656
DayZ Standalone
  • Zoli3
    #656
    Dayz Pve magyar

    Meghívó link fríssítés:

    discord link

    Aki gondolja csatizzzon!
  • milegyen
    #655
    Magyar DayZ Közösség discord szerver:

    a szeró link

    Nem saját szeró csak találtam.

  • Zoli3
    #654
    Üdv!

    Egy kis discord szerver frissítési linkem:

    Friss link discord

    Dayzsalauncher módolt szerókhoz szerver kereső:

    a link


    Utoljára szerkesztette: Zoli3, 2021.02.17. 09:53:36
  • Zoli3
    #653
    Helló újra!

    Szeretnék hívni [Pve] játék módra játékosokat akiknek nem gond a Pvp mentes játék.

    PvE tehát player vs környezet, azaz zombik és állatok és pvp-zni tilos.

    Discord elérhetösége változott erre:

    Dayz Pve discord szeró link
    Utoljára szerkesztette: Zoli3, 2020.09.27. 15:25:26
  • Zoli3
    #652
    Hali!

    Pve szeróra keresek játékosokat.
    Dayzsalauncher használok.

    https://dayzsalauncher.com/#/home

    a szever neve:

    =OMNICIDAL= [EU] PVE Modded

    Discord elérhetöség:

    https://discord.gg/xUSrHUU
  • Why
    #651
    Szia! Köszönöm a választ. Úgy fogjuk :)
  • a4aguw
    #650
    Üdv! Ez a Dayz standalone egyik szépsége, hogy fix spawn pontok vannak de mindig meg kell találnod hogy hova dobott és nem, sajnos nem tudtok se spawn pontot választani, sem egymásra spawnolni...hacsak nincs nagy szerencsétek. Livónián ahogy a térképen is látni fogod, két nagyobb részre oszlik a tékép: felső egyharmad(folyó és környéke) és az alsó kétharmad(az erdős vadon). A spawnpontok mind a folyó mentén vannak, nem tudsz délen spawnoni. Használjátok ezt a térképet: https://dayz.ginfo.gg/livonia/#c=-10;-45;2
  • Why
    #649
    Ha egyik haverral akarok belépni a játékba,akkor mindig random spawn pontokra dobál be mindket? Semmi esély rá,hogy egy helyen lépjünk be a játékba? Mert ez igy eléggé zavaró,amikor először lépek be a játékba térképem nincs hozzá,tehát nulla helyismeret igy nem tudunk találkozni a játékban. De ha valaki tudja,hogyan lehet könnyen megtalálni egymást azt megköszönném :)
  • Why
    #648
    Köszi a választ és nagyon köszi a tanácsokat is. Igen pont azért mert a sok "nyomit" trollt nem akarom,inkább a survival részéért játszanék inkább.Mondjuk PVE is jó de szabályokkal. A szervert majd megkeresem. Angol az megy nekem nagyon szerencsére.Killer papat én is nézem 1 hónapja kb jól tolja és szórakoztato :)
  • a4aguw
    #647
    Üdv mindenkinek! @Why: Magyar szervert nem tudok ami PVE lenne(tehát player vs környezet, azaz zombik és állatok kizárólag...), de lehet hogy van. Amennyibe olyan dayz standalone szerveren szeretnél játszani ahol playerek nem lőnek le, akk PVE szervert keress! Rengeteg mod van a játékhoz és olyan szervert is találhatsz ahol a Medical Attention mod miatt nem csak az állatok, zombik miatt kell hogy küzdj, hanem a betegségel(amiknek mind külömböző gyógyítási módja van, pl vakcina keresése, készítése, gyógyszerek keresése...) és pl csont törés miatt is aggódhatsz...XD. Nekem kb 2016 óta van meg a játék és azóta sajnos a játék kultúra sokat romlott. Rengeteg a frusztrált ostoba ember aki behozza a játékba és itt éli ki mindennap nyomorultságát és feleslegesen agresszív és kegyetlen, tkp ma már nem elég az hogy csalsz, hackelsz, vagy akár egy tisztességes harcban legyőzöl valakit, meg is kell alázni a másik játékost...ez szánalmas szerintem. Ezt elkerülendő, ha nem vagy ügyes de mégis kipróbálnád a pvp-t akkor csapatban játsz barátokkal! Sokszor a RP vagy csak egyáltalán a kommunikáció próbája is hozhat humoros vagy akár kellemes meglepetéseket a játék élményt illetőleg....én legalább is mindig próbálok beszélni más playerekkel, amihez persze az angol elengedhetetlen! Minden esetre az UNRG angol szervert ajánlom ha csak gyakorolni akarod a kraftolást, életben maradást zombik és környezet ellen vagy a dayz alapjainak elsajátításához és a térkép megismeréséhez. Sok sikert! Amennyiben magyar streamert kerestek dayz vel kapcsolaban, én Killer Papa-t szoktam nézni youtube on. Nem profi a srác de azon kevesek egyike aki magyarul dayz-t streamel és jó hangulatúak streamjei.
    Utoljára szerkesztette: a4aguw, 2020.01.29. 17:25:42
  • Zoli3
    #646
    Üdv!

    Csapatunkat fejleszteni szeretnénk erre keresünk játékos társakat.

    Feltétel:

    * mikrofon
    * 16+ életkor

    Módolt Pvp
    szerón toljuk.

    Dayzsalauncher használunk:

    https://dayzsalauncher.com/#/home

    Csatlakozz bátran hozzánk!

    Discord elérhetöség:

    https://discord.gg/G75857u
    Utoljára szerkesztette: Zoli3, 2020.01.28. 12:18:56
  • Why
    #645
    Köszi az infót! : ) Amúgy ez zavar engem is,hogy ahogy néztem gameplayeket nem mindig csak kedves emberek vannak a Dayz-ben! És én is úgy akarnák játszani majd vele,hogy békésen szóval playere nem lőni csak zombikra. Tetszene egy olyan nagy open world game amiben csak AI lenne és más playerekre nem lehetne lőni. Mondjuk a DeadSite új készülő játékra kicsáncsi vagyok
  • Montanosz
    #644
    én most special a red redemptiont vettem meg, a dayzt sokat toltam de egy tört orosz verzioval játszottam, nagyon meg van a hangulata de taszit hogy élő játékosokra lőjek meg a western jobban bejön
  • KiruHoshino
    #643
    DayZ nem rossz game. Mai napig elég sokan játszanak vele. Tavaly be is bezsebelt egy díjat a Steam Awards-on. Van bázisépítés, steam mód támogatás. Decemberben érkezett hozzá egy új térkép is. Igazi hardcore game. A grafikára sem lehet panasz.
  • Why
    #642
    Szia!Nah ezekre én is kiváncsi vagyok :D
  • Why
    #641
    Én éppen mostanában gondolkoztam el rajta,hogy megveszem a DayZ-t! Generation Zero és Escape from Tarkov játékra hasonlit de csak egy kicsit. Viszont szerintem egyedi az ilyen stilus. Habár most fog nemsokára megjelenni egy új Deadsite nevü játék ami orosz fejlesztés és a Dayz és Scum játékok keveréke lesz még szebb grafikával. Szóval az lenne a kérdésem,hogy érdemes még megvenni a Dayz-t vagy inkább majd ezt az új Deadsite játékot megvárni és megvenni azt?
  • Montanosz
    #640
    bocs a releváns kérdésekért de csak tegnap kezdtem el vele játszani :-D

    1. az invertoryban a vizet kaját hogy fogyasztom el mert hiába kattingattam rá
    2. van-e benne valamiféle mentési lehetőség mert néha dolgoznom is kell és tegnap pár orás játék után ki kelett lépnem
    3. az előttem lévő hozzászóló által írt szerver cimet azt hol tudom hozzá adni mert a játék indulásakor nálam csak annyit ir ki hogy szerver 1 meg szerver 2 és ezek közül kell választani és automatikusan fellép és egyből indul a játék
  • Magyarbetyar
    #639
    HUN NCorp-YooBuddy|Deerisle|+Build|+Guns|NoStam|NoTrader

    Nagyon jó szerver gyertek fel.. jó a loot és a társaság is !
  • Rocco27
    #638
    LOL! Most olvastam a GameStaron, hogy új motort fog kapni a játék. Épp pár napja raktam fel unalomból. Ugye régen sokat optimalizálták, ami pl. rögtön látszódik a töltesi időn és az FPS-en is. Belépés után nagyon meglepődtem a látványvilágon, mintha visszaugrottam volna 10-12 évet legalább. Nagyon ócskának es kopottnak tűnt maxon is, pedig emlékszem anno nagyon a toppon volt ez még 3-4 éve. Na de nem minden a grafika, ha jó a játékélmény, akkor az feledtetni tudja. 10 percig szaladtam egy hivatalos szerveren, mire beértem egy városkába. Szinte mindent átnéztem, de gyakorlatilag semmit se találtam, max. szemétnek valót. Minden ki volt fosztva...Rendben, akkor gyilkoljunk zombikat, abból volt több is a környéken. Elég rondák voltak azok is, már a 7DtD-ban is sokkal szebben néznek ki, pedig az Minecraft szintről indult anno. Játékos alig van, elég unalmas volt. Kiléptem és töröltem a játékot...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.04.06. 16:57:23
  • T800
    #637
    Azt számoltam, hogy most van 0,62-nél a verziószám. Ha így haladnak mint eddig akkor 38 év alatt lesz 1.0 a játék.

    Szerintetek ?
  • darki81
    #636
    legközelebb az erdő közepén menj ha az utcán akarsz menni és probléma megoldva
  • Lacika1992
    #635
    Ez már egy szégyen.... Magyar szerverre felmegyek, játszok 1 percet azt már akkor meghal a játék, nem reagál semmire, megyek az utcán, és hirtelen az erdő közepébe vagyok, már azt se tudom hogy kéne visszamenni, akkorát laggolt..... és ezért pénzt kérnek.....
  • tkari77
    #634
    játék közben a CPU load max. 20%. GPU load maximuma 35%. fps max. 10.
  • tkari77
    #633
    ki van kapcsolva a beta. drivert frissítettem, még a kezdőképernyő is akadozva jön. más játékok hasítanak,GTX 970M core i7 8G RAM.
    ez egy kalap szar.
  • csanyigabor
    #632
    Nem váltottál át experimentál verzióra?

    Ha nem, akkor próbálj meg másik szervert, vagy rakd újra, próbálj meg a beállításokkal játszani, új driver, stb.
    Nálam jól fut, reddit-en sem írnak tömegesen ilyen jellegű problémáról szóval nálad lehet valami gond.

    Mostanában egyébként sokat javult a kiadott verziók minősége, mivel erre direkt törekednek, ezért le is lassult a fejlesztés még inkább.
  • tkari77
    #631
    az a fura hogy legutóbb még simán ment nálam is. akkor hagytam abba amikor a loot-ok szinte teljesen eltűntek egy frissítéssel, talán 0.54 ?
    tegnap újra elővettem és városban 5 fps, városon kívül 12-15.
    elbasztak e valamit vagy a gépemmel van a baj???
  • csanyigabor
    #630
    Nekem a stable teljesen jól fut, az experimental-al bizonyos szervereken vannak gondok.
  • tkari77
    #629
    játszik még valaki ezzel a fossal? pár hónap után újra beléptem, erre olyan lassú hogy használhatatlan. ennyit a fejlesztésről, a legrosszabbul elköltött 10 ezer volt életemben.
    csaló szélhámos banda.
  • hungary27
    #628
    Kijött az .59 es Exp.
  • hungary27
    #627
    Prohardver-en is topik, de az sem aktívabb.
    Az exp pedig jövőhéten jön. https://twitter.com/eugenharton/status/647532022848704512
    Mondjuk szept. 25-ei a post.
  • Gerdzso
    #626
    Nem túl nagy az aktivitás, esetleg van valami magyar dayz fórum ami aktívabb?
  • oneal1
    #625
    nagyon nem akar jönni ez az új patch exp-re....
  • Maróth
    #624
    ÁÁÁ! Lenne meg az új gépem és visszatérnék! :)
  • JimKirk
    #623
    Sziasztok!

    Arma3 Exile modhoz keresunk 25 ev feletti jatszopajtasokat. Akit erdekel az legyen szives privatban irjon nekem.
  • he1nekem
    #622
    Dayz tört szerver http://dayz.immersion3.eu/ aki szeretne jatszani latogasson fel az oldalra :)
    Utoljára szerkesztette: he1nekem, 2015.07.02. 19:10:41
  • gibson9
    #621
    Ebben a játékban ha fázik a karakter, akkor azt írja. Nekem nem írta, de igazából betegséget és fájdalmat se. Nem tudom mitől lehetett, de meghaltam külső tényezőtől, mielőtt megoldhattam volna :D mindenesetre gyógyszerek nem segítettek.
  • tutituti
    #620
    nekem az áramütés:D
    De ez a tünet általában a fájdalomtól van vagy legalább is volt régebben.
  • Maróth
    #619
    Bocsi srácok, ezen nagyot nevettem! Nekem a remegésről a fázás jut eszembe elsőre.
  • darki81
    #618
    rakjál tüzet és átmelegszel, mintha ezt olvastam volna a múltkor
  • gibson9
    #617
    Jó, de mennyi? Vettem már be pár féle gyógyszert és nem hatásosak. Antibiotikum, fájdalomcsillapító, morfium, epinefrin (vagy hogy írják), de remeg továbbra is.