18
  • sanyicks
    #18
    höhöhöhö mobiltelefont fényképezésre használni hiba, max arra jók hogy az utcán gyorsan lekapjunk valami érdekességet. Mindegyiknek tipikus mobiltelefonos minősége van, még a legújabb szájfónnak is, meg a nokijának is.
  • M2 #17
    Szerintem te használj kínai húszezres telót használtan ötezerért okosban véve, nekünk meg jó lesz az a szar iPhone is. :-)
    Itt le is zárhatnánk.
  • Papichulo
    #16
    két szaros aktuális alkatrészekből összelegózott telefon között

    Mint az A7 vagy az M7???
  • Vol Jin
    #15
    "Tipikusan az az ember lehetsz, aki kemenyen nyomja a Suzukijat es kozben rohog a leelozott BMW-n, hogy az milyen hulye, hogy dragan vett autot, amikor te itt egy olcsobb kocsival is hogy alazod... :)"

    Én az az ember vagyok, aki röhög rajtad, hogy mekkora fasz vagy, hogy két szaros aktuális alkatrészekből összelegózott telefon között Suzuki és BMW szerint teszel különbséget.

    Olyan retardált hülye vagy, hogy elmagyarázni is felesleges a két iparág közötti különbséget.
  • Papichulo
    #14
    de szerintem ott is csúszhatnának egy szintet lentebb. Hosszú távon többet hozna.

    Azon keves cegek egyike az Apple, amely az elmult 10 evben szinte (1ev kivetelevel) folyamatosan tudta novelni a Mac szaturaciot a vilagon. Mindezt ugy, hogy folyamatosan mentek le az arak es nott a teljesitmeny. Ilyen szempontbol van ertelme az arcsokkentesnek. Viszont a telefonoknal olyan merteku az eladas, hogy mar egy kisebb arcsokkentes is jelentos profitcsokkenessel jarna, raadasul a fo piacukon, az USA-ban, a telco tamogatasok miatt ez a vasarloknak nem jelentkezne. Szamomra mar az is anomalia, hogy az iPhone-nal szemben mindenre jobban hasznalhato iPad, az olcsobb, mint a telefon... holott ugyanaz a technologia van benne, sot, van ami meg dragabb is. Pusztan a meretkulonbseg nem indokolhat ekkora arrest.

    A rossz hir, hogy rengeteg teszt alapjan az 5S kameraja az nagyon jol sikerult, egyedul a Nokia van hasonlo kategoriaban, viszont ott nincs android. Ajanlom itt a mobil kategoriat. Csak iPhone fotok kerultek be a nyertesek koze.
  • Papichulo
    #13
    Prémium kategória... Lófaszt bazmeg. Tömeggyártott szarok.

    Tipikusan az az ember lehetsz, aki kemenyen nyomja a Suzukijat es kozben rohog a leelozott BMW-n, hogy az milyen hulye, hogy dragan vett autot, amikor te itt egy olcsobb kocsival is hogy alazod... :)

    Az alkatrészgyártók aktuális termékeiből összelegózott tömegtermékek ezek.

    Mint az A7 vagy az M7?
  • M2 #12
    Valamiért nálunk mindenre rakódik ilyen-olyan kedvezmény a szolgáltatóknál, kivéve az iPhone-okat. Dolláros és egyéb árakat nem néztem, de szerintem ott is csúszhatnának egy szintet lentebb. Hosszú távon többet hozna.

    De most pont androidos telót keresek, alap kitétel az iPhone 5S szintű (vagy jobb) kamera. Nem a megapixel számít, hanem a fotók minősége, ott is leginkább a képzaj. Hát nem találok. Sony, LG, Samsung, mind iszonyat zajos, tipikusan mobiltelefonos képeket lő. Pedig a Sony-ban tényleg nagyon bíztam!
  • Vol Jin
    #11
    Oké, tényleg magas kiskereskedelmi árakat adtam meg, de ebben benne van az Apple márkaneve, ami egy 30%-os felárat jelent.
  • Vol Jin
    #10
    Ne etess már ezekkel a faszságokkal!

    Prémium kategória... Lófaszt bazmeg. Tömeggyártott szarok. Az alkatrészeket ugyanazok a beszállítók gyártják.

    Röhejes vagy, ha a szaros iphonod neked prémium. Mert telefonban nincs prémium. Az alkatrészgyártók aktuális termékeiből összelegózott tömegtermékek ezek.
  • M2 #9
    Én komolyan írtam, akkor te meg mér bohóckodsz!? :-)
  • Papichulo
    #8
    *csapda :)
  • Papichulo
    #7
    Kínai oldalról 170 dollárért hozatott egy négymagos phabletet 2 GB RAM, 32 GB flash 13/5 MP kamera.

    Itt van egy ilyen az asztalomon. Par het utan lecsereltem, hogy az elmem epsege megmaradjon. En nem hasonlitanam ezeket egy brand keszulekhez.

    Te is beleestel abba a csabdaba, hogy csak a dobozra irt szamokat nezed. Sok embernek nem ez szamit... kulonben peldaul premium autokat sem lehetne eladni.
  • Vol Jin
    #6
    "Reális árazás lenne:
    iPhone 4S 16GB : 50 ezer
    iPhone 5C 16GB : 95 ezer
    iPhone 5S 16GB : 140 ezer
    iPhone 5S 32GB : 150 ezer
    iPhone 5S 64GB : 160 ezer"


    Höhö...

    Tudod mi a reális?

    iPhone 4S 16GB : 10 ezer végkiárusításban
    iPhone 5C 16GB : 30 ezer
    iPhone 5S 16GB : 40 ezer
    iPhone 5S 32GB : 45 ezer
    iPhone 5S 64GB : 50 ezer

    Hogy a faszba gondolod, hogy egy szaros kétmagos 1,4 Ghz-es telefon annyiba kerüljön, mint egy cori-i7 laptop?

    Néz már körül baszod, hogy mennyire vagytok hülyére véve!
    Kínai oldalról 170 dollárért hozatott egy négymagos phabletet 2 GB RAM, 32 GB flash 13/5 MP kamera. Gorilla glass meg full HD meg a faszom. 4K-ban rögzít videót baszki.

    Senki ne akarja bemesélni nekem, hogy egy pár colos, a tévék kijelzőinek 1/30-a, egy NYÁK lemez, meg három integrált áramkör rajta két csatlakozóval, két dolláros CCD és egy akkumulátor többet ér 30 ezer forintnál.
  • Papichulo
    #5
    Nem igazan kovetem a mo-i arakat, de hogyan lehetseges az, hogy peldaul az amazonon a legujabb, high-end modellek kb. ugyanannyiba kerulnek, mint az iPhone? Most peldaul az uj HTC telefon (M8) az dragabb, mint az 5S es a Galaxy 5 is dragabb lesz. Vagy csak MO-on vannak olyan nagy arkulonbsegek, hogy az emberek felhaborodnak rajta?

    iPhone 5S 16GB : 140 ezer

    Ez a tipus most 158k forintba kerul Hong Kongban, az Apple Store-ban. Szerintem mar ez sem rossz :)
  • M2 #4
    Androidos oldalon az árverseny miatt már 50-150 ezer forintos sávba kerültek a jól használható készülékek. Az Apple 130-260 ezer forintos sávban mozog. Szerintem itt a baj.

    Reális árazás lenne:
    iPhone 4S 16GB : 50 ezer
    iPhone 5C 16GB : 95 ezer
    iPhone 5S 16GB : 140 ezer
    iPhone 5S 32GB : 150 ezer
    iPhone 5S 64GB : 160 ezer
  • Linkout
    #3
    Borzasztó tud lenni egy-egy telezsúfolt androidos készülék (nem a droid hibája tudom jól)

    Telekom menü, meg indítódallam, háttérképek, képernyővédők... mind törölhetetlen formában.
  • grobs
    #2
    Ezeket a szolgáltatók vélik barátságtalannak.
  • Linkout
    #1
    "...nem kedvelik az egyéb, általuk "barátságtalannak" minősített lépéseket, amely alatt többek között a szolgáltatók által a telefonokra telepíthető szoftverek mennyiségét, pontosabban annak komoly korlátozását kell értenünk."

    Ezt hiányolom én is a legjobban! Olyan jó lenne egy ios7 telekom edition, esetleg telenoros? törölhetetlen mymenüvel és deezerrel!