671
IC2XROu.png
  • stargatelost
    season2

• szabii98
    The 100

Get ready, ‪#‎The100‬ returns in 79 days!
  • Narxis
    looool az szép kis engedélyezett vízmennyiség xD am. most látom, hogy The 100 logod van :P
  • Monoton
  • Narxis
    Kane jóarc. :D
  • ScarY MAN
    Kane (számomra) tipikusan az a karakter volt, akiről azt hittem, hogy egy világi buzi, aki a hatalmat akarja. De végül kiderült, hogy ő ténylegesen a szabályokat követi. Nincs más megoldás, csak a szabályok. blablabla. Szerintem csak és kizárólag ezért repítette volna ki. De még a mutert is simán. :D
  • Herold
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Micsoda véletlen, hogy pont Abbyék egysége ért földet sikeresen.

Mondjuk nem tudom, mi ez a nagy ragaszkodása Kane iránt, mikor nem sok híja volt, hogy kiröpítette a csajt.
  • Narxis
    jeeeeeeeeeee
  • Monoton
    Nem semmi evadzaro volt A kovetkezo evad valoszinuleg 20+ reszes lesz
  • SzirmosSzisza
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApNVp9AQW4OsdDk2MzVWSXVvSFRKREl6TkxSTFZPcHc#gid=0 ez alapján tényleg nem haltak meg sokan!
  • grebber
    Hm kíváncsi vagyok ki azok a "hegyi" népek és hogy a vérből tudják az égbőlszakadtak neveit.
  • stargatelost
    Azta büdös, de geci jó lett a zárás! És baszki mennyi cliff :S Finnék csak túlélték valahogy.

Remélem ugyanilyen összeszedett, jól építkezős elképzelésük van az íróknak a második évadra is.
  • Anthrax
    Ez a statiszták dolga és ez még szerintem a jobban fizető része, mint a tömegben futás, vagy háttérben átmenni kamera elött
  • Montanosz
    Milyen szar lehet statisztának jelentkezni, mikor megmondják hogy 1 perces szereped van az egész soriban, amikor megölnek)))
  • szabii98
    lesz, berendelték ha jól tudom
  • SzirmosSzisza
    42 ugyanúgy, én se értettem.
  • Herold
    Hány perces az évadzáró? A 720p-s verzió 4,5 GB.
  • Narxis
    Brutál zárás volt!
  • SzirmosSzisza

Eddig nem is vettem észre, csak az előzetesben, hogy Lincoln azt mondja, jönnek a "montatin men"-ek, kíváncsi vagyok honnan tudta, meg igazából, hogy miért vacakoltak eddig. Remélem lesz következő évad!
  • SzirmosSzisza
    Remélem nem ezek a barlanglakók lesznek azok, hanem tényleg valami fejlettebbek :D
  • Narxis
    Ez egyre brutálisabb lesz skacok!
  • SzirmosSzisza
    Évadzáró promo.
  • cylonflatus
    Drukkolok is neki nagyon komolyan, remélem a földiek nyársra húzzák az összeset!
  • Montanosz
    Még csak angolul van, ebookban itt lásd
  • PiszkosFred
    Nem tudtam, hogy ennek is konyv az alapja, de most hogy nezem, meg csak most jelenik meg a masodik kotet.
  • SzirmosSzisza
    Könyvet nem olvasta valaki? Érdemes?
  • PiszkosFred
    Elvileg van meg valami harmadik torzs is, "hegylakok" vagy kik/mik (de lehet rosszul emlekszem), esetleg azokat. Akikrol aztan kiderulhet, hogy technikailag nem "elmaradottak" mint a "grounder" banda, hanem az atompukk elotti technikaval rendelkeznek (lasd Fallout sorozat Vaultjaiban meghuzodo tuleloket, stb). :)
  • Narxis
    A búra
  • SzirmosSzisza
    Trailerben nincs semmi utalás :(

Igazából a legjobb az valami katonai bázis lenne, de arról tuti szóltak volna az "ősember"-ek.
  • stargatelost
    Mit láthatott az ázsiai, mi zavarja a jelet?
  • SzirmosSzisza
    Még 2 rész, következő promója. (nem spoileres)
  • Herold
    Én azon csodálkozom, hogy még egyetlen csajról sem derült ki, hogy terhes.
  • Montanosz
    hát nyilván lőttek a keresztény erkölcsi normáknak,..bár eddig amugyis elég 0 a vallási háttér is,főleg miután a nénike is meghalt))
  • SzirmosSzisza

Úha, mekkora kurva, már az ázsiai csávóra is rámozdult :D
  • mikromanus
    Még csak beletekertem az utolsó részbe, de tuti nem csak a korábbiakkal volt 14. Mintha 6 sírt ástak volna minimum a végén. Előtte meg mikor vallatták a földit, akkor a könyvecskéjében azt hiszem 10 strigula volt áthúzva, azaz addigra annyi elhullás már tuti volt. Még 1-2 évad , vagy 5-10 rész és tényleg elfogynak :)
  • SzirmosSzisza

Szerintem a 14 csak a járvány volt, legalábbis nagyon keveslem.
  • Narxis
    Eddig csak 14-en haltak meg, sztem nem olyan sok ez.

De am. brutál rész volt.
  • SzirmosSzisza
    Ezek lassan kajak elfogynak :D
  • SzirmosSzisza
    Heroin függőnek pont jó lett volna!
  • Herold
    Az anyja nepáli, azért néz ki ilyen furcsán.