Kiderült, mikor játszódik az új Star Wars-epizód
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbõl lesz megint egy dizni féle, félvállról vett humoros délutáni film, mint.... mint minden az utóbbi 5évbõl ami tõlük kigurult 😄 én mindig kicsit soknak érzem a komédiát, fõleg az erõltetett félét amikor a fõbb események alatt bevágnak egy ócska egysoros poént, de vagy 5ször egy jelenetben... legyen szuperhõsös vagy kalózos, tökmind1...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
JJ. amikor megcsinálta a Star Trek rebootot, akkor azt mondta, hogy egy olyan filmen gondolkodott, mint a Birodalom visszavág, ami szerintem és sokak szerint is a legjobb SW film.
Nos ez az elképzelés lehet, hogy marhára nem passzolt a ST univerzumhoz, de ha olyan SW filmet csinál, mint az elsõ ST filmje, akkor én elégedett leszek. A második ST filmje már jobban idomult a szokásos ST életérzésbe, de szerintem jó xar is lett.
Nos ez az elképzelés lehet, hogy marhára nem passzolt a ST univerzumhoz, de ha olyan SW filmet csinál, mint az elsõ ST filmje, akkor én elégedett leszek. A második ST filmje már jobban idomult a szokásos ST életérzésbe, de szerintem jó xar is lett.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként a nagy különbség a Star Trekhez képest az lesz, hogy a Star Warst írja is, hiszen kiszállt az eredeti író, miután kikukázták a szkriptjét. Szóval, ha azt nézed, akkor az, hogy a Star Trek nem lett rossz film az õ dicsérete, az pedig, hogy nincs köze az univerzumhoz (nem tudom, nekem a nevek stimmeltek), az az írók sara inkább.
Igen, ezt írtam én is - csak nekem nem kell link.😊 2005 óta, amióta véget ért az Alias, szinte csak filmeken dolgozott, azok alapján meg lehet õt ítélni, én is ezt teszem. A lényeg, hogy sorozatokat nem tudott eltaposni, ideje sem lett volna rajtuk dolgozni. Azokat max a készítõk vagy az írók tudják eltaposni, õ meg összvissz ezt a két sorozatot írta.
zetortraktor:
http://en.wikipedia.org/wiki/J_J_Abrams (RTFM)
A betetõzés a Star-Trek filmek voltak, de ha végignézed, van ott más is. Nem azt mondom, hogy rossz filmeket csinál, csak azt, hogy semmi közük az adott univerzumhoz. Ha más neveük lenne a filmeknek, lehetnének egyszer nézhetõ jó filmek.
Dynamic
Már bocs, de a marvel filmek legtöbbje és a karib tenger kalózai pont a habcukor kategória. Van ami egyszer nézhetõ/szórakoztató közzülük, a legtöbb marha látványos, de olyat még nem nagyon csinált, aminek lett volna mondanivalója vagy mélysége.
Igen, tudom, Lucas bácsi nem egyik pillanatról a másikra bolondult meg, hanem folyamatosan: Nem lett volna szabad elõzményt csinálni, és igen, azok is cukrozottak voltak, és csak nyomokban volt megtalálható az eredeti sorozat hangulata/értékei. De legalább nyomokban voltak. Amit JJ csinál, abban még a nyomok sem lesznek ott...
http://en.wikipedia.org/wiki/J_J_Abrams (RTFM)
A betetõzés a Star-Trek filmek voltak, de ha végignézed, van ott más is. Nem azt mondom, hogy rossz filmeket csinál, csak azt, hogy semmi közük az adott univerzumhoz. Ha más neveük lenne a filmeknek, lehetnének egyszer nézhetõ jó filmek.
Dynamic
Már bocs, de a marvel filmek legtöbbje és a karib tenger kalózai pont a habcukor kategória. Van ami egyszer nézhetõ/szórakoztató közzülük, a legtöbb marha látványos, de olyat még nem nagyon csinált, aminek lett volna mondanivalója vagy mélysége.
Igen, tudom, Lucas bácsi nem egyik pillanatról a másikra bolondult meg, hanem folyamatosan: Nem lett volna szabad elõzményt csinálni, és igen, azok is cukrozottak voltak, és csak nyomokban volt megtalálható az eredeti sorozat hangulata/értékei. De legalább nyomokban voltak. Amit JJ csinál, abban még a nyomok sem lesznek ott...
J.J. Abramsnek összvissz volt két sorozata, amiben dolgozott, az Alias meg a Felicity. Melyiket taposta el? Õt a filmjei alapján érdemes megítélni. Ha azokat eltaposta, akkor lehet aggódni.
Nektek tényleg megállt az idõ a Jedi visszatér után? Mennyivel volt komolyabb a Holiday Special, a rajzfilmek, vagy a Jar-Jar Binkses förmedvény (már a címére sem emlékszem)? Pedig ezek még bõven Lucas alatt mentek.
Plusz ne kelljen már mindenkinek elmagyarázni, hogy a Disney nem egyenlõ Miki egérrel, meg a habcukorral, amikor rengeteg filmet készítettek a Karib tengertõl a Marvel filmekig.
Plusz ne kelljen már mindenkinek elmagyarázni, hogy a Disney nem egyenlõ Miki egérrel, meg a habcukorral, amikor rengeteg filmet készítettek a Karib tengertõl a Marvel filmekig.
Kb ez a véleményem nekem is.
Mindig megörülök, amikor meglátom a címet - aztán jön a J.J. Abrams, aki már több sorozatot taposott el, meg a Disney...
Tuti hogy az egész valami rózsaszín maszlag lesz, kb a gyorséteremben, kajálás közben fénykardozó gyerekek, meg a barbin felnõtt kislány massziv tömegorgyilkossá válásának története lesz, afféle lila harry potter reinkarnáció (Bár a harry potter soha nem akart más lenni, és a végére egészen kinõtte magát)
Már most hányingerem van tõle, de NAGYON-NAGYON remélem, hogy tévedek!!!!
Tuti hogy az egész valami rózsaszín maszlag lesz, kb a gyorséteremben, kajálás közben fénykardozó gyerekek, meg a barbin felnõtt kislány massziv tömegorgyilkossá válásának története lesz, afféle lila harry potter reinkarnáció (Bár a harry potter soha nem akart más lenni, és a végére egészen kinõtte magát)
Már most hányingerem van tõle, de NAGYON-NAGYON remélem, hogy tévedek!!!!