24
Shards - Online RPG
-
TomStorm #24 Shards Online: Open Preview Weekend, Download and Hit Play [NDA]
Link
-
TomStorm #23 Nem hiszem,hogy meglesz a 320K.Ennél jobban szoktak startolni.
Esetleg ha naponta 2 update lesz de ez meg lehet,hogy szabályba ütköző Kickstarter esetében -
TomStorm #22 Most kezdtem olvasni a tartalmakról,érdekes sz.tem is.
De most már tudják is,hogy P2P lesz vagy ezt a Kickstarter hozza magával és arra vonatkozik?
"(Upon purchasing the game, you will also receive a 30 day optional premium subscription that provides access to the official Citadel Clusters. These are massive clusters running official rule-sets with real customer support, live events, and early access to new content.)" -
TomStorm #21 -
#20 Kickstarter link lemaradt. ;)
Érdekes cuccnak néz ki. -
TomStorm #19 Sok-sok infó:Shards Online A Customizable Sandbox MMORPG -
TomStorm #18 Na beindult a gépezet
-
TomStorm #17 Na CB jelentkezés leadva(kértek mindent dx dialogtól kezdve indoklásig,hogy miért szeretnék tesztelni stb).Szerencsém ilyenben úgy sincs csak mindig próbálkozok egyszer majd hátha:) -
TomStorm #16 PAX-ig várni kell ami jövő hónapban lesz.Ott viszont kiderül sok minden.. -
TomStorm #15 "Captured some video in our weekly play test tonight... Sign up for the newsletter so you know when we release it!" -
TomStorm #14 Ahha világos,köszi -
#13 pontosabban:
ha nem érik el az összeget amit kell akkor nem vonnak senkitől se le pénzt, tehát ha megvan a kellő összeg akkor vonják le -
#12 Nem kapsz vissza soha semmit. Tudtommal -
TomStorm #11 Ezért ha nem érik el a kijelölt összeget akkor visszakapom a pénzt ha elérik akkor viszont magát a játékot kapom majd meg ha elkészült tehát egyfajta előrendelésként is fel lehet fogni?
Sry csak nem vagyok képben a kickstarter programmal és látom itt azért több pénzről lenne szó:/ -
#10 Ált. a játék DD elérését kicsit kedvezményesebb áron ( 20-40 dodó között ). -
TomStorm #9 Mennyit szoktak adni ilyesmire úgy általában?Tegyük fel én adnék 1-2e.ft-ot az érne valamit? -
#8 A Star Citizen is képes volt 40 millió dollárt összeszedni. Szóval nem lehetetlen. :D -
Although #7 Ott se tudsz annyit összeszedni szerintem. A kickstarter nagyon jó ahhoz hogy egyes műfajok fent maradjanak, amikre már a "hivatalos" piacon nincs igény. De ez is egy lehetőség valóban. -
#6 Azóta viszont megszületett a kickstarter. Így ha egy project jó, akkor maguk a leendő játékosok is megelőlegezhetik a szükséges pénzt. -
TomStorm #5 Mondjuk én is de ezekre a nevekre lettem csak figyelmes meg a Citadel új stúdiójukra:) -
Although #4 Sokszor olvastam már ezt a szöveget Tommy. :) A névsor viszont nem rossz. Általában az ilyen cégeknél az a gond ami a funcomnál is, nincs elég pénzük, valami igazán nagyon újat csinálni. -
TomStorm #3 shardsonline.com
FB
-
TomStorm #2 "Azért hagytuk ott korábbi lélekölő munkánkat, hogy végre olyan játékokat alkothassunk, amelyek elé mi is szívesen leülnénk. Számos koncepciót dolgoztunk ki, lényegében azonban egy olyan játék elkészítése a célunk, amelynek végső formáját a játékosok alakítanák ki." -
TomStorm #1 Shards néven készül az egykori Elder Scrolls és Ultima Online veteránokat tömörítő Citadel Studios első játéka, amely hat hónapnyi megfeszített munka után végül a minap került leleplezésre.
Citadel Studios néven alapítottak független fejlesztőcsapatot az egykori Elder Scrolls és Ultima Online veteránok. A csapat első projektje a Shards névre keresztelt online szerepjáték, amely a szokásos sablonok helyett valódi újdonságokat és igazi next-gen élményt kínál a felhasználók számára.
A Citadel munkatársai között számos ismert nevet fedezhetünk fel, úgy mint Derek Brinkmann, Chris Ondrus vagy Tim Cotten, akik olyan játékokon dolgoztak korábban, mint az Elder Scrolls-sorozat, az Ultima Online, a Dark Age of Camelot és a Warhammer Online.
Forrás:Game Channel
Video: