777
 • Norbertboy
  #777
  Az első ilyen játékom volt és az első mindenben emlékezetes! :) A játékban biztos talkozunk. Persze a kérdés a multi, hogy lesz megoldva...
 • szabi07
  #776
  Kedves Nortbert! Én magam is sok órát töltöttem a játékkal! Remélem,hogy remélem,hogy ismét sok kellemes órát fogunk eltölteni ezzel a játékkal is! Jó hogy vannak ilyen kitartó,lojális játékosok is még mint Te!
 • Norbertboy
  #775
 • Norbertboy
  #774
  Sziasztok!

  Hátha valakit érdekel a dolog, én nagyon várom! Egy csapat feléleszti a Just Survive-ot Kíváncsi vagyok mi fog kisülni a témából!
 • Ironman2
  #773
  Just Survive szerverei leállnak a mai napon ahogy azt beigérték! Azt nemtudom hogy lokálban vagy dedicated szerveren tolható-e továbbra is?
 • Hyder
  #772
  Nem lesz olyan egyszerű visszaszerezni a vételárat :(

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Megvizsgáltuk a visszatérítési kérelmedet.

  Jelenleg nem tudjuk visszatéríteni ezt a vásárlást a(z) Steam Pénztárca használatával. Egy benne foglalt termék játékideje meghaladja a 2 órát (a visszatérítési szabályzatban foglalt maximum).
  Just Survive - Játékidő: 147 óra
  Just Survive Test Server - Játékidő: Nincs
  H1Z1 - Játékidő: Nincs
  H1Z1: Test Server - Játékidő: Nincs

  Megvásárolva: 2015. márc. 21. CET


  A kérések egyedileg kerülnek elbírálásra, és jellemzően nem kerülnek engedélyezésre olyan már megjelent termékeknél, melyek 14 napnál régebben kerültek megvásárlásra, vagy több mint 2 óra játékidő van rajtuk. Játékon belüli tárgyakra a visszatérítési időszak 48 óra, és a tárgy nem kerülhetett felhasználásra, módosításra vagy átadásra.

  Hogy többet tudj meg a visszatérítési folyamatról, látogass el ide: https://store.steampowered.com/steam_refunds/
 • Ironman2
  #771
  Ja olvasom a kommenteket,nem is csodálom hogy mindenki otthagyta,egyszerűen elcseszték a fejlesztést,a korai verzió tetszett mindenkinek,de mikor bevezették az új lootrendszert,akkor lett felháborodás,és evvel együtt még optimalizálatlan is lett.Sajnálom.
 • Ironman2
  #770
  Ezt nem is olvastam,kösz az infót.Ezek nem normálisak akkor hogy ilyet csinálnak.Még a fejlesztés korai szakaszában arról volt szó hogy ingyenes lesz a játék,aztán meg pénzt kértek érte,most meg eldobják egyszerűen??? Érdekes hogy a másikat meg tovább fejlesztik,lehet ezentúl arra fognak fókuszálni,mivel a Battle Royal most olyan népszerű.Én nem sokat toltam,nekem nincsennek komolyabb emlékeim a játékról,pedig én is kiadtam érte anno lóvét.Ez van sajnos.Talán még októberig megmentik valahogy,ha felébred a nép.
 • Norbertboy
  #769
  Életem legelső túlélő játéka volt a H1Z1, amit később két részre szedtek. Így lett a H1Z1 nevet viselő BR játék és a Just survive vitte tovább a túlélő vonalat. Nagyon élveztem a játékot, egyik meghatározó játék lett az életemben! Itt nagy barátságok szövődtek és hatalmas ellentétek, Lajosweb barátomat Lone Pines városában ismertem meg. Ahol elkezdtünk beszélgetni majd hirtelen ránk tört egy cseh, vagy lengyel srác vérre szomjasan, de együttes erővel megöltünk. Aztán klánt alapítottunk és volt, h mi voltunk a legendás Budapest szerver urai. Hatalmas bázisaink voltak, tele lőszerrel kajával, fegyverekkel és minden földi jóval. Igazi kemény The Walking Dead feeling volt ahol mi voltunk a KIRÁLYOK, egyedül a zombik nem féltek a mi csapatunktól! :) Néha még 20 fős is volt a csapat, nagy harcok voltak 'Erzsi nénivel'. :) Lajos autós mentése, fedőneve "mentsük meg Lajost" :D Lajos barátom beszállt Aranka kocsijába és nem volt hajlandó kiszállni, (akkoriban még nem lehetett kocsin belül, se a kocsiba belőni) így patt helyzet alakult ki a kocsi nagy kincs volt ezért Arankáék nem akarták felrobbantani sem. Ezután megkezdődött a végtelen fuvarozás, vitték Lajos szanaszét a map-on vagy 1 órát. Míg Lajos karaktere az éhségtől és a fáradtságtól közel járt a halálhoz. Ezért indult a HŐS Lajos kimentésére az akció. :)

  Csomó kellemes emlék fűz még a játékhoz, annyi, de annyi, hogy napokig tudnám írni. 1300 órát töltöttem ebben, a veszedelmes, küzdelmes, de olykor vicces a zord világban.

  Néha még felszoktam járni pár havonta körülnézni mi is változott a játékban. Sajnos a játék nagyjából nem változott semmit, úgy nézett ki, mintha a fejlesztők már nem igazán foglalkoznának vele. Mert lényeges nagy változás nem igazán történt az utóbbi 1 évben.

  Ma reggel olvastam a Dayberak (a játék fejlesztői) email-jét, hogy idén október 24.-én végleg leáll a játék fejlesztése és leállnak a szerverek. :( Így egy korszak lezárult az én életemben is.

  A leállásról annyit, hogy nem tartom etikusnak a döntésüket és több ezer ember pénzét elvették. Igaz sok mindent kaptam a játéktól, köztük egy barátot is, de mikor megjelent alfában a játék nem erről volt szó. :(

  Köszönöm, hogy elolvastad írásom és bátran vásárolj azért alfa játékokat, mert ez nagyon ritka példa, hogy így abba marad a fejlesztés!

  Szép napot mindenkinek!


  "IMPORTANT INFORMATION REGARDING JUST SURVIVE
  Dear Survivors,
  After much review and consideration, we have made the difficult decision to discontinue development on Just Survive. On Wednesday, October 24 at 11 AM PT, all Just Survive game servers will close and all game services will end. We would like to thank players for their dedication and support for Just Survive throughout Early Access.
  Starting immediately, Just Survive will no longer be available for purchase via Steam. All in-game transactions and commerce have also been disabled. As mentioned, servers will remain online for play until 11 AM PT on Wednesday, October 24."
 • Norbertboy
  #768
  Erről is volt szó anno, sőt elvileg a Just survive is ingyenes lesz valamikor...
 • JonasSandor
  #767
  Ingyenes lett azonnal a game.
 • JonasSandor
  #766
  Másik az mikorra várható?
 • Ironman2
  #765
  A H1Z1 ami anno kettévált,az egyik lett a Just Survive,a másik meg a H1Z1 King of the hill (ami Battle Royal mod volt).Na most elhagyták a King Of The Hillt,és lett belőle H1Z1 Battle Royale.Az startolt el ma,és van egy új mod az Autoroyale,ahol kocsikkal kell battleroyale játékot játszani.Érdekes,majd kipróbálom.Nekem megvan mindegyik.Ahogy látom ilyen Re-Volt szerű versengés van.Pályákon össze lehet szedni fegyvereket,amikkel szivatni lehet az ellent,és vannak stunt eszközök is jó pontokért,amiken akrobata mutatványokat lehet csinálni,ja és figyelni kell ugye arra a bizonyos szűkölő körre is közben.Jó móka lehet!


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.01. 01:44:04
 • JonasSandor
  #764
  Hivatalosan is elrajtolt a játék.
 • Norbertboy
  #763
  Teljesen más a két játék így össze sem lehet hasonlítani őket. Két különböző map van.

  Ajánlom nézz videókat róluk, youtube, twitch. Gondolom úgy döntést tudsz hozni.
 • Zoolee1976
  #762
  Sziasztok!Kérdésem a meglévo tapasztalaitok alapján melyik játékot ajánlanátok?A map pl ugyanaz mindkettoben?Jovo heten veszem meg valamelyik verziot de fog sincs melyik legyen!Udv
 • Stief
  #761
  Madzsarok melyik szerón nyomjátok???
 • Hexex86 #760
  Majd kiváncsi lennék a véleményedre a változásokkal, mappal kapcsolatban. Mennyivel másabb mint volt ilyesmi.
 • Ironman2
  #759
  Na én ezt meg fogom lesni akkor!!
 • Ironman2
  #758
  Just Survive lesz a játék neve,eltűnik a H1Z1 név,és egy teljesen új játékot fogunk kapni,új mappal,személyre szabott bázisépítéssel,új harcrendszer,és más fegyverek mint eddig!!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.16. 12:21:50
 • Norbertboy
  #757
  Új map van a teszt szerveren
 • Hexex86 #756
  Megoldva!
  Azzal az accountal kellett belépni ami már "linkelve" van.
 • Hexex86 #755
  Nem segített. :(
  Bezárja magát aztán egy page not found oldalra dob be: https://www.h1z1.com/just-survive/game.error?code=G32&info=Account%20is%20already%20linked%20to%20third%20party.&accountName=H***x
  G32&info=Account is already linked to third party.&accountName
  Már csináltam új accountot is.
  Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.12. 08:24:48
 • Ironman2
  #754
  Steam könyvtárban a játék mappájában keresd meg a commonredist mappát,és azon belül a vcredisteket telepitsd fel,mind a négyet!
 • Hexex86 #753
  Rányomok Play-re aztán 5-10 másodperc után bezárja magát a játék. Már verify-oltam meg ilyesmi, de akkor sem jó. Valaki tudna segíteni?
  Előre is köszönöm!
 • Norbertboy
  #752
  Nagyon jó lett az új patch!
 • Ironman2
  #751
  3.4 gigás patch jött!!
 • Norbertboy
  #750
  Csapattársat keresek, régen játszottam már, viszont ezer+ órám van.

  Idősebbekkel szívesen játszanék, Norbertbull néven vagyok steamen.
 • Fox121
  #749
  megvettem gamet ha valaki akar party ni steam id: [email protected]
 • MarkBlade
  #748
  így lesz egy f2p játékból 40 euros szégyen..
 • Norbertboy
  #747
  Kíváncsi lennék ki milyen változásokat szeretne a túlélő játékban. Merre menjen a játék további fejlesztése?
 • Ironman2
  #746
  Új néven fut tovább a játék ahogy korábban beharangozták:H1Z1:Just Survive,a steam áruházban viszont megjelent a H1Z1:King of the Hil játék is,ugyanúgy 20 eurós áron! Akiknek idáig megvolt a H1Z1 azok megkapják ingyen a másikat,lehet telepiteni! Nekem értelmetlen miért kellett kettéosztani.
 • Laza
  #745
  Ingyen ... vicces ... még az a pénz is sok volt érte ... most meg kettészedik a szart két 20 eurós játékra ... ez már vicc a köbön ... ennyire nincs már alja a játékfejlesztősdinek meg a Steam EA-nak ...
 • Norbertboy
  #744
  Vedd meg, próbáld ki. Ha nem tetszik vissza adod. Szerintem jó játék, +1000 órám van benne.
 • szabii98
  #743
  Szóval még vagy most elgondolkodom rajta, hogy megveszem, és megkapom mindkettőt, vagy 40 euro lesz :D :D
  Szerintetek megéri a játék 15 ojróért vagy nem? Bár ha ezt megcsinálják, kitudja milyen drága lépéseket hoznak még ....
 • Ironman2
  #742
  Az elején arról volt szó hogy ingyenes lesz majd a végén a játék mikor kijön a teljes,én arra értettem amúgy
 • Ironman2
  #741
  ok,kösz
 • Panzeradler #740
  Nekünk ingyen van.

  Since you previously purchased Early Access to H1Z1, your account will be upgraded to include BOTH titles on Fe‌bru‌ary 1‌7th.
 • Ironman2
  #739
  FIGYELEM!!!!!!

  Február 17-től kettéválik a H1Z1.A mostani verzió-nak a cime:H1Z1:Just Survive lesz,és valamikor nyáron jön az újabb változat:H1Z1:King of the Kill címen,ebbe rakják át állítólag a Battle Royalt is! (fast-paced shooter comprised of multiple).Mindkettő verzió külön megvásárolható lesz,és mindkettőt más csapat fejleszti tovább!! Egyelőre szó sincs ingyenességről. (szóval akkor magyarul át lettünk baszva.DD)

  https://www.h1z1.com/news/just-survive-king-of-the-kill-game-split-february-2016?cid=1066641
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.02.05. 23:25:01
 • Norbertboy
  #738
  Sziasztok!

  Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.

  http://vhk.pw/