1
-
IllegalFreq #1 Szerintem Bilson teljesen rosszul látja a dolgokat a Red Faction Armageddont illetően. És a mondó vagyok, hogy mindenki más is. Nem értem, hogy egy ilyen kiváló grafikával, és ilyen hangulatos zenével, környezettel, és IGAZI rombolhatósággal megáldott játékot hogy lehet szimpla shooternek, meg unalmas bőrlehúzásnak nevezni. Saints Row szerű nyitott világot akartak?? Minek??? Az lett volna a borzalmas szerintem, mert akkor semmiben sem különbözött volna egy GTA-tól vagy Prototype-tól. És mit akartak a nagy nyitott Marson csinálni? Mit rombolsz le? Mindent? Halál unalmas lett volna.
És azt sem értem, hogy az újdonságokat miért hiányolta ez a fickó és a közvélemény? Láttatok már ilyen jól és VALÓBAN JÓL működő Magnet Gun-t más játékban? Egy lövés egy pontra, egy másik lövés a másik pontra, és a két végpont összeomlik! De tényleg! Egy darab sem marad ki, nem úgy mint a Battlefield 4 nagy rombolhatóságában, ahol mindig marad egy halom kő meg fal, alig robban szét valami. Az Armageddonban valóban minden szétszakadt. És nincs ez másképpen a többi fegyverrel sem. Volt benne fekete lyuk fegyver is, amely az ellenfél közelében detonált és beszippantotta, eltüntette őt. Mindezek nem újdonságok? Ezek jól működtek, valóban rombolható volt minden, igen, csak a föld alatt, de volt ott egy halom épület meg kő, meg a szörnyeket egymásnak is lehetett mágnesezni...egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért nem jött be senkinek ez a játék.
A járműves részek, lépegetők szintén mókásak voltak, a kiegészítőben pedig egy siklóféleséggel irthattuk a népet, amiből több féle is volt, azok a marsi bolondok, az a klán, az idegen lények és a társaink akik a sztori több pontján is lőttek ránk. Na mindegy, csak meg akartam osztani veletek az élményem, és azt, hogy teljesen igazságtalanok sokan ezzel a játékkal, amely az első rész után a legjobb Red Faction, ráadásul MINDEN rombolható benne. Hány játéknál halljátok ezt? Rombolható környezet, hiper szuper, nagy lóf...t. Az Armageddonban viszont az volt! Aki játszott vele az tudja...