1356
Batman: Arkham Knight
  • Shep
    Új gonoszok, új történet, helyszínelősdi, volt azért pár újdonság.
  • grebber
    Azon kívül semmi gond nincs vele hogy már semmi újat nem hozott.
  • Prince23
    Persze, pláne ha batman fan vagy, meg úgy általában érteni fogod mi is a gond az AO-val :D
  • Shep
    Igen.
  • Ozzyehh
    Originst érdemes végig tolni emberek?:)
  • mester1987
    Nálam is és a legtöbb Batman rajongónál is valószínüleg ;)
  • allock #107
    azt hiszem az év játéka lesz nálam
  • mester1987
    Batman: Arkham Knight Képek
  • allock #105
    Jó lesz. :)
  • Prince23
    Előzetes
  • Malakai
    Az Arkham játékokon eddig is közreműködött, most az új karakternél lett külön kiemelve. Szerintem úgy általában a franchiseban használni akarják majd az új gonoszt, nem csak itt.
  • LasDen #102
    Geoff Johns írja a storyt? akkor csak jó lehet. Kurva jó storykat ír a fazon...
  • ratgab
    Amúgy ismert rosszarc helyett új rosszarc szerintem nem fog jót tenni a játéknak. Jobban preferálom a már jól bevált főgonoszokat.

A többi viszont kellemes játékot sejtet.
  • ratgab
    Félreolvasás nem volt, hanem nem volt egyértelmű a tegnapi informer infó.

Annyit írtak, hogy Arkham Knight alcím nem Batmanre utal.

Innentől a többi általam írt tényleg csak spekuláció, mert ennél többet nem is tudtunk meg máig az egészről. Csupán annyi volt még, hogy az új karaktert DC és Rocksteady közösen kreálja.

Ennyi infó alapján meg bármit kitalálhattak Rocksteadyék.
  • ratgab
    Én egy szaros játék miatt se fogok izgulni....
  • Master91
    9gag
    Reakcióm az új trailerre:
  • Malakai
    Szerintem, ha nagyon keresel valamit biztos találnál, lehet régi, lehet valami tök más műfajú játék persze. :)
    Egyébként meg Arkham Origins multiplayerben a játékosok többsége a rosszfiú és csak két jófiú próbál titeket levadászni. Igaz a város rettegésben tartása, vagy történet az nincs. :)
  • bakkerman
    mikor lesz egy olyan batman játék amelyikben Jokerrel és a bandájával lehet rettegésben tartani Gothamet,és borsot törni a jó öreg denevérfejű orra alá? Nincs bajom Brúszvéjn-el,de annyira kipróbálnám milyen lehet Jokerrel szórakozni.
  • Malakai
    Hogy ne legyen ilyen félreolvasás az eddig megjelen infók jelentős része (ami nem sok), a Game Informer (GI) jelzése, hogy mit láttak:

- PS4, XONE és PC-re jön.
    - Csak egyjátékos mód lesz.
    - Az említett Arkham Knight (a fő)gonosz karakter lesz, akit a DC-vel (Geoff Jonhs) közösen írtak a történethez.
    - A játék elején még a régi (Citys) ruhája lesz Batmannek, de hamar lecseréli az új rucira.
    - Gotham belvárosa lesz a játéktér, 3 sziget, ránézésre 5× akkora, mint az Akrham City volt.
    - GI szerint még nem láttak ennyire részletesen kidolgozott várost, mint Gotham.
    - Egy évvel az Arkham City eseményei után játszódik.
    - A megerősített ellenségek azok, akik a trailerben is voltak, Madárijesztő (elején a szöveg), Kétarc, Pingvin és Harley Quinn.
    - Minden szinkronhang újra a régi, Kevin Conroy is visszatért Batmannek és a fenti gonoszok hangjai is maradtak.
    - Oracle is benne lesz a játékban, mostmár nem csak a fülesébe fog dumálni Batmannek.
    - Az átvezetőket is az engine viszi, nem előrre-rendereltek.
    - A karakterek nagyon részletesek, GI szerint Batman olyan részletes, mint egy Arkham Asylumban egy egész pályarész.
    - Batman köppenye realisztikusan reagál a mozgásra és a szélre.
    - Minden harcban elsüthető gadgetet mostmár a levegőben is lehet használni.
    - Kihalgatósdi újra lesz.
    - A harcban a mozdulatok, kombók jobban környezetfüggőek.
    - Lesz egymásba fűzhető takedown, amikor lassított időben lehet egymás után kiütni az ellenfeleket, ha nem látják meg.
    - A Batmobile olyan részletes, hogy az X360 memóriájában nem férne el.
    - Csak Batmobile lesz, más vezethető jármű nem.
    - Ugyanúgy gyors lehet hívni viszont majd, ha gyalog vagyunk és azonnal megjelenik.
    - Mindenféle extrái lesznek, boost, utóégetés, fegyverek, egyhelyben is képes lesz forogni, mint egy tank.
    - Sok mindenen át lehet majd hajtani, barikádok, fák, oszlopok, házak sarkai is letörnek.
    - És persze van katapult, amivel azonnal lehet siklórepülésbe lőni magunkat.
    - Ez lesz a Rocksteady utolsó Batman játéka, Originst nem nézve ezzel egy lezárt trilógia lesz, sztori is ad majd egy lezárást.
  • Shep
    Végre valaki, köszönöm! Nem értem a többiek mit szednek :)
  • Shep
    Én olvastam és azért írom amit írok te viszont megint csak tovább gondolsz dolgokat, ráadásul feleslegesen. Amúgy max annyi lesz, mint a Cityben a Macskanő, a főszereplő továbbra is Betmen de ti azért csak izguljatok :D
  • Malakai
    Ja és DC-vel, Geoff Johns-al pontosabban közösen lett írva az új karakter, nem Rocksteady találmány, valószinüelg csak itt debütál.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, Game Informer szerint is a főellenség lesz elvileg:)
  • Zegi Norbi HUN
    Egyébként már nem tudom hol olvastam, de a sajtósoknak mutatott demó végén ez új karakter(aki a fő gonosz) fegyvert tart Batman fejéhez, majd elsötétül a kép és elsül a fegyver.
  • Malakai
    Emberek, Batman lesz a főszereplő, az egyik ellenség lesz új karakter (feltehetőleg főellenség, hisz címszereplő). :D
    Az eredeti nyelvű cikkekben is ez áll, gondolom a fordításból néztétek el.
  • TomStorm
    válasz volt erre #84
  • TomStorm
    Hát az nem B.Wayne az biztos aki a videoban van
  • Master91
    Ironbatman vagy Robobatman ? oO
  • Zegi Norbi HUN
    Remélem azért Batman fog maradni a főhős, bár olyan sok mindent eddig még nem közöltek.

Ha jól olvastam, akkor ő lesz az:
  • Master91
    Szerintem meg Batmannek a fia lesz
  • ratgab
    De Robin se lehet mert totál új szereplő lesz a játékban. Szerintem nem titkolóznának ennyire, ha csak egy sima újabb főgonosz lenne. Ez szerintem egy Batmant segítő karakter lesz így tippre. Kvázi, mint Robin.

Az is lehet, hogy ő csak mentor lesz és lesz egy tanítványa. Így lehet mégis csak ez az új kreálmány lesz a főszereplő.

Elvileg holnap lesz pontosabb infó gameinformeren egy videó formájában.
  • ratgab
    Még bármi lehet én csak annyit mondok.

Habár furcsa lenne a batmobil batman nélkül. A lényeg annyi, hogy Arkham Knight az nem Batman. Ebből az is lehet, hogy nem is egy főszereplő lesz a játékban (Robin?)
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem is fura:( Egyébként azt írják, hogy a Rocksteady és a DC közösen találta ki.
  • ratgab
    Egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz a főszereplő:

Olvassá is néha!
  • Shep
    Batman a főhős, te miről beszélsz már megint?
  • ratgab
    Hát ha új karaktert vezetnek be sok potenciális batman rajongót vesztenek, mint tuti vásárlót. Ennél nagyobbat nem lehetne kockáztatni a Rocksteady-nek.

Lehet itt mondani, hogy a DC világ miatt veszik a játékosok, vagy hogy az ismerős helyszínek és az ismert ellenfelek miatt. Én azt mondom a legtöbb vásárló eddig is Batman miatt vette a játékot. Ha nem ő lesz a főszereplő, akkor akár lehet ez egy jó nagy pénzügyi bukta is a cég számára még ha maga a játék jól is sikerül.
  • Prince23
    Ras egyébként is volt bossfighként az AC-ben. nekem nem nagyon tetszik hogy uj karaktert kreálnak.
    Egyébként a DC, vagy a Rocksteady találta ki az új karit?
  • Zegi Norbi HUN
    Még nem derült ki, hogy mi lesz a szerepe, csak hogy a játék címe utal az új karakterre, attól még lehet más a fő gonosz.
  • Master91
    ÚJ karakter
  • Zegi Norbi HUN
    Lehet Ra's al Guhl lesz a fő gonosz?:P Egyik kedvencem, örülnék neki:P