2039
assassins-creed-unity-header.png

OFF Topik

A játékhoz NEM készült hivatalos fordítás.
  • a.carkey
    Pedig ez is kövesd, hallgasd ki, öld meg vonal, de valahogy "más", és még szivárványos ruha se kell főhősünkre, hogy "más" legyen.
  • grebber
    Az egészet lehet szerencsére én úgy vettem ki.
    Az biztos hogy elsőre egyedül fogom aztán coopban majd ha 1500ft-ért hozzájutok az eredetihez
  • Ozzyehh
    Srácok, ha akarom végig játszhatom az egész játékot valakivel coopban? vagy csak bizonyos küldiket lehet??
  • MerlinW
    4 év meló az 4 év meló - még ha túlzásnak is érzem ezt az időmennyiséget -. Hát büszkék rá, érthető:) Egyébként tényleg szép lett.
  • Rony94
    Na én itt hagyom abba a videók nézegetését. A CG videók még elmentek, meg még az E3-as demók is, de ezt nem nézem meg. Legyen meg a meglepetés ott, mikor már rendesen játszom a játékkal. :)
  • Myselor
    ez kurva jó volt:)
  • a.carkey
    Amúgy meg éreztem, nem bírják ki azt, hogy be ne mutassák a Notre Dameot a legelső gamaplay videójukban. :)
  • a.carkey
  • MerlinW
    Vaaa a Nils Frahm muzsika alatta. Imádom.

A teljes 15 perces remekmű, akit érdekel.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 18:11:00
  • a.carkey
    Vannak nagyok és vannak kicsik is!

Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.12. 17:04:12
  • a.carkey
    Nagyok vagyunk és sajtosak!

• grebber
    Magyarul is Új infók az Assassin’s Creed: Unityről
  • MerlinW
    A Total War többre is képes. Egyébként meg ahogy alattam is írták, arról van szó, hogy a motor képes 30k X poligonból álló objektumot megjeleníteni a képernyőn, egy időben. Természetesen nem fogunk ennyit látni viszont ha 100-200 fős magas poligonszámú tömeget varázsolnak elénk az már piszok hangulatos lesz.

10k 100 poligonból álló objektum megjelenítésére még a WebGL is képes sima böngészővel, tehát sosem a számosság volt a nagy vasziszdasz, hanem hogy milyen minőségben tárul elénk a sok objektum.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.09. 13:42:08
  • a.carkey
    "can be up" nem az hogy ennyi lesz. :)
  • xido
    és aztán minden második katona ugyanúgy néz ki folyton :)
  • Skyline
    "There can be up to 30,000 people in a crowd."

Megint hülyét csinálnak magukból.
    Na az ilyeneket kéne beperelni pontosan annyi millióval ahány emberrel kevesebb lesz....
  • Newfronter
    Assassin's Creed Unity Info from Game Informer
  • Metontour
    A cdkeys.com-ről kinek milyen tapasztalatai vannak ha vannak?Azért kérdezem mert 25 fontért árulják a Unity-t ami igen alacsony és nem lenne kedvem beleszaladni egy újabb teljesen orosz verzióba.
  • Rony94
    Ugye-ugye? Szerintem is le tud kötni. Plusz Altair az, aki a legjobban badass az összes assassin közül. :)
  • MerlinW
    Most játszom éppen újra:) Nem unalmas ez, csak kicsit repetitív (ami lényegében ugyanaz és mégsem:)) Viszont, ha nem mászod meg a millió tornyot, hanem magadtól keresed meg a küldetéseket, úgy egy fokkal jobb a dolog. A párbeszédek és a körítés viszont még mindig hangulatbomba:)
  • Newfronter
    Még nem kaptunk infót erről, de várhatóan magyar lesz, ahogy mostanában a többi Ubisoftos játék is.
  • Metontour
    Ehhez a részhez terveznek magyarítást?
  • Shep
    Mivel a piacon legtöbb a kazuár játékos így nyilván nincs benne Dark Souls szintű harc, különben nem menne el belőle a 8-10 millió. Helyette csak 1-2. Akiknek meg kardszimulátor kell azok ne az AC-ben akarják ezt megtalálni!
  • Newfronter
    Nem süllyedt vissza, akkor nem vennék ennyien, és nem szeretnék ezt a sorozatot.
  • Skyline
    Ezzel nem is vitázok a gond az hogy az AC2 ezután kiemelkedő volt...Majd az összes többi visszasüllyedt az 1. rész szintjére....
    És a harcrendszer a mai napig szemétre való casual szint...
  • Rony94
    Akkor én nagyon durva fan lehetek, mert már vagy 3x kijátszottam. A történet számomra érdekes, a középkori hangulat pedig félelmetesen jó benne. A játékmenettel valóban vannak gondok, de mondom, ez engem nem érdekel. :)
  • xido
    ráadásul szerintem azt a kutya nem veszi elő újra..az újrajátszási faktor nálam a 2.résztől kezdődik..és még mindig szép látvány...
  • Rony94
    Minek? Az első rész még 10 éves sincs és szerintem remekül néz ki.
  • a.carkey
    Jó lenne egy AC sorozat remastered HD, mondjuk az első két rész, meg a két apró! :)
  • Rony94
    A kérdés már csak az, hogy ebből mennyi lesz bejárható. Mert lehet hogy a felét kivágják a francba és csak a belvárosban lehetünk.
  • Savaran
    Kezdetnek nem rossz, kíváncsi leszek mekkora gép kell majd neki....
  • TomStorm
    Térkép.Balra az igazi másik a játék map(abból az időből persze):
  • grebber
    Sztoriról senki nem beszélt.Csak arról hogy egy unalmas fostenger volt.
  • a.carkey
    Az ACnek nem volt rossz a sztorija, max. az első részek bizonyos gyermekbetegségeit viselte.
  • TomStorm
    Nekem AC2 volt a favorit.Szerintem ez a rész visszahozza az azóta "elfeledett/mellőzött" Franchise-t.
    Instant Buy:D
  • grebber
    Az AC1 egy rakás unalom volt kapartam magam és rendesen megünnepeltem mire a végére értem!
    Ahhoz képest az összes rész mindegyik fejenként az univerzum legjobb játéka.

Várom ezerrel.Assassin's Creed Rogue-ról (korábban Comet) jöhetne már valami bővebb info azt is várom mint a rohadást.
  • Skyline
    Hiába AC ha a második rész után egytől egyig dögunalmasak ahogy az AC4 is az volt...Ismétlődő unalmas feladatok, nulla kihívás..Legalább a harcrendszert rendbe betennék hogy ne csak egy bárgyú gombnyomkodás legyen és legyen értelme a fejlesztéseknek/nehézségi szintnek....
  • Rony94
    Mi jól tudjuk hogy ez rókabőr. Már a harmadik résznél (vagy a Revelations-nél) leesett hogy ez lesz a Ubisoft Call of Duty-ja. De mivel ez Assassin's Creed, ezért must have. :D
  • Skyline
    Szimplán annyi hogy a játék egyre kisebb népszerűségnek örvend mert nem fejlődik, sőt inkább negatív irányba megy. Ez sem lesz más csak egy újabb rókabőr, a maga megszokott harmatgyenge harcrendszerével, ismétlődő unalmas feladataival..Csak belenyomták a koopot hogy újra eladható legyen....
  • Rony94
    Asszem volt. De megint csak ugyanazt tudom mondani, a Digic Picture kitett magáért. Remélem hogy a Ubisoft örökre megtartja őket cinematic trailer készítésre. :)