268
Borderlands: The Pre Sequel
-
EFRM #268 egyertelmu Athena -
#267 Sziasztok
Most vettem meg a játékot és az lenne a kérdésem hogy melyik karakterrel lenne érdemes kezdenem?
Előző részekkel sokat játszottam ott már tapasztaltam hogy melyik karakter mire jó! -
#266 Köszönöm szépen az infót.
Nagyon szeretem a Borderlands-eket, az 1-2 is megvan, de ennek megvételével még vártam. Talán most ráugrok, de sajnos nem leszek otthon, amíg tart az akció; bár szerintem még visszahozzák a Summer Sale alatt. :D -
#265 Szerintem megéri így komplett csomagban megvenni. (persze csak ha nincs még meg) a Season Pass tartalmaz két új játszható karaktert (Jack és Lady Hammerlock) egy Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack (plusz 10 szint) + Holodome Onslaught nevű pályát (küldetést) ami tulajdonképpen egy aréna ahová szintenként jönnek az egyre erősebb ellenfelek. Van még benne egy Claptastic Voyage cimű küldetés sorozat afféle minikampány amiben Claptrap memóriájában kell kalandozni. Ezt még nem próbáltam. Tartalmaz Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 cuccost is ami további +10 szintet ad. Ha a Borderlands játékokat szereted akkor megéri nagyon. -
#264 Sziasztok!
Valaki össze foglalná, mit tartalmaz a Season Pass és azon kívűl van-e még egyéb DLC ? Érdemes megvenni ? - mert elég sok negatív jelzést kapott.
Most a Steamen a Borderlands: The Pre-Sequel + Season Pass 23,23 euró - 72%-os leárazás. Elég jó árnak tűnik.
Köszi -
#263 az normális, hogy miután megkaptam moxxi cuccait /lvl 19/, mindenféle gond nélkül 2-3mp alatt lenyomok bármilyen badass-t és bármennyi ellenfelet?
most viszont lvl21-en eljutottam szerintem a végére, jack-el nyomulunk, de a főmufti lvl25 és itt totál tehetetlen vagyok 10mp alattt elhalálozok -
BUBU 2 #262 Üdv narancs sárga fegyvereket szeretnék gyűjteni. Nekem most van 2-ő egy 12-es szintű pisztoly meg egy 14-es sörétes. Aki szánna rá 15-20 percet Hamachi-val és TS-en. egy cserére azt örömmel venném. A cserét úgy értem hogy nem veszik el a narancs fegyvered csak 2-őt csinálunk belőle :) -
#261 Kiváló példa arra, hogy a véletlen generált ingame tárgyak azonossága is benne van a pakliban. Akár egymás után is. -
#260 Ma kicsit cipeltem a darálóba cuccokat és ez lett az eredmény :
jó fegyver,de ez véletlen lett volna? Közvetlenül kétszer egymás után történt.
Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2015.04.26. 16:51:53 -
sanya200 #259 Kösz nemtom lesz-e rá időm türelmem nem kéne az összes csak 1-2 DAHL-os meg Hypwerion-os.Meg kérdés mekkora méretű a kép ha kinyerem mert posternek szeretném itthonra szóval nem kicsi kéne.Min. full hd felbontás az a4-es nyomatásba még elég szépen mutat. -
#258 Ha türelmes vagy, és nem vagy rest manuálisan keresgélni, akkor a uMod nevezetű program segítségével - Youtube-on vagy interneten van hozzá tutorial - végigböngészheted játék közben a textúrákat [másképp nem tudod kinyerni a játékból], és ki is mentheted azokat egy tetszőleges helyre.
Utána már csak egy képszerkesztő program kell és...
Szerk.:
A uMod program elődje a texmod volt.
Itt van egy tutorial, ami segíthet.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.06. 08:27:31 -
sanya200 #257 Engem az érdekelne ami a játékban található posztereket meg lehet-e szerezni vhonnan?Hyperion,Dahl..stb google-el nem találom őket.
Vagy esetleg pl az automatákon lévő képeket..
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.04.05. 23:38:51 -
petrov144 #256 Köszönöm! -
#255 24.-én fog megjelenni.
-
petrov144 #254 Üdv! Azt tudja valaki, jelent-e meg már új dlc? Olyan ami sztorihoz is hozzáad? Várható a közeljövőben ilyesmi? -
#253 Be kellene szereznem hozzá a Season Pass-t! Ez is milyen szépen csendben kijött :
Lady Hammerlock DLC -
Alexzel #252 Van 1 'bug' a játékban, mivel pillanatok alatt 1 rakás moonstonet lehet szerezni, ha megvan a Borderlands és Borderlands 2 (save). Ekkor lojalitás miatt jutalmat kapsz (2 fegyver és 30 moonstone), ami eddig rendben van, viszont ha új játékot indítasz, de a karakterválasztásnál visszalépsz és 1 már meglévő karakterrel kezdd-el el játszani, akkor belépéskor feljön ismét az üzenet, és újra megkapja ezeket a jutalmakat (szintjéhez igazított 2 fegyver és 30 moonstone). -
#251 üdv! szeretném megkérdezni,hogy a skilltree elérhető valahol magyarul? a BL2 skillfája megvolt magyarul csak már nem emlékszem honnan szedtem le... előre is köszönöm...:) -
#250 Áhh, köszi. Meg is vettem. Season pass-t meg Kinguin-en kaptam 5k-ért, a Nuuvem-eset nem mertem megkockáztatni. -
#249 itt meg körülbelül 4000ft :D
ne zavarjon senkit a Mac felirat, megy PC-n is -
#248 Itt 20€
-
#247 Köszi a választ! -
#246 Ennél lejjebb nem fog menni idén. Idei játék.
Jövő ilyenkor esély van a 66%-ra, extrém helyzetben a 75%-ra. -
#245 Sziasztok!
Lehet számítani arra, hogy a mainál is kevesebbért lehet steamen beszerezni a játékot (perpill -50%, 25€)?
A gyereknek lenne karácsonyra, de nem tudja, hogy ez a leárazás a vége, avagy fog-e még lejjebb menni? -
awacs111 #244 Köszönöm!!!!
-
#243 Használj járművet, vagy a levegőben dupla ugrás. -
awacs111 #242 Annál a "find davis pickle" küldinél vajon miért nem tudom átugrani a szakadékot?Állandóan a lávában kötök ki.Segítsetek légyszi!! -
#241 Stílus... -
kj24 #239
Különleges ellenség! -
kj24 #238
Különleges fegyver! -
kj24 #237
Az első 15 perc! -
Kennyb0y #236 Köszönöm a válaszokat ! -
#235 Nisha : Fan the Hammer (középső kék oszlop) skill tree legalsó passzív skill (One for each of yo) -
Kennyb0y #234 Értem :S hát akkor a sok lila vacak nem nagyon ér számomra semmit :) :S , és hogy lehet 2 pisztolyal szaladgálni ? vagy valamelyik skill fa adja ? -
EFRM #233 nem, altalad ahitott narancs (pl pisztoly) = lila pisztoly + 2 narancs fegyo ugyemlekszem -
Kennyb0y #232 Tehát 3 lilából nem lehet narancsot csinálni ? -
EFRM #231 ha minden igaz, 1 lila+ 2 narancs-bol lehet narancs fegyot csinalni ertelem szeruen olyat mint a lila amit betoltal. -
Kennyb0y #230 Üdv . nekem az lenne a kérdésem hogy a GRINDER-ben a lila fegyvereket már nem lehet tovább kombinálni ? az a max ? vagy ha lehet miképpen ? Előre is köszönöm . -
#229 Írtam privátot. -
awacs111 #228 Köszönöm!!