nehéz meghökkentőt és újat mutatni, csak hát... emiatt már előre lehet borítékolni pár elkövetkezendő fordulatot és eseményt, ami a közösséget illeti. A sztorit viszont nem látom előre, és mivel az tetszik a legjobban, simán elnézem a magam részéről ezeket a "kliséket".
  • Narxis
  • Montanosz
    Szerintem is jo sorozat.
    Az hogy karakterek többsége alulszocializált vagy idiota, az betudhato annak is hogy életük 20 eddigi évében semmi külső inger nem érte őket, pár száz négyzetméteren szigoru szabályok közt éltek,satöbbi.
    Meg ugye szerelőre nyilván szükség van egy űrhajón de két diplomás agysebészre nem :-D
  • stargatelost
    Hát nemtom, szerintem geci jó a sorozat, én nem látom, hogy kiszámítható lenne, vagy klisés, inkább mindig meg tudnak lepni hétről hétre, és ez jó. Látszik, hogy van elképzelésük az íróknak, és tudják, hogy mit akarnak. Szóval fasza a sorozat
  • SzirmosSzisza
    Elsősorban arra gondoltam, hogy

Ellopják a hajót, megölnek mindenkit aki fent maradt, aztán meg becsapódnak és meghalnak, wtf ...
  • PiszkosFred
    véget ért*
  • PiszkosFred
    Nem csak "ezek" - gondolom a lentiekre gondolsz :) -, de "azok" is (odafenn), hihetetlen milyen setétek (illetve azzá tették az írók). Az elmúlt 2 hétben olyan szinten bejöttek a "klisé" karakterek és fordulatok, hogy az már fáj. Persze, az elején is látszott, ki melyik "szerepet" kapta az íróktól, de nem volt ennyire erőltetve a dolog, mint most. Tudom, hogy CW meg minden, de akkor is...

Abban bízok, hogy úgy folytatódik, ahogy a mostani rész végetér, és remélem hamar rövidre zárják a fenti sztorit, és maradunk a címadó 100-nál (plusz/mínusz 10 fő).
  • SzirmosSzisza
    Komolyan mondom ezek nagyon buták, néha már fáj nézni a sorozatot.
  • Narxis
    A szőke csajnak szép nagy csöcsei vannak, a másik 2 csaj meg jól néz ki. Kb. én is ennyi pozitívumot tudok mondani róluk. xD

Henry Ian Cusick-ot azért jó látni újra valami komolyabb szerepben. Kedvencem volt Lost-ból.
  • cylonflatus
    Ebben a sorozatban olyan szinten ellenszenves az összes karakter, hogy valami hihetetlen. Bocs a negatív hullámokért, meg ilyenek, kikívánkozott.
  • grebber
    Elkezdtem nézni ma én is ledarálom ma az eddigi részeket!

Walking Deadből átvették a psycho kiscsaj jellemét ez jó
  • PiszkosFred
    Akkor így már érthető. Kár, néztem volna még. Nem hittem volna, hogy idén az egyik legjobb sci-fit (amiben kivételesen nincs szuperhős) pont a CW szállítja :)
  • Monoton
    Midseasonos sorozatok 10-15 részesek.
  • PiszkosFred
    Bíztam benne, hogy nem erőltetik majd ezt a Bellamy-Clarke egymásra találást, max a szezon végén - mert hát csak CW sorozatról van szó és ezek már most úgy néznek egymásra, hogy... - de csak most láttam az imdb-n, hogy 13 részes lesz az első szezon. Tényleg annyi lesz?

Erről van vkinek infója, hogy kapott e extra részekre rendelést, vagy ennyi, és majd jövőre a s2-ben folytatjuk?
  • SzirmosSzisza
    Úha, az űrben és a Földön is ígéretesnek tűnik.

(videó, akit érdekel)
  • Monoton
    A következő rész nagyon ígéretesnek néz ki.
  • SzirmosSzisza
    CW nem a költségvetéséről híres, szóval én nem reménykednék :)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor mosmá tömhetik filler részekkel nyugodtan, he?! :D
  • Narxis
    yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Narxis
    Igen a mai rész. Nagyrészt sztem filler volt, elég sok sorozatban van ehhez hasonló amikor haluznak a lelki problémáikról. Sztem az előző egy hajszállal jobban koncentrált a főszálra a grounder miatt.
  • stargatelost
    Na, csak mondanom kellett: MÁSODIK ÉVAD BERENDELVE!!!
  • stargatelost
    A mai volt filler? Inkább a múltkori, ami szinte csak zárt térben játszódott, és szarakodtak, hogy megmentsék Finnt (jó volt az is, de ott éreztem a költségcsökkentés szagát nagyon). Ez a rész sokkal jobb volt.

Tavalyi upfronts után egyébként ezt a sorozatot vártam a legjobban, ígéretes volt nagyon, és bár lehetett félni a CW miatt, de igencsak pöpec sorozatot hoztak össze. Nem zavaróak annyira a szerelmi többszögek sem, és a sztori is nagyon jól építkezik.

Reméljük zsebben az s2 (héten derül ki), sajnálnám a kaszát.
  • Narxis
    Felgyorsultak az események, filler rész volt a mai de a következő ütni fog!
  • szabii98
    nagyon tetszik eddig a sorozat, kíváncsi vagyok mi lesz még belőle
    adnám, ha elmennének mondjuk városokba... 97 év telt el, csak vannak város maradékok, ha már a kisbusz megmaradt :D
  • SzirmosSzisza
    Trailer alapján a következő rész is érdekes lesz, sztem begombáznak majd :D
  • Narxis
    Eluralkodtak az érzelmek rajta, na... nők...
  • SzirmosSzisza

Hé, az emberiség sorsa függ épp tőlünk, de mérges vagyok anyura, szal inkább kikapcsolom a rádiót, wtf ...
  • Sir Quno Jedi
    Kapnak fentről még 300-at ha kell :D
  • SzirmosSzisza
    Szerintem most picit megnyugszanak, bár az a vihar is pont akkor jön mikor kész a rádió, picit zavaró!
  • PiszkosFred
    Pont erre gondoltam én is a rész közben :)
  • Montanosz
    Pfff, ha ilyen ütemben hullanak nemsokára a sori cime a The 50 vagy a The 30 lesz DD
  • Narxis
    hát jah, am. milyen már, hogy szegény srác látta az anyja szülését, loooool
  • SzirmosSzisza
    [spoiler]
    Ha! Mondjuk pont rosszkor szúrta le szegényt, épp rájött, hogy Ő mentette meg Őket :D
  • SzirmosSzisza
    Amúgy a videók meg kiadott képek alapján, szerintem az a csávó egy barátságos magányos farkas és külön lesz egy törzs.
  • Stockbauer33 #34
    https://www.facebook.com/photo.php?v=653231691391205&set=vb.485290944851948&type=2&theater

Úgy néz ki a következő résztől fog beindulni.A földön is meg fent is :)

Nemértettem a kancellár vacilálását se.Vagy a haslövés miatt akart mártir lenni?Határozotabb vezetőt gondoltam volna a megmaradt emberekre
  • ScarY MAN
    tuti hogy navigált, mivel mikor kidokkolt, csak ment és ment, majd egy idő után gyújtotta be a rakétákat... gondolom a röppálya miatt. persze csak szerintem :D :)
  • SzirmosSzisza
    Igazából mindkét leszállásnál jó sok szikra volt :D