2039
-
Rony94 #105 Igen? Azt ki lehet nyújtani 100 órára? Azzal még nem játszottam, ezért lepődtem most meg. :D -
#104 Az AC4 volt annyi ha mindent megcsináltál. -
Rony94 #103 Ehhez a 100 órához kíváncsi leszek. Ha meglesz az AC2-nek a hosszúsága ami olyan 30-40 óra, annak már örülni fogok. -
TomStorm #102 Kampány 15-20 órás lesz minden mellék küldetéssel és fő sztorival 100 órás amihez még hozzájön a Multi-Coop.Nem lesz töltés az átvezető videoknál és a játék grafikájával vannak elkészítve
"(same realistic graphics with facial motion capture of the actors in both gameplay and cinematics)" -
#101 na a Notre Dame Edition előrendelve :) -
#100 Assassin's Creed Unity - videón mutatják, hogy mitől újgenerációs -
#99 Assassin's Creed Unity - mégis lesz női asszaszin? -
BAKERHUN #98 Figyelmetekbe ajánlom:
-
#97 -
#96 Assassin's Creed Unity - nem csúszik a PC-s verzió
Ezért nem volt eddig kooperatív mód az Assassin's Creed-ben -
#95 engem is érdekelne már mi a fene az ,eddig semmit nemtudok róla :) -
#94 A Comet-ről még mindig nincsen hír:( Bár elvileg a napokban lesz valami. -
#93 BLACK FLAG - Jack Sparrow szimulátor OMG -
#92 hirtelen én se tudtam aztán beugrott :D -
#91 ja tényleg :D -
#90 black flag -
#89 Battlefield?
mert akkor omg -
#88 aki hardcore openworld játékos annak kánaán a BF :) -
ggbuffon #87 Hát nem tudom, engem speciel pont az zavart, h nagyon openworld lett az egész sorozat, ráadásul gyakorlatilag nulla tartalommal, legalábbis a küldetések sokasága inkább időhúzó fílinget öltött számomra a BF-ben, ahogy a 3-ban is..a 2-őt és a BH-t többször is végignyúztam
Egyszerűen elvesztek a grafikában, történetileg egyáltalán nem kötött le (valszeg a történelmi érdektelenségem is közre játszott az adott korok után), se az h 20percig vitorlázzak vmi csiricsáré küldetés miatt..
Remélem Párizzsal ill Franciaországgal kicsit visszahoznak vmit a régebbi részek fílingjéből
A kevesebb néha több -
#86 hát mégsem veszem meg 140 euro-ért :D
meg amúgy is Uplay shop-ba lehet megvenni -
Metontour #85 Én bevallom a BF után megfogadtam hogy AC-t nem veszek 0 day csak később, de lehet ez az lesz.Végre lehet egy orgyilkosos játékban lopakodni amit már anno is átvehettek volna a Splinter Cellből!:)Személy szerint nagyon örülök végre hogy város van már kicsit untam a nagy kietlen vadont meg a tengert. Kíváncsi leszek hogy milyen hatásai lesznek azoknak a lehetőségeknek amiket a bemutatóban kihagyott a fickó tehát megmenti a papokat etc.Ezért több őr lesz mivel feltűnést keltettünk vagy valami más opció jutalomként.Szegény Eagle Vison megint át lett nevezve de lassan már olyan mint Superman röntgenlátása.A a hidden blade nyílpuska mókásnak néz ki.Ha itt is megmarad a szokásos csúszás legalább lesz időm új gépet venni.
-
#84 E3 2014: Assassin's Creed: Unity infózuhatag -
#83 hát sokkal jobban él a város szerintem, mint a gta 5-ben. ennyire élő várost még nem pipáltam amúgy. nem csak úgy vannak az emberek, azt mennek -
#82 Az első nekem fémnek tűnik. Aztán lehet benézem. -
#81 hát jah azt én is sajnálom :( -
#80 Csesszék meg nem képesek a legdrágább verzióhoz fémdobozt adni.
-
#79 az utolsót veszem :) -
#78 Bemutatkoztak az Assassin's Creed: Unity különleges kiadásai -
#77 Mindenkinek más a játékok királya, az amit szeret, ennyi :) -
#76 Nekem speciel nem a játékok királya vagy királynője. Nálam az a Bioshock, Batman, Assassin's Creed.(meg még van pár) Az sem érdekelne, ha ki sem jönne PC-re. Persze attól még remek sorozat, régen is szerettem, most is szeretem:) -
#75 Ilyeneket ne mondj, ez lehetetlen! :) -
#74 Ő nem mondta, csak ironizál szerintem :D
Egyébként nem tudom mit verik egyesek a farkukat a GTA 5-re. Én toltam azt is, és mégis egy fokkal a Watch Dogs tetszik. Ennyit erről. -
simonl #73 Miért nem húztok el any...tok red...ás faszába. Már itt is a GTAV ??
Létezik olyan topic ahol még nem mondtátok el, hogy a GTA a legjobb?? -
#72 Sajna erős gép kell, nekem fullon futott az AC4, 35 fps-el, szerintem egy 30-al ez is fog menni -
#71 Az összes (7) rész olyan nyitott világú volt. Párizzsal kapcsolatban, egyrészt a bemutatóban Luxemburg volt, másrészt a szabadságharc a lényeg. Az AC-k mindig történelem és történetközpontúak voltak.
Nekem nem kell semmilyen új játékmechanika, csak adják az újabb sztorikat. Lehetőleg jobbat mint a Black Flag, mert az volt a sorozat leggyengébb láncszeme történet szempontjából. -
#70 GTA V-től nem isl ehet jobb, eleve nem is készült és nem is fog soha attól jobb játék készülni, az a játékok királya és királynője is egyben, ráadásul tökéletesen bugmentes is, kár ,hogy engem valahogy nem tud izgatni. Persze megnézem majd mert a kíváncsiság nagy úr de ha sosem jönne PC-re az sem nagyon izgatna, inkább a RDR-t adták volna ki, na az jobban érdekelne. -
#69 Nálam kb úgy futott, mint a WD, vagy talán kicsit jobban, de a kezdő szigeten valami nagyon el volt szúrva, mert ilyen 20 fps-em volt akármit állítottam, aztán később javult a helyzet némileg. -
#68 [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1402210309&no=4]Sőt, semmiképpen nem lesz jobb, mint a GTA5!
Sőt, a grafika a GTA 3 szintjét sem éri majd el!
Mit mondjak, egy hulladék lesz. Az év csalódása, játszhatatlan, irányíthatatlan, a küldetések gyengék lesznek, és soknak értelme sem lesz. A grafika is gagyi lesz, tele van buggal, és ezt egy patch sem orvosolja majd. Rengetegen megveszik és megjelenés után már teszik is fel a netre eladni. A GTA V ezerszer jobb! Itt csak nagy hype meg a marketing ...[/URL]
(Qurvára várom! :D) -
TomDantes #67 Hát az AC4 nem szagtatot nálam de elég erős volt a PC-m, és sokan panaszkodtak erre. Lehet benne valami. -
#66 Ugyanaz lesz, mint a többi, csak lesz kóp, meg bemehetsz 2-3 házba, ja és szép lesz, de PC-n szaggatni fog, mint a fene és természetesen késni is fog legalább 1 hónapot :)