5
  • M2 #5
    Nekem nem tetszik minden munkája, de ettől függetlenül a legjobb arcnak tartom ott, az Apple háza táján.
    Feltételezem olyan lopásokra gondol, amik számára egyértelműek. Tény hogy nagyon kicsi a határ lopás és az ötlet továbbgondolása között. Senki nem tud becsukott szemmel járni a világban.

Most akkor a régi nagy festők loptak egymástól vagy korszakokat alakítottak?
  • AgentKis
    Azt hiszi magáról, hogy a 7,5 milliárd ember közül 5lete csak neki van, a többi meg tőle lop...
  • AgentKis
    Nade ha ellopták, attól már el is felejtette, vagy neki azért még megmaradt? XD
    Nem az ötlet lett "ellopva" hanem a megvalósításban volt más gyorsabb. Le is kellene védetnem azon ötletemet, hogy f@sza rakétával el kellene menni a Marsra, mert nekem ez már vagy 20 éve eszembe jutott, de megcsinálni nem tudtam, sőt azt látom, hogy a megcsináláshoz mások közelebb jutottak. Most akkor engem is legalább annyian sajnálnak, mint ezt a gyíkarcot? Mert ugye én is azt hiszem magamról, hogy nekem jutott először eszembe, pedig lehet ám, hogy nem...
  • endrev
    Iszonyat lopás az ott, látom, tényleg....

Nee komolytalankodjunk már...!
  • vision5
    A gond hogy ő is sok-sok ötletet lopott már :-)

http://www.theguardian.com/artanddesign/artblog/2008/jan/16/applebrauniverams