Borderlands: The Pre Sequel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A játék azért közli ám. Érdemes elolvasni a játékban lévő szövegeket is.
Igen, a feladatokat is, mert vannak ott is infók.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

El sem hiszem,de így sikerült.Fantasztikus Vagy!Nagyon szépen köszönöm!!
Béluska74
Amikor feldob az a gravitációs kütyü és még a levegőben vagy,de már elindultál lefelé akkor nyomd meg a guggolás gombját és tartsd is lenyomva amíg földet nem érsz. (a játékban ez lesz a SLAM vagy mifene) Ha mindent jól csináltál akkor és abba a kis feladat négyzetbe érkeztél meg akkor mehetsz tovább.

If you give a little love you can get a little love of your own

Valószínű bug lesz,,mert semmire nem reagál.Azért köszönöm a segítséget!
Nagyon szépen köszönöm a kedves segítségetek!!!!
jetblack
PC / Mac / Linux: CWK33-5J3B3-33BTJ-3TB3B-C5SFX Xbox 360: CWK33-5J3F6-55FTR-5XB3B-C5SB3 PlayStation 3: CWK33-5J3B5-96BWJ-9TC3B-C5SW9 Oct 27-ig hasznalhato fel

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

1. Ugrasz
2. Ugrasz és lelövöd a kacsákat
3. Ugrasz és ráseggelsz az ugrópad előtt lévő másik kis körre/jelre/vacakra

JethroHUN
Van ugrópad mellett vagy egy doboz, abba kell bele lőni, attól zárlatos lesz és nagyobbat lehet vele ugrani.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
lődd szét őket :o
Üdv!A legelső pályán,amikor ugrani kell azon a gravitációs valamin,ott mit kellene még csinálnom?Előttem van az a "feladat-négyzet"de nem tudom mit tegyek.Már lelőttem a két repülő objektumot(kacsákat😊? ),de hogy utána mit kell tennem az homály.A youTube-os videókon csak felugrik és mehet is..Segítsen aki tud legyen szíves!Köszönöm!
IMYke2.0.0.0
Saját STEAM-logó módosításkor ugrott be, hogy ne miért csinálhatnám meg ezt is.
A korábbi Terminator + Alien lógomat most lecseréltem erre 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.23. 14:08:08

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Jól néz ki, de elkéstél vele, (majdnem) ilyen már most is van benne, úgy hívják Wilhelm 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.10.23. 13:59:08

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Bemutatnám a következő "Borderlands The Pre-Sequel" karaktert 😊)))))
Saját kép, Photoshop.

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eredeti kép: KLIKK IDE

Nehezebb, bár én Nishával bedarálok mindenkit. Dupla hyperion pisztoly általában és vladof a bossok ellen.
köszönöm,és nehezebb is?Mivel itt előttem írta valaki,hogy csak coop-ban ajánlatos nekiállni (?)..igaz ez?
A True Vault Hunter takarja azt hogy másodszorra is ki lehet játszani.
Hát srácok,ma fejeztem be a játékot.Valami eszméletlenül élveztem,a vége is jó volt,igaz a helyszín nem tetszett.Annyit kérdeznék,hogy olyan mint az 1-ben,hogy playthrough 2 nincs benne?Hogy másodszorra is ki lehetne játszani?Vagy csak a true vault hunter mód van?Az mit takar pontosan?
Myselor
vannak furcsaságai a játéknak,egyszer multiban nagyon kifagyott,utána minden cuccom eltünt amit használatba raktam.legendary fegyvereim tüntek el amiket ma szereztem.szerencsére nem valami pótolhatatlanok de akkor is bosszantó pajzs minden kiegészítő eltünt.szerencsére van még pár darab 😄 egyébként ez a grinder nagyon jó dolog 😊 olyan jó kis fegyvereket lehet vele csinálni 😊)
nalam tobbszor volt, hogy questcucc (zold ajto, konzol, doboz) nem volt aktiv, nem lehetett rakattintani. ezeket ugy szoktam atugrani, hogy kilepes, belepes a jatekba, visszamegyek es akkor aktiv lesz. zavaro, de szerencsere nem teljesen gamebreaking bugok.

amugy nagoyn fasza a game, tegnap meg mindig az H urbazison es meg kell hogy mondjam ez a hely kurva nagy!!! biglike
IMYke2.0.0.0
Felicity?
Mert akkor nálam minden rendben volt.

Laza
Na beleszaladtam egy főszál bugba, mikor a powersuitokat kell leszedni, nem lép tovább a quest, nem lesz aktív a mögöttük lévő átjáró 😞
Állítólag többeknél probléma ez ... na majd holnap megint nekiszaladok.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
nekem jobban tetszik eddig ennek a története a story questek érdekesebben ,jobban megannak csinálva.sok érdekes karakter is van.nekem ez a rész jobban kidolgozottnak tűnik valamiért 😊
IMYke2.0.0.0
A sztori eddig tényleg jó.

Ha a második részben figyeltél, meghallgattál és elolvastál mindent Opportunity városában , akkor akár jófejnek is tűnhetett - de tudjuk, hogy minden erős túlzás volt, és nem önzetlenség.
A The Pre-Sequelben most (még) jó fej 😊

ja és Jack állat, bigriszpekt az ironak!
IMYke2.0.0.0
Én egyedül az ausztrál akcentussal és az erőltetett helyi szavakkal nem tudok megbékélni. Minden mást imádok.

kicsit aggodtam, mert lassan indult be a jatek nekem, de meg kell hogy mondjam minnnel tobbet tolo mannal jobb lesz.
(most a H urbazisra mentem vissza es abbahagyhatatlan) nagyon jo a story, jok a karik, jo a loot, pewpewwubwub yeee!
Myselor
tegnap csináltam meg én is ezt.hát mit mondajk 😄 ezt is magasabb szinte érdemes majd megcsinálni lehet
IMYke2.0.0.0
Ahhoz képest, hogy mennyit kellett rohangálni a teljesítéséhez 😊 A végeredmény azért poénos volt.

IMYke2.0.0.0
Köszi!!!! Ezer évig néztem volna ki a fejemből 😊

gerey
A jump padot supercharge-old (szép magyar szavak 😄 ) és akkor feltudsz ugrani.

IMYke2.0.0.0
Nálam a lift akadt fenn ahol az 1. megszerzendő ECHO napló van.
A másik kettőt meg tudtam szerezni, de az 1. a lift miatt elérhetetlen.
A lakatot le tudtam szedni az ajtajáról alulról, de az animációja nem indult be - és sehogy sem lehet lehívni, vagy feljutni hozzá. Tegnap 1,5 órát szórakoztam ezzel, minimum.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.20. 09:05:38

Myselor
amúgy nekem volt egy szép kis bugom,Red Belly bossal elkezdtem harcolni fél hpnál megállt egyhelybe és mondogatta hogy kiss my ass és nem sebződött aszittem valamit kell vele taktikázni de nem,miután kitudtam menni a teremből kimentem teljesen a pálya elejéig aztán akkor eltünt a hpja majd visszaaakartam menni de az odavezető ut becsukodott,vagyis ahogy felkelll jutni oda,felkellett ugrálnom ilyen buggolva mire visszajutottam és jó lett.érdekes volt ja és az összes moonstoneom eltünt >.> azóta már szereztem szóval nembaj túl vagyok már másik bosson is csak mondom szólok 😊
IMYke2.0.0.0
Offline cucc - így sokakat nem izgat majd, de érdekesség: Osztott képernyős mód a Borderlands 2-höz és a Borderlands: The Pre-Sequelhez

Bővebb infó
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.19. 18:23:25

tutituti
na most a gravitáció hiánya bekavart.
Wiping the Slate küldinél elrepült a szobor feje ki a mapról.
és most a küldetés félbemaradt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tonyr
nem titkolom: GS-en volt meghirdetve, facebook-os Aqua Electromax...
Természetesen félreértés ne essen, nagyon örülök a nyereménynek, de ha pl gari probléma lenne, dobozán 3 év limitált gari van feltüntetve, akkor mi lesz ? vagy ha nem jár hozzá gari, amit kétlek, mivel új a kártya, akkor egy papirt már beledobhattak volna a dobozba ha már felbontották... oké a játék kupon nem kötelező, de gari nem ártana...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

lalakov
Melyik bolt?
IMYke2.0.0.0
Egyetértek mindkettővel.

Laza
Azt a küldit nem az elején kellett volna beadnia, mikor amúgy is kicsi még az inv. De majd meglesz egyszer 😊

A versenyes időre menő küldiket jobban utálom ... ez a holdjáró buggy borzalmasan szarul megy, állandóan kicsúszik keresztbe, a BL2-ben sokkal jobban lehetett vele közlekedni.

Laza
Hol nyerted? Ha nem akarod itt, jöhet priviben is. Hasonlóan jártam én is még májusban egy nyereményjátékon, ahol egy Gigabyte GTX660-at nyertem ... bár a nyereménynél valóban csak ennyi, azaz a kártya neve volt feltüntetve, így hiába vártam a kódokat, de ez egy dolog, ezt még megértem .... de nálam még a kártya sem volt vadi új, használták valamihez, garit sem adtak mellé, úgy kellett érte szólnom (aztán azt mondták benne van a rendszerükben és adnak rá egy évet), és volt még ott egyéb dolog is, ami inkább ciki, de nem vicces. És persze erre mind rá lehet fogni, hogy valójában a nyereményjátéknál tényleg az volt, hogy 'nyeremény egy Gigabyte GTX660', és ennek a ténynek valóban megfelelt 😊 (nem volt ott, hogy új, bontatlan, kuponokkal, garival)

Nekem problémám csak annyi volt az egésszel, hogy ez egy megbízhatónak tartott shop, évek óta ide járok, haver cégével is, sokat itt hagytam már rengeteg gépre és egyebekre, elvártam volna egy kicsit bővebb tájékoztatást, pontosabb nyereményjáték kiírást.

jetblack
Ilyenkor reklamalnod kellene mehetnel siman a fogyasztovedelemhez

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Várható volt 😞
A szándék megvolt, és ezt nagyon köszönjük.

tonyr
Igen, sajnálom, sajnos a nyeremény vga fel lett bontva, de nem azért, hogy a garira ráírják a vga serial számát, persze se gari, se kupon...
Sajnálom, szívesen odaadtam volna egy szerencsésnek a kupont, de igy annak "ajándékoztam", aki kivette a dobozból, köszönöm hogy segíthettem egy xxx webshop kedves alkalmazottjának!

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

IMYke2.0.0.0
Az 50 fegyverrel küzdök én is, közben viszek mást is.

tutituti
na csak meglett az a fránya 50 fegyver.
mára elég is asszem.rengeteg küldi van úgyhogy nekem még eltart egy darabig.asszem kövi claptrap karakter lesz

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nemár, hogy már végig is vitted...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Játék végig játszása után tudtam megszerezni... pont amikor már nem kell.

JethroHUN
Akkor gondolom majd Zarpedon shock-lézer Jacobs revolverét is dobod majd a kukákba. 😊

Laza
Nagyon nem szeretem a Jacobs fegyókat, mindet adtam el a BL2-ben is ... csak az automata fegyókat szeretem 😊

Myselor
köszönöm szépen 😊
Laza