221
Háború egy civil szemszögéből
-
Hunor1 #101 pontosan. ez egy unique játék. ilyen a játékmenet. ettől izgalmasabb mint más túlélős játék. -
pontpati #100 hát szószaporítás helyett ide is csak azt írom hogy egyetértek. :) -
Madi92 #99 De most komolyan...
Ilyenbe bele kötni, mikor ez lenne a játék lényege, egyszer elbaszol valamit, akkor élj vele. Nem visszatöltögetni.
Neked is kellemes játékot a Call of Dutyhoz. Csá -
#98 Na az utolsó csepp a pohárba:
Konkrét verziót mondok mert úgy helytálló
GOG verzió 1.2.2 (2014.12.19)
Nem hogy nem támogatja a program a mentést de ha fogod és elmented máshova a mentett állását és visszatöltöd
c:\Users\username\AppData\Roaming\11bitstudios\This War Of Mine
Akkor mostantól az van hogy akkor is meghal az éjszaka kudarcot vallott karaktered :)
Hát ez a tűzzel vassal megölöm az embereidet a drámai hatás elérése érdekében...
Kellemes Játékot hozzá :)
-
Skill84 #97 sad = szomorúság ellen :
-a rádióban zene szóljon
-legyen könyv
-segíts ahol tudsz
-beszélgessen az egyik embered a másikkal ha van rá lehetőség
alapanyag főleg fa hiány:
-csinálj baltát
-a fa szekrényeket zúzd be vele saját és más házában is müxik
-
#96 Nem csodalom ha mindenki depresszios ha olyan donteseket hoz a tulelok vezetoje hogy raboljanak ki egy korhazat, vagy verjenek agyon egy idos hazaspart.
Minden moralis dontesnek sulyos kovetkezmenyei lehetnek, ahogyan a valosagban is.
Nalam max sad status volt, de aranylag hamar tudtam ellensulyozni azzal hogy segitettem a szomszedoknak, megcsinaltam a pozitiv kuldeteseket, kereskedtem azokkal akiknek erre szukseguk volt, stb.
Azzal egyetertek hogy ez se nem vidam se nem konnyu jatek. -
pontpati #95 egyetértek -
Madi92 #94 Ház ez is egy vélemény.. -
#93 Na jól van én feladtam :)
22 napig birtam 4 emberrel de egyszerűen már unom hogy 10 napja mind a 4 depressziós.
Van a játékban egy holtpont ha két embered depressziós akkor vége a játéknak mert mind a 4 az lesz. Mivel a fél nap azzal megy el hogy kiszeded őket a depiből a másik két embereddel csakhogy addig a másik 2 sem csinál semmit így nem szüntethető meg a depi igazi oka és egy értelmetlen ördögi körbe esel 4 depisnél már egész nap csak a depit kezeled és nem tudsz csinálni semmi értelmeset.
Az egész játék egy szenvedés egyetlen csepp sikerélmény sem ért benne.
Egészen kiváló játék lehetne ha hagyná a játékost kibontakozni felhalmozni cuccokat.
de ez a megváltoztathatatlan hardcore FANATIC HARD nehézségi szintet nekem most karácsonykor nem kivánja a szervezetem.
Teljesen feleslegesen keménykednek a játék készítői. Mivel éjszakára kell a golyó a behatolók ellen tulajdonképpen egy pajszerrel kell felvenni a versenyt sörétesek ellen akiket ráadásuk legtöbbször akkor látok meg ha a nyakamba estek egy fenti lyukból.
Alig lehet kaját találni a játékba a karakterek meg mind életképtelenek.
Legalább a hátizsákot ne korlátozták volna le.
Játék csak mazoistáknak !
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.12.22. 23:22:39 -
#92 Naponta újratöltöm 2 3 szor , így ha napközbe valami baj van akkor kilépek a menübe és az az napot ujrabetolti.
így pl ki lehet cselezni a fosztogatást is mert azt is random dobja mit visznek el még akkor is ha golyókkal lősz rájuk.
így van mikor csomót lopnak van mikor meg semmit (pisztolyos őr mellett is)
De olyan aprólékos hogy megőrülsz... kirámoltam a kórházat és messze voltam a bejárattól gondoltam rányomok az ikonra és futva megyek ki.
Hát nem !!! A biztonsági őr látva hogy futok kérdés nélkül belém lőtt kettőt a sörétessel és újratöltés :)
Hát akkor más verziót játszunk (huncut mosoly ) az enyémnél random ...
... Marco 15 packja nagyon kell..
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.12.22. 19:49:36 -
#91 Nem random jonnek az arcok az elejen, belinkeltem a kepet amin Te valaszthatod ki kivel indulsz.Ez ugy tudom a december 17-en kijott steam-es update ota van igy.Benne van az uj haz is, mondjuk az random valtozik eddig ugy tunik.
A sniperes utcat erdemes megcsinalni, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5 darab gyemantot ad a faszi ha segitesz neki
Amugy is egyszeru, csak ki kell szamolni az orvlovesz ket lovese kozti szunetet es akkor rohanni egyik fedezekbol a masikba :)
Ez pl. jelentosen noveli az egesz csapat moraljat.Sot az is ha elmesz a garazsba es cserelsz gyogyszerre valamit az urgevel.Ezeken kivul is sok olyan kuldetes van ami nincs leirva sehol, egyszeruen a helyszinen kapod meg, es/vagy figyeled az emberek beszelgeteseit. -
#90 Még négy emberrel sincs annyi anyagom hogy deszkázzak nem eggyel.
Amúgy hatalmas segítség az induláskor hogy a 15 packot elhozó emberrel indítasz. Ezért megéri párszor indítani hogy ő jöjjön ki.
A SAD szomorúság azt nem tudjátok mitől jön ki és hogy lehet elmulasztani ? Pátyolgatni kell a kis lelküket mint valami kozmopolitent olvasó plázacicáét :) Arra már rájöttem ha valaki kér tőlem valamit és nem teljesítem akkor depibe esnek tőle, akkor is ha az utcán kérik... (Sniperes utca)
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.12.22. 16:19:18 -
#89 Egyszeru a valasz: leginkabb sehogy.
Kb minden percet be kell osztani, a 13-15. nap kornyeken sikerult csak teljesen kipucolnom a sajat bazisomat.Alszol 6 orat, megszunik a tired status, utana az idot ami marad este 8-ig maximalisan ki kell hasznalni a hazi teendokre, kereskedelemre.
Kaja gond nincs egy emberrel, igaz kuldeteseket sem tudsz vallalni (pl. a szomszedoknak segiteni stb), ertelemszeruen orkodni sem fog senki.Minel hamarabb be kell szogelni a reseket ill. megcsinalni a riasztos ajtot.Akkor kevesebb alapanyagot visznek el.
Fun volt egy darabig (foleg mert vegig vartam hogy talan majd ma csatlakozik valaki) de azert nem csinalnam meg ujra :)
Steam mentesek helye win7 alatt nalam:
program files(x86)\steam\userdata\68748640\282070\remote
-
#88 De eggyel nem lehet értelmesen játszani
hogy gyújtasz be a kályhába hogy keresed meg az alapanyagokat hogy őrkodsz meg mész egyszerre fosztogatni
Meg fozni meg vizet tisztitani egész nap csak aludnál a fáradságtol
Depibe esnél és meghalnál
Az uj patchban van már hivatalos mentés ?
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.12.22. 10:37:36 -
Hunor1 #87 feltételezem hogy az új patch után már van ilyen opció is. vagy feldob a gép 1 fős kezdést is? -
#86 Két nap alatt behozta a játék a fejlesztés árát... szóval ők már megvannak.
Egy emberrel hogy kezdesz ? Nem 3 a minimum ?
De ha már csak egy van a depressziót nem szeded ki beszélgetéssel :)
Sok ember se jó mert hogy látod el őket élelemmel, én erre a 4 re is állandóan főzöm a levest :)
De hogy hogyan találtuk meg a leglyukasabb házat a városba azt azért nem értem :)
-
#85 Igen, en is ezt gondoltam.
Viszont ugy latszik hogy ha egyetlen emberrel kezdesz akkor nem is fog csatlakozni hozzad senki a jatek vegeig.
Egyebkent itt vannak a lehetseges kezdo emberek/partyk.
Elkepeszto mennyire jol kitalaltak ezt a rendszert, alig lehet abbahagyni. -
#84 Ncore-n egy srác azt mondta nekiáll fordítani de csak ünnep után.
Én meg lusta vagyok alap angollal ugyis érthető :)
-
Én is próbálkozok, de jó lenne egy magyarítás már. Érdekes játék az biztos, be tud szippantani. -
#82 Na megérkeztem...
Először majdnem letöröltem ezt a játékot a mentés hiánya miatt..
De mióta mentek rendesen azóta nagyon tetszik.
Mindig más jön be az emberhez bárhányszor is kezded el.
Sokáig nem tudtam hogy kell begyújtani ezért mindig betegek voltak az embereim de mióta 20 fok fölött van azóta nincs sok gond.
-
#81 A kephez csak annyi hogy megprobaltam solo kampanyt Marko-val.
Az a baj hogy hiaba vartam hogy na majd csak csatlakozik valaki, ugy tunik ezt az opciot teljesen nelkuloznom kell.Van benne kihivas, plane hogy az a lenyeg hogy tobbet rabolj mint amennyit ejszakankent toled rabolnak :)
Egesz jol sikerult a kezdes -
Skill84 #80 This War of Mine Patch v1.1.1 GoG
kijött! -
Skill84 #79 olvasgass viszább a fórumban. mindenre találsz választ. -
#78 Rvaeletbe.
12. napon tartottam, mar ket patkanycsapdaval, minden bedeszkazva, pisztoly is volt es rengeteg alapanyag, erre az elso szembejovo shotgunos manusz agyonlotte Marko-t :(
Megint kezdhetem elorol.
Utalom gyulolom lenezem megvetem ezt a szart.
Es megis olyan zsenialis :D -
#77 páran kértetek hasonló játékot: http://www.kongregate.com/games/smallfarm/wasted-colony
Ez játék mechanikában szinte ugyan az, természetesen a flash adta korlátok között. A hangulata inkább vicces, rajzfilmes, így ilyen téren nagyon nagyon távol áll a This War of Mine-tól.
-
#76 Hu mekkora jatek ez emberek..
Mar tobbszor indultam ujra de valamiert a harcban teljesen eselytelen vagyok, a combat trained emberemet is ugy vertek agyon puskatussal hogy eselyem nem volt :/
De az azert jo jel hogy igy melohelyen is azon agyalok hogyan kene legkozelebb elindulni :) -
Skill84 #75 csinálják a köv patchet. új emberek, új felállásokat ígértek benne. -
malditoken #74 Tudtok valamit arról hogy lesz e más pálya ?(ház)
Illetve hogy tartalmasabb lesz e még a játék ?
Köszi ! :) -
#73 Azért belegondolva több embernél már kellene pause gomb is, hogy lehessen koordinálni a dolgokat. És nehezebbé/realisztikusabbá lehetne tenni magát a játékot is. Ki tudja, talán valaki csinál egy ilyen modot is. Vagy majd a 2. rész. -
lammaer #72 Ennyire, mennyire? Irtam róla pontosan két mondatot (amiből az egyik az hogy tisztában vagyok vele miért ilyen), ez már nálad olyan nagy kiakadás? -
#71 Így sanszosan könnyebb volt balanszolni. Soha nem értem amikor az emberek ennyire tudnak ruzni egy modellezett valamin.. -
lammaer #70 Ki mondta hogy MINDENKI elmegy? :) Az 1 és a 4 között van még 2 szám :)
-
#69 Jó, ha mindenki elmegy, akkor én tervezőként betettem volna egy 90%-os faktort, hogy a "safe house" ki lesz rámolva az utolsó szögig és 50% felettit, ha csak egy 1 ember marad. Így bevállalnád?
Egyébként valós helyzetben párokban ideális mozogni és maradni, mert így másik mindig tud segíteni és az egyszerre belátható terület nagyobb.
Olvastad valaha egyébként bármelyik Andy McNab féle könyvet. Ott az volt, hogy egyedül soha senki nem megy sehova - csak budira - és nem marad, mert irgalmatlanul veszélyes. Dzsungel, sivatag, egyre megy. Ahogy a vadászgépeknél a géppár az alap formáció, addig a katonákénál és SF-nél is ketten mozognak. Nem véletlenül dolgoznak párban a mesterlövészek is...
Nekem még nincs meg a gamma, de ziher, hogy jövőre be fogom szerezni, csak előtte van még egy rakás RPG amit végigtolnék.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.15. 11:18:15 -
lammaer #68 Persze magyarázkodni mindíg lehet :) Ettől még mesterkélt marad a limitáció. Persze ez játéktechnikai döntés, elfogadom hogy itt igy döntöttek hogy nehezebb legyen a játék. De továbbra sem tetszik.
(csak gondolj bele real life: 4en vagytok, éheztek. Akkor is csak egy valakit küldenek ki és a többiek csendben semmitesznek odahaza vagy inkább többen hogy nagyobb esélyetek legyen kaját találni?) -
#67 Mert a többi vigyázza talán a "biztonságos" házat....? -
malditoken #66 Egy ember fordítja a játékot ..én pedig tesztelem..keresem az elírásokat és hibákat ...
aki tud angolul és szeretne segíteni a fordításban az ezen az e-mail címen keresztül írhat
-
Skill84 #65 ha a hajléktalanról van szó elég neki egy kaja aztán mutat egy hordót némi cuccal.
szerintem ablakok lezárása és az állat befogok a legfontosabbak.
-
Since #64 #33as hozzászólásban valaki jelezte hogy készülget a fordítás, de azóta semmi hír nem jött... -
shadar619 #63 Milyen magyarosítást használsz? Vagy még csak fordítgatod? -
malditoken #62 Hát ez egy ki/be baszott jó kis játék ..:)
42 napig bírtam...és nem élték túl a háborút
Most itt tartok..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.kephost.com/image/FAF6
Remélem sikerülni fog :)