Már forgatják az új Star Wars-mozifilmet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Halálcsillag felrobbant, Vader és az Uralkodó meghaltak, "gyõzött a jó", hogy így mondjam. Így lett vége az elsõnek megalkotott három epizódnak.
Most akkor õszintén, mit lehet ebbõl a sztoriból még ezek után kihozni?
Azt, hogy néhány félreesõ porfészekben a birodalmiak nem adják meg magukat és még évtizedekig harcolnak mindenféle központi irányítás nélkül, mint az a pár fanatikus japán a 2. világháború után? Ez komoly?
Mert ezt a rettenetet semmiféle látvány nem fogja tudni helyrehozni. Meglehet, hogy Lucas is tisztában van ugyanezzel és nem akarta a nevét adni ehhez, a pénz viszont jól jött neki (gondolom éhezik...), ezért eladta a "gyermekét" rabszolgának, hogy az másoknak dolgozzon.

Vagy a másik verzió: bár Yodától tudjuk, hogy a sith-ek mindig ketten vannak: egy mester és egy tanítvány, de valahogyan egy sith (akirõl persze semmit nem tudunk, hogy ki) megmenekül és az lesz a "fõgonosz".
Persze, Bobby is feltámadt a Dallasban, így meglehet, hogy Darth Maul is feltámad, nemde? Vagy találnak mást: lényeg, hogy ez a negatív hõs megkezdi hõsies harcát a Mon Mathma és a lázadók rémuralma<#hehe> ellen.
És ebbõl a "történetbõl" fognak még három részt csinálni? Mert hogy "elbírgya 'jaz".
Kedves Disney, mi lenne, ha valami eredetit találnátok ki és nem a hetedik bõrt akarnátok lehúzni ugyanarról a szerencsétlen róka-komáról?
Persze lehet még egy utolsó rész, a régi szereplõk hattyúdalának (Mark Hamill és a többiek) és levezetésnek, de azért folytatásos teleregényt lehet nem kellene csinálni ebbõl, mert azon csak a fanatikusok nem fognak bealudni. Ilyen alapon a Matrix-ot is folytatni lehetne, hogy Neo, nem is halt meg a végén csak aludt...álmodta az egészet és él és akkor folytassuk szépen a Matrixot még három résszel, amiben aztán lesz csihi-puhi meg harcolás<#violent><#boxer><#gun><#bdead>
Szóval igen: <#unalmas>
Bárcsak ne legyen igazam és hallatlanul izgalmas, remek sztorijú, váratlan fordulatokkal teli rész legyen, aminek már alig várjuk a következõ részét, pl. mint a Gyûrûk Ura elsõ része volt.
De attól tartok nem ez lesz... Lucas sem látott már benne fantáziát, pedig õvele ott van az Erõ!<#worship>

iSS!

Szerintem az biztató, hogy legalább Lucas keze nem lesz benne
Zombee
Megnézi kamerásan... 😊

Én kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belõle, az elõzménytrilógia nem sikerült túl erõsre. Bár kétségkívül voltak jó pillanatai, azért a nagy elõdöt nem közelítette meg minõségben.

Amúgy kedvencem a fanyalgóknál a technika, mint az Alien/Prometheus esetén is: a régiben, ami késõbb játszódik, lepukkantabb a technológia, mint az elõzményben. Csak azt felejtik el, hogy 30 éve mindezt máshogy képzelték el, a technikai lehetõségek is mások voltak.

Egy jó sztorival, normális színészekkel lehet ez jó. Csak olyan ne legyen benne, mint az új Anakin...

Várjuk ki a végét, amíg be nem mutatják a filmet csak szájtépés az hogy fos lesz-e vagy sem. Bár meg sem lepõdök sg-n az ilyen értelmes hozzászólásokon =)
Én megnézem moziban mert szeretem a Star Wars Univerzumot. Istenem ez a gyerekes hozzáállás, hogy már csak azért sem fogod megnézni moziban. Dehogynem fogod, nem bírsz te úgyse várni arra, hogy kijöjjön fullHD-ba 😛

ja, nehéz volt a casting, mert egy erõltetett filmhez minél szarabb színészeket kellett találni...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Full HD-ban fogom nézni full ingyen. Most már csak azért is. Egyébként adtam volna pénzt a mozijegyért, de most már csak azért sem fogok.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

disney tíltó lista szánalmas....Amúgy sem fogok érte egy petákot sem adni....