2039
-
jó lesz ez szerintem -
#224 Mi ez a michael bay trailer? Van ebbe a robbanástól kezdve minden. :D Amúgy jó lesz, jöhetne már... -
xido #223 Azért most kezdek igazán reménykedni,főleg ha a kiképzési szakasz se csak flashback lesz,hanem játszható...hogy mégis lesz Ezio-nak kihívója szerethető karakter szempontjából :) -
#222 -
Rony94 #221 Az még hagyján, de sok játék még mindig 30 FPS-re lesz lekorlátozva konzolokon. -
#220 Mindkét konzolon csak 900p lesz a felbontás. Pár év múlva már a 4k lesz a pc játékosok nagy részénél, ezek meg majd erőlködnek majd a 900p-vel is, ha jönnek a szebbnél szebb játékok. Kicsit elszámították magukat szerintem a konzol gyártók... -
#219 DoF-ot lehet utólag beletenni, szóval mindegy. Számomra a lényeg, ha benne is marad, kikapcsolható legyen, mert én gyűlölöm. -
Kíváncsi leszek, hogy kiveszik-e alapból a DoF hatást, mint a WDben, vagy bentmarad? -
#217 Nem olyan lesz. Az szerintem még csak az artwork/storyboard volt. -
#216 arra meg még várhatunk.rogue helyett örültem volna jobban annak.bár az is egész érdekes:) -
xido #215 ahogy néztem amúgy..kicsit a megvalósításban Mark of ninja hangulatot véltem felfedezni :) -
ratgab #214 Nyilatkozták, hogy nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben lesz ilyen. -
#213 jobb lett volna hogyha egy külön normális részt csinálnak :) -
xido #212 nesze nekünk kína..így ki is pipálták:)
nem ez a csaj volt,aki az embers videóban az öreg ezio tanyáján megjelent? -
#211 Ez lesz a második Season Pass amit megveszek játékhoz. :)
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.23. 18:29:27 -
#210 Mintha a VGA gyártók dolga lenne a trehány játékfejlesztők játékainak optimalizálása:) -
TomStorm #209 Jól van ügyesek.De inkább optimalizálni sziveskedjenek mint ilyen semmit nem érő effektekkel foglalkozzanak az ismételt Nvidia reklám miatt. -
#208 Parasztvakítás :) -
#207 NVIDIA-kártyák tulajdonosai néhány exkluzív effektnek örülhetnek
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.22. 13:22:01 -
ratgab #206 Ez így is, úgy is 0 day vétel. Sőt lehet, hogy nemes egyszerűséggel gyűjtői vétel leszen... -
Ej de 0 day vétel lenne ha lenne gépem hozzá. -
xido #204 angol-magyar-cseh mind a menü,mind a feliratok terén választhatóan.. -
Metontour #203 Lehet kicsit off lesz a kérdés ne haragudjatok de azt szeretném megkérdezni hogy a magyarított Black Flag ilyen kelet-európai (lengyel,cseh) mellékverzió volt vagy lehetett benne angol menüvel és interface-el és nyelvvel is játszani?Az AC3-ban a menüt és az interface-t nem lehetett angolra állítani az maradt magyar csak a felirat.Köszi! -
#202 Off:
-
#201 OFF:
Ropogós infók az Assassin's Creed: Rogue-ról -
#200 Gyűrűk urából van a zene, de nem rossz. -
bendáj17 #199 Klassz lett megnéztem. -
#198 Fan Made trailer -
#197 Hát a Dogsot sajnos elég szarul optimalizálták :D de reméljük, hogy itt máshogy lesz :/ -
#196 Sok memória és sokmagos proci. -
Rony94 #195 Ha valóban akkora tömeg lesz a végleges játékban mint a demókban látottakban, akkor kell neki vas rendesen. Mert sokszor a grafika nem minden. Ha egy pálya teli van NPC-kkel, az nagyon durván fel tudja tolni a gépigényt. De bízom benne hogy a Ubisoft-nál remek optimalizálók vannak. Én azt mondom hogyha fut a Watch Dogs, akkor ez is futni fog. -
TomStorm #194 Szerintem sokkal és ezt most komolyan.Ráadásul full Next Gen játék,beleadhatnak apait-anyait nem kell foglalkozniuk butítással Last gen-re sem.
Lehet készülni PC-vel rendelkezőknek,X1 meg PS4-esek viszont hátradőlhetnek:)..
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.15. 18:32:52 -
#193 Szerintetek mennyivel lesz durvább gépigénye a Black Flagnél? -
#192 Nem ez a lényege. Mióta az ac játék lényege, hogy hogyan tud pörögni a levegőbe? Mindegy, témát lezártam részemről. Ettől még überbrutál játék lesz én érzem. :) -
TomStorm #191 Ennyire nem hiszem.Ez itt most szinte felcsúszik a falon.20mp alatt átment azon a nagy házon lol
Na ezért hajókázok majd inkább Rogue-ban:) -
TomStorm #190 Hát igen még 1-2 rész és szuperhero lesz belőle(lehet pályáznak valami DC v.Marvel Hero címre:) -
#189 Már az első rész óta ez a lényege az AC játékoknak. Enélkül egy középszar Splinter Cell lenne. -
#188 Értem én, csak ez egy assassin játékba szerintem felesleges. Tudom tudom a látvány, de na.. -
#187 3:45-nél van AC is:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.15. 14:38:45 -
#186 Döbbenetesen néz ki, eszméletlen részletes. Viszont ezeket az új akrobatikus mozdulatokat pókember is megirigyelhetné.