15
  • cateran
    #15
    A te hires-neves Nexus 5-osod tipushibaja (tobb is van, de szvsz a legsulyosabb es elso kezbol tapasztaltam) hogy hajlamos teljesen eldobni a radiojelet es "emergency calls only" uzenettel kozolni, hogy "megszivtad paraszt!" En meg anyaztam kemenyen a szolgaltatonal, hogy "ne maaa!" De azert eltem a gyanuperrel (vegtere is, eddig semmi ilyesmi nem volt...) hogy utananeztem a neten es mit ad isten? Tipushiba...es nem is kicsi...az hogy keptelenek voltak 1 restart menupontot berakni a ki/bekapcsolo gomb funkcioi koze, mar csak egyeni szoc prob...Van meg par soroljam? (kamera, tulmelegedes, audio, etc...)
  • zola2000
    #14
    Főleg, ha van a telefonon HDMI kimenet, film elindít, és mehet rá a TVre.
  • speedyx86
    #13
    Nem régóta, csak egy hónapja használom 525-ösön, de nemhogy a rendszer, egy nyavajás program sem fagyott le egyszer se. Pedig alaposan szétnéztem az áruházban.
  • Vol Jin
    #12
    "Sajnos a divat vezérel mindent, és ma divat az android. Miközben meggyőződésem, hogy a gyenge vasakon lévő android nem nyújt kielégítő élményt."

    Nem divat, hanem ez a kínálati oldal.

    Élmény, édes kis faszom...
  • balat86
    #11
    Arról itt szó sem esik hogy a Windows Phone mennyiszer fagy le, pedig érdekes információ.
  • Linkout
    #10
    "Nexus-nál jobb készülék nincs és kész. "

    Van, és kész!
  • bdzsana
    #9
    Narxis: Én is nagyon szeretem a Nexus-okat, de meg kell érteni, hogy valaki nem. Különbözőek vagyunk...
  • Zombee
    #8
    Amikor a felhasználók jó része már ott tart, hogy a gépet se kapcsolja be filmnézéshez, mert 1-2 sorozatepizódot megnézni jó az 5 colos telefonja is, jó sok benzinre lesz szükséged. :)
  • Narxis
    #7
    cateran: akkor rosszul használod. Nexus-nál jobb készülék nincs és kész.
  • ugh
    #6
    Elemir:
    Egy telefonnak nem elmenyt kell nyujtania arra ott a vannak kurvak, a mozi, a jatekok, vagy egy kirandulas.
    Annak akinek egy telo elmenyt nyujt azt le kene onteni benzinnel azt adni neki egy cigit meg tuzet hogy ne szenvedjen tovabb. :D
    Egy telon telefonalni lehessen.
    Es lehetoleg birja 2-3 napnal tovabb meg ha mondjuk neha netezel is rajta.
  • cateran
    #5
    Nexus 5-osom van (meg 1. generacios Nexus 7-esem) Elobbi eletem 1ik legrosszabb vetele, utobbi csak mostansag kezd hulyesegeket csinalni, belassulni, elmolyolni magaban
    Az 5-os meg valami hihetetlen szar, a 2. legrosszab androidos telefon ami a kezemben volt (az 1. az LG Optimus L1 volt) De kivancsisagbol vettem 1 Lumia 520-ast, hogy megnezzem mlyen 1 windowsos telefon..haha..vagy 100 evvel vannak lemaradva az androidtol (es kb vegtelennel a Appletol...)
    Ugyhogy eloallt az a -szamomra is- hihetetlen helyzet, hogy a kovetkezo komolyabb telefonom iPhone lesz....
  • Narxis
    #4
    Az az élet minden területére igaz, hogy az olcsóbb terméknél kompromisszumot kell kötni. Ezért szoktam azt mondani az androidnál, hogy aki a legtisztább és legjobb android élményt akarja az vegyen Nexus-t vagy Google Play Edition készüléket. Nexus-ból még az eggyel korábbi kiadás is jó hála a sokáig tartó szoftveres support-nak.
  • Elemir
    #3
    Sajnos a divat vezérel mindent, és ma divat az android. Miközben meggyőződésem, hogy a gyenge vasakon lévő android nem nyújt kielégítő élményt.
    Nincs kellően optimizálva, nincs lekorlátozva a gyengébb vas sem, hanem a felhasználó minden idiótaságot feltehet, ami az övére kár.
    Ilyen pl a ZTE. Egyik ismerős vette egy olcsó darabot, és aznap próbálgatta, és amikor megmutatta alig váltott a lapok között. Akadozva! Azért az durva.
    Remélem kiemelkedik valamilyen gyártó ismét, legyen igazi verseny.

    Egyébként pont ezek miatt remélem is, h a droid kicsit kontrolláltabb lesz tényleg.
  • asysoft
    #2
    "egy tanulmány szerint a Google mobil operációs rendszere kevesebbszer fagy le..."
    Nem az operációs rendszereket mérte a felmérés, iOS esetén erre ugye lehetősége sem lenne. A Crittercism-et használó appok megbízhatóságáról van szó.
    Az pedig legalábbis szemöldökráncolást vált ki belőlem, hogy iOS7.0-t jobbnak hozták ki, mint az iOS 6-ot. Az a release elég gyalázatosra sikeredett, szerencsére 7.1 sokat javított.
  • Vol Jin
    #1
    Akinek eddig fogalma nem volt milyen OS fut a telefonján, azt nem is érdekli, nem is fogja érdekelni, és az is kérdéses, hogy tudja egyáltalán, hogy mi egy operációs rendszer.
    Őket tuti nem érdekli az OS, és nem is ez alapján fog választani. Szín, méret, ár, dizájn, vagy éppen melyik akciós a hűségcsomagban, mit ajánlott a szomszéd. Hogy most éppen androidot használ, az a szerencsés véletlenek összjátéka.