2039
-
#65 WD meg a szintén lesajnált Blacklistből :) -
TomDantes #64 Annyi lehetőség nem lesz benne mint a negyedik részben, és igazából újdonságra kár is számítani. Kicsit szebb, kicsit több. kicsit jobb a mozgás, ennyi. De mikor volt utoljára nyitott világú, nagyon szép játék ami a francia forradalom idején játszódik Párizsban? Hasonló se jut eszembe, már ezért tetszik. -
TomStorm #63 Unity szintén olyan nyitott világ alapú lesz mint Black Flag?
A mozgások jobbak sokkal ez látszik de más nem.Nem igazán tudom eldönteni,hogy most ez a Párizs miért jó következő résznek.Nem látok újdonságot sem tartalmat.
Vezethetünk esetleg lovas kocsit,lesznek ágyu csaták vagy bármi plussz dolgot a bérgyilkosságon kívül?
AC4BF odarakta magát olyan tartalommal amit máig játszok még mindig.Többi AC részt lezavartam hamar,ha Unity is ilyesmi lesz,hogy nincs tartalom akkor nem kell -
bendáj17 #62 Frankón nézz ki kíváncsian várom :D -
xido #61 persze,mert meg lettek az új motoros mozdulatok,csak át kellett textúrázni :)) -
#60 A lesajnált WDből vették át a lopakodást. :) -
#59 El se hiszem, hogy végre van normális lopakodás!! Ráadásul épületekbe is lehet kóricálni! Évek óta nem vettem 0 day játékot, de ez most nagyon felborzolt... -
#58 Huhu ez jó lesz.Lehet hosszú idő után ismét 0day vétel lesz.
A coop eléggé rátesz a hangulatra. -
#57 Single Player kommentárral + Cinematic trailer -
xido #56 -
#55 Jaja, fincsi volt:) Remélem lesz megint valami klassz Desmond minőségű jelenkori szál. -
xido #54 na ez a most élőben lefutott demo se volt rossz az ubitól -
#53 Azt a karakteranimációt.. nagyon komoly:) -
Kommentárral, full videó, non-show felvételes -
TomStorm #51 Durva:)
Jó lesz ez.Mindig meg tudják érdekesre csinálni AC részeket.
Na megyek is Black Flag kijátszom mégegyszer -
xido #50 na már fel is került és a live-val ellentétben nem mono,hanem stereo :)
-
xido #49 bocsánat..co-opra gondoltam -
TomStorm #48 Még mindig ugyanaz a Multiplayer? -
xido #47 jó lenne végre több beltéri és nem csak átszaladós scriptes módon -
#46 Nagyon durva volt, majdnem magam alá csináltam!! -
xido #45 és multiba nyomták -
xido #44 online prezentáció most microsoft e3 -
#43 Assassin's Creed: Unity karakter képek érkeztek! -
#42 Assassin's Creed Unity - előrendelői DLC hirdetésén a főhős -
#41 Szerintem még érdemes kiadniuk last-genre is, mert még azért messze nincs annyi PS4/Xbox One tulajdonos, mint PS3/Xbox 360. Ha viszont ezt kiadják mind az 5 platformra, akkor szerintem a 2. AC játékot (pletykák szerint AC: Comet) is kifogják mind az 5-re adni. -
#40 Last-gen konzolokra is megjelenhet az Assassin's Creed: Unity
Ugye, pénz szagot érzek...ők se tudják mit akarnak -
bendáj17 #39 Érdekes de nekem a lényeg hogy Pc-n jön :D -
#38 Assassin's Creed Unity - ősszel érkezik, de nem minden platformra -
bendáj17 #37 Habár még pletyka de elég jól hangzik. Más kérdés hogy oldják meg. -
#36 Assassin's Creed: Unity - négyen is játszhatunk együtt? -
bendáj17 #35 Egyetértek a legújabb részek elég borzalmasak lettek. De én nem lepődök meg hogy a ACU-be felhasználnak pár dolgot. -
#34 Nekem a PoP a nagy kedvenc, amit sajnos 2010 óta mellőznek. De 2008 óta nem készült olyan rész, amire boldogan csettintettem volna... -
bendáj17 #33 Ami jó az jó szerintem. Nekem a POP is nagy kedvenc. -
#32 Prince of Persia hatások az Assassin's Creed: Unity-ben? -
#31 OFF:
Assassin's Creed: Unity - így fest Unreal Engine 4 alatt -
#30 Az csak egy "fantázia spinoff" volt:) -
#29 Washingtonból is csináltak egy megalomániás mészárost. -
#28 Az hát majd rájössz -
Metontour #27 Az utóbbi részek asszaszinok templomosok közötti pattogás miatt akármi elképzelhető így.Bár lehet a címből indulva asszaszin templomos összefogás lesz a jakobinus diktatúra ellen mivel az egyik félnek sem kedvez.Kíváncsi vagyok meddig tart majd a játék elmegy-e 1815-ig bár akkor itt a kérdés hogy Napóleon mi lesz mert gondolom csúnya templomost nem akarnak belőle csinálni mert ugye az olyan lenne mintha nálunk Mátyás királyra mondanák egyszer csak hogy templomos és kérdés hogy ezt meg merik-e lépni. -
TomStorm #26 Úgy ahogy Drusz írta."ez egy baromság"