2039
-
#145 Nemtom vót-e már (mármint a hivatalos Lorde zenés verzió):
-
xido #144 bezzeg ha olyan ronda lenne,mint Geronazzo Maria,egyből megölné -
Rony94 #143 Egyébként mekkora sztereotípia van az AC-ben hogy a férfiak nem tudnak ellenállni a nőknek (pontosabban képtelenek megölni egy templár nőt). :D -
Rony94 #142 Úh, Woodkid come back! :D -
#141 Én nemrég jöttem haza. Az alatt a két hét alatt semmi internet, semmi tévé, semmi technika nem volt, csak a nagy, b.szott tenger és család. :) Szóval tök megértem, hogy nem pörög az sg. -
#140 Pont ezért kéne pörögnie ...
Bárcsak ez is lenne valami VGA mellé és kezdésnek 5k-ért meglehetne venni mint a Black Flag-et :D -
#139 -
TomStorm #138 Ez jó rész lesz már nagyon várom.
A 4 fős Co-op meg olyan élményt fog hozzátenni amit eddig még nem láttunk AC részben.Én ha tudok Elise-el leszek:)
De miért ilyen kihalt ez a topik is?Mi lett _SG-vel az utóbbi időkben,régen olyan lelkesen pörgött minden mára meg semmi -
#137 -
bendáj17 #136 Lesz benne női templomos: Elise a tűzes
Háromszor nagyobb terület a sorozat legnagyobb darabja lesz -
#135 Ha már szóba jött:
-
#134 Tegnap belenéztem mindegyik korábbi részbe, felelevenítve a kinézetet és a történetkezelést, a "szinkront".
Nos, a 3. rész akkora váltás volt minőségileg, főleg a grafika és a történetkezelés terén, illetve az irányításban (sokkal látványosabb lett a harc, mint a korábbi részek, amivel persze szintén nem volt gond, de most minden kézhez állóbb lett), hogy tényleg jó volt nézni. Kár, hogy a főhős (Connor) viszont a legunalmasabb fickó volt aki ebben a sorozatban megjelent. Aztán a 4. rész pedig grafikailag turbózta fel a tengert úgy, mint a korábbi részek még soha. Ja, és az első rész sem annyira érdektelen, csak sajna megvan minden benne, ami egy UBI sorozat nyitódarabjánál gyermekbetegségként megjelent. De legalább a történet nem volt rossz. Mindezek ellenére történetmesélésben nálam:
Brotherhood
II.
Revelations
I.
III.
IV.
a sorrend.
Eddig ... -
#133 Akkor bukod. :) -
xido #132 Én még mindig ezt a 100% szinkron baromságot sajnálom....akkora szabadságot kapunk..képmutatásnak,de semmit se úgy csinálhatsz meg,ahogy akarsz,mert akkor bukod a jó statisztikát.. -
Rony94 #131 Még nem tudni. De mivel a harmadik és negyedik rész, plusz a Watch Dogs is kapott honosítást, így sanszos hogy ez is fog. CD Galaxison angol nyelv van írva, de oda az is le van írva hogy a honosítás változhat. Szeptemberben megtudjuk (vagy talán már korábban). -
#130 Sziasztok!
Az új AC ban is lesz magyar felirat? -
#129 Igen. Öld meg úgy a bankárt, hogy tetőről ugrasz rá, és ugrás közben kifaggatod a lányáról, meg arról, hogy mi a páncélszekrény kombinációja, és hová ásta el a Borgiák megtakarított pénzét. Ja és az ugrás közben szedj fel négy sastollat, mindezt 11.111 sec alatt!
-
#128 Az tuti :) De annál jobb mikor 3 nap keresés után rájön az ember hogy ott volt az orra előtt... -
#127 "gyűjtögetés keresgélés szempontjából" Ezzel nincs baj, csak az időre menő baromságokkal.
Bár a keresgélés is tud agyeldobos lenni.
Most pl a csőjáték Dead Effectet akarnám maxolni és a 2x2-es pályákon sem vagyok képes megtalálni mindent.El tudják rejteni a szemetek rendesen a cuccokat. -
#126 Pedig ez nokedli egy hardcore rpg-hez képest, gyűjtögetés keresgélés szempontjából :) Lentebb leírtam én sokat játszottam rpg-kel szóval nekem ez nem gond akinek ez új lehet elsőre frusztráló. -
#125 AC acsi maxolosház nem fannak kell lenni hanem elvetemültnek.
Én szeretem az acsikat ,de aminél hülyének néznek azokat leszarom.
Csinálom a küldetést közbe időre csináljam meg a mellékfosokat na azt már nem ,főleg hogy ezren üldöznek stb. -
TomStorm #124 Ja így más azért:)thx -
Newfronter #123 Az E3-on látottakból nem lehet majd "darálni", mert csak 1-1 küldetésre tudnak becsatlakozni a társak, tehát a küldetés végén disconnectelnek várhatóan, vagyis egyedül lesznek megint. Küldetéseknél is meg van határozva hogy hányan játszhatják, vagy mennyi az ajánlott. Úgy tényleg gyors lenne, ha állandóan online lenne a játékban a 4 ember, akkor az lenne amit mondtál, de azt szerintem senki sem élvezné, hogy mindenki csak rohan előre ész nélkül... -
TomStorm #122 Négyen végig lehet sz.tem majd "darálni" a játékot-.- -
TomStorm #121 4?Te jó ég,mennyi idő lenne?1 óra az egész sztori rész?:)
Inkább megyek egyedül sztorit a side questek meg egyebek pedig co-op
-
#120 Négyen. -
#119 viszont szórakoztat -
#118 Igazad van mondjuk én azért akasztok ki mindent 100%-ra, mert nagy hardcore rpg-s voltam, most is az lennék csak kevés hozzá az időm, egy ilyen ac kaland játék nekem nem kihívás, egy oblivion vagy egy skyrim és társaik után :) -
TomStorm #117 Mennyi mehetünk max.Co-op sztorira? -
ratgab #116 Nagy AC-s vagyok én is, mégis a 4. részt nem játszottam végig 100%-ra, ellenben a 3-at még igen. Sőt a Liberation-t se vittem végig ezen logika alapján 100%-ban. -
#115 Így van. Azok akik 70-80%-os többségben vannak:) A te gondolatmeneted szerint az emberek milliárdosok. Csak hát 7 milliárd ember lehúzza a statisztikát.
Megjegyzem én is nagy AC rajongó vagyok, itt a polcon az összes CE, stb. és én is befejeztem a főszál után. Kicsit még ugrabugráltam, összeraktam a hajót leszedtem a legendásokat és annyi. -
#114 igen mert a nem fan jellegű játékosok lehúzzák a statisztikát -
#113 Ó hidd el, nagyon kevesen néznek ki a főszálból. Elég csak az acsikat megnézni - nem csak itt a többi Steam-es játéknál is. Az alapján a játékosok 70-80%-a csak a sztorira koncentrál. -
#112 Ja igen bocs :) Félreértettelek így már oké :) -
Rony94 #111 Ki mondta hogy kimaradna a játék 3/4-e? :)
Ilyenkor az első végigjátszás számít, mert a legtöbb ember 100%-ra próbálja kijátszani és mivel ez az első alkalom, kicsit lassan halad és erre megy el a legtöbb játékidő. Második végigjátszásnál már gyorsabban halad az ember, mert tudja a küldetéseket meg hogy mi merre van. -
#110 Ez az első AC, amit a 2. rész óta ténylegesen várok. Én az elsőt már annak idején is imádtam, a kort, a hangulatot, a látványos, de egyszerű harcrendszert. Majd jött a 2. rész, ami rengeteg fejlődést hozott az 1. részhez képest, főleg játékmenetben. Ezek után szerintem csak rókabőr-lehúzogatás ment mesterszinten, sőt, én a Black Flag-et nem is számítom igazi AC-játéknak. De ez a Unity, ez nagyon várós. Játékok szempontjából ez egyik legjobb korszak, és úgy tűnik, sok változás lesz az eddigi részekhez képest nem csak grafikában és animációban, hanem játékmenetben is. -
#109 -
#108 Már hogyne számítana!!! Nekem az első végigjátszásom is 100 óra volt, én úgy nem szeretek játszani hogy végignyomom a főküldit aztán a játék 3/4-e meg kimarad :) nagy hiba ha úgy játszol -
Rony94 #107 Jaaa, az nem számít. :D Mikor a fejlesztők megmondják hogy hány órás lesz kb. a játékuk, olyankor mindig az első végigjátszásra kell gondolni és semmi másra. -
#106 Nem számoltam hogy konkrétan megvolt-e, én kétszer kipörgettem úgy hogy a teljes térképet kitisztítottam minden főküldetés minden mellékküldetés és minden kincsesláda és minden egyéb és így közel száz óra biztos volt